Main menu

2 Comments

  1. Αξιότιμοι Κύριοι,

    Σας αποστέλλουμε τις παρατηρήσεις μας επί των τεχνικών προδιαγραφών του φορητού μηχανήματος υπερηχοτομογραφίας στο πλαίσιο ανάρτησης δημόσιας διαβούλευσης.

    1.. Υπερηχοτομογράφος φορητός .
    Προδιαγραφή διαβούλευσης
    Μέγιστο βάθος σάρωσης 33 εκ με την ανάλογη κεφαλή.

    Προτεινόμενη προδιαγραφή
    Μέγιστο βάθος σάρωσης 33 ± 10% cm. με την ανάλογη κεφαλή.

    Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.

    Μετά τιμής
    SIEMENS HEALTHCARE ΑΒΕΕ

  2. Αξιότιμοι Κύριοι,

    Αναφορικά με την Β φάση Δημόσιας Διαβούλευσης των αναδιαμορφωμένων προδιαγραφών για την προμήθεια Φορητού Υπερηχογράφου για το Β χειρουργικό τμήμα (ιατρείο μαστού) επιθυμούμε να επισημάνουμε τα κάτωθι:
    Η εταιρεία μας συμμετείχε στο στάδιο της 1ης διαβούλευσης με αρ πρωτ. 5382 καταθέτοντας τις προτάσεις της, που ως μοναδικό σκοπό έχουν την διεύρυνση του ανταγωνισμού στο διαγωνισμό προς όφελος του Δημοσίου Συμφέροντος.
    Ωστόσο οι αναδιαμορφωμένες προδιαγραφές, συνεχίζουν να θέτουν την εταιρεία μας εκτός διαγωνισμού, και για το λόγο αυτό σας παραθέτουμε εκ νέου τα σχόλιά μας τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μειώνουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών αντιθέτως διευρύνουν τον ανταγωνισμό για την επίτευξη συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού
    Συγκεκριμένα για την προδιαγραφή 14
    «Κεφαλή Α (βασική) : Linear 6-15 ΜΗz που καλύπτει μέχρι 6 εκ βάθος, για μαστό , αγγεία και small parts

    Όπως είχαμε επισημάνει και στην 1η Δημόσια Διαβούλευση η εταιρεία μας στο σύστημα που προτίθεται να προσφέρει στο διαγωνισμό και το οποίο καλύπτει τις τεχνικές σας προδιαγραφές, διαθέτει αντίστοιχη κεφαλή Linear υψηλής απεικονιστικής ποιότητας η οποία καλύπτει πλήρως τις ανάγκες για τις οποίες προορίζεται και διαθέτει εύρος συχνοτήτων πολύ κοντά στο ζητούμενο της προδιαγραφής. Η μικρή αυτή διαφορά ως προς το άνω εύρος, δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την κλινική αξία του συστήματος και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της ηχοβόλου κεφαλής, ούτε επηρεάζει το επίπεδο της κλινικής χρήσης για την οποία προορίζεται. Συνεπώς για την δυνατότητα συμμετοχής της εταιρεία μας στο διαγωνισμό με ένα αξιόλογο σύστημα υπερηχογραφίας προηγμένης και σύγχρονης τεχνολογίας καθώς και την διεύρυνση του ανταγωνισμού προτείνουμε την τροποποίηση της προδιαγραφής ως εξής:

    «Κεφαλή Α (βασική) : Linear 6-13 ΜΗz που καλύπτει μέχρι 6 εκ βάθος, για μαστό, αγγεία και small parts»

    Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση
    Για την εταιρεία
    Αναστάσιος Ελευθεράκης
    Διευθυντής Πωλήσεων Υπερήχων Ελλάδος