Main menu

2 Comments

  1. Επειδή η αιμοστατική γάζα πρέπει να είναι απορροφήσιμη , το πιστοποιητικό CE που θα πρέπει να καταθέσουν οι εταιρείες θα πρέπει να είναι για προΪον κλάση ΙΙΙ. Συνεπώς στην παράγραφο 4 πρέπει να προστεθεί Να φέρει CE πιστοποίησης κλάσης ΙΙΙ. Επίσης σύμφωνα με ζητάμε να διαγραφεί η παράγραφος. Όλες οι εταιρείες της αγοράς, πέραν μίας πολυεθνικής που είναι και η πιο ακριβή από τα μέχρι τώρα δεδομένα της αγοράς, φέρουν οδηγίες χρήσης πιστοποιημένες με CE Mark . Επιπλέον υπάρχουν αποφάσεις του ΣΤΕ που κρίνουν αντισυνταγματικό αντίστοιχο όρο διακήρυξης για προσκόμιση επιστημονικών εργασιών γιατί παραβιάζεται τόσο το εθνικό όσο και το κοινοτικό δίκαιο καθότι στερείται από την αγορά η ελεύθερη διακίνηση προϊόντων που φέρουν CE Mark (μπορούμε να προσκομίσουμε τις δύο αποφάσεις το σκεπτικό των οποίων είναι το ίδιο με αυτό που σας παρουσιάζουμε). Επειδή από την μέχρι τώρα εμπειρία μας η συγκεκριμένη προδιαγραφή οδηγεί στην αποδοχή μόνο μίας προσφοράς στερώντας από την διαγωνιστική διαδικασία τον ανταγωνισμό , με αποτέλεσμα οι διαγωνισμοί είτε να ματαιώνονται λόγω υπέρβασης του προϋπολογισμού είτε σε ελάχιστες ευτυχώς περιπτώσεις να ζημιώνεται το ελληνικό δημόσιο με κάποιο υλικό πολύ υψηλότερης αξίας από τα εξίσου ποιοτικά προϊόντα των άλλων εταιρειών, ζητάμε να απορριφθεί η παράγραφος 6. Να υπάρχουν επιστημονικές εργασίες στο συγκεκριμένο είδος αιμοστατικής γάζας που δεν προσδίδει τίποτα στην αξία του υλικού, γι’ αυτό άλλωστε και ζητούνται δείγματα για να ελεγχθεί η ποιότητα του υλικού

  2. Αναφερόμενοι στην ως άνω ανάρτηση των προδιαγραφών του Νοσοκομείου σας για την Α ΦΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΜΕΝΑ ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΑ (ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΗ ΓΑΖΑ)» Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συμφωνούμε με την ως άνω περιγραφή του αιτούμενου είδους και παρακαλούμε να γίνει η κατωτέρω προσθήκη :
    Η απορροφητική γάζα να διατίθεται στις διαστάσεις : 5 x 7,5 cm, 10 x 20 cm και 7,5 x10 cm»
    Παρακαλούμε όπως συμπεριλάβετε την πρόταση μας, στις τεχνικές προδιαγραφές του είδους στην ως άνω διαδικασία, που προτίθεται να διενεργήσει το Νοσοκομείο σας και οι οποίες ευνοούν και δημιουργούν υγιή ανταγωνισμό.
    Είμαστε στη διάθεσή σας,
    Με εκτίμηση
    ΜΕDICARE HELLAS AE »