Main menu

2 Comments

  1. Προς
    ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
    ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ Ε.Ε.Σ.
    Τμήμα Προμηθειών
    Τηλ. : 213 2068917 -18
    Fax : 213 2068259
    E-mail : prom@0310.syzefxis.gov.gr

    Θέμα: «Πρόσκληση για Α φάση δημόσιας διαβούλευσης τεχνικών προδιαγραφών».

    Αρ.Πρωτ.:15590
    Θέμα: «Διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης των Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια « ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ» (CPV : 33140000-3).

    Α/Α 37. ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ «ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ,NONWOVEN,ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ /ΠΛΑΣΤΙΚΟ» ΑΠΟ ΑΓΩΓΙΜΟ ΥΛΙΚΟ,ΑΝΤΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 200Χ160CM ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ,LATEXFREE

    Η εταιρεία μας προτείνει τις εξής γενικές τεχνικές προδιαγραφές .

    Να είναι τριών στρωμάτων (βαμβακερή nonwoven επένδυση, επένδυση ανακλαστικού φιλμ με ψήγματα αλουμινίου υφασμένο σε κυψελίδες και μη αγώγιμη μονωτική πλαστική επίστρωση).

     Να είναι ελεύθερα latex, αντιστατικά, μη αγώγιμα, να καλύπτουν όλες τις οδηγίες περί μη εύφλεκτων προϊόντων, να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε CT/ X-Ray, καθώς και σε επεμβάσεις με χρήση laser.
     Να προσφέρουν μοναδική απαλότητα και άνεση στον ασθενή.
     Να αντανακλούν τη θερμότητα του σώματος και να τη συντηρούν σε υψηλά επίπεδα.
    Να παρουσιάζουν αποδεδειγμένα την καλύτερη απόδοση στη διατήρηση της θερμοκρασίας σε σχέση με κάθε άλλο ανταγωνιστικό προϊόν, διπλασιάζοντας το χρόνο διατήρησης της θερμοκρασίας του ασθενούς στην ισοθερμική ζώνη, διατηρώντας τη έως και 95%.
     Να μην απορροφούν υγρά.
     Να διαθέτουν στρογγυλεμένες γωνίες και λαιμόκοψη.
     Να έχουν «ματ» φινίρισμα για αποφυγή ανάκλασης του φωτός
     Να έχουν βαθύ μπλε χρωματισμός και τυπωμένο logo πάνω στο προϊόν για εύκολη αναγνώριση.
     Να είναιεύκολα και γρήγορα στην τοποθέτηση.
     Να είναιφιλικά προς το περιβάλλον,να μην απελευθερώνουν ίνες ή άλλα σωματίδια κατά τη χρήση τους (nonlinting) και να είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις ISO 9073-10.
     Ναδιατίθενται σε μεγάλη ποικιλία.

    Πεδίο διαστάσεων 120 εκ.x 210εκ.,
    Πεδίο διαστάσεων 120 εκ. x 120εκ.,

  2. Αξιότιμοι Κύριοι
    Σε συνέχεια της ανάρτησης των τεχνικών προδιαγραφών σας, η εταιρεία μας ως
    αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου VYGON Γαλλίας έχει την ευχαρίστηση να σας υποβάλει τις παρακάτω παρατηρήσεις-προτάσεις για υλικά ιατρικά αναλώσιμα(διάφορα είδη από συνθετικές ίνες).
    – ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210-7701101/6937262495
    Με εκτίμηση
    ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
    ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    1. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 1 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ, προτείνουμε να διορθωθούν οι προδιαγραφές και να αντικατασταθούν με τις κάτωθι προδιαγραφές οι οποίες καλύπτουν ένα πλήρες σετ ορθοπεδικού πεδίου κάθετης απομόνωσης.
    Σετ ορθοπεδικό – κάθετης απομόνωσης, αποτελούμενο από: α) ένα κάλυμμα τραπεζίου διαστάσεων 140x190cm αδιάβροχο με ενισχυμένη ζώνη από ύφασμα non woven, β) ένα κάλυμμα κάθετης απομόνωσης διαφανές πολυαιθυλενίου διαστάσεων 320x250cm με αυτοκόλλητο τεμνόμενο άνοιγμα 32x68cm ( του οποίου υπάρχει απορροφητικότητα) με ενσωματωμένο σάκο περισυλλογής υγρών και δυο θήκες διαθερμιών, και γ) δύο πετσέτες χεριών. Το σετ να είναι Latex-free, Dehp-free, μ.χ , αποστειρωμένο.

    2. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 8 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ ΟΠΗ………ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ, προτείνουμε: α) οι διαστάσεις να αλλαχτούν και να μετατραπούν από 40-55cm για μεγαλύτερο εύρος ανταγωνισμού , β) να διαθέτουν σάκο περισυλλογής υγρών και γ) να είναι Latex-Free, DEHP-Free, μ.χ , αποστειρωμένα.

    3. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 20 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗΣ, προτείνουμε να διορθωθούν οι προδιαγραφές και να αντικατασταθούν με τις κάτωθι προδιαγραφές οι οποίες καλύπτουν ένα πλήρες σετ-πακέτου αρθροσκόπησης.
    Σετ αρθροσκόπησης , αποτελούμενο από ένα κάλυμμα τραπεζίου διαστάσεων 140x190cm αδιάβροχο με ενισχυμένη ζώνη από ύφασμα non woven στο μέσο, ένα απορροφητικό και αδιάβροχο κάλυμμα αρθροσκόπησης 240x300cm με σάκο περισυλλογής υγρών με βαλβίδα εκκένωσης και διαμορφούμενη οπή 6,5cm/3cm, ένα κάλυμμα κάμερας 14x250cm, μια αυτοκόλλητη ταινία 9x35cm και μια ταινία βέλκρο 2,5x17cm. Να είναι Latex-Free, DEHP-Free, μ.χ , αποστειρωμένο.

    4. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 28 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΣΕΝΤΟΝΙΑ Μ.Χ ΜΗΡΙΑΙΑΣ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑΣ……….ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΟ, προτείνουμε να διορθωθούν οι προδιαγραφές και να αντικατασταθούν με τις κάτωθι προδιαγραφές οι οποίες καλύπτουν ένα πλήρες σετ-πακέτου αγγειογραφίας.
    Σετ μηριαίας ή κερκιδικής αγγειογραφίας, αποτελούμενο από: ένα κάλυμμα τραπεζιδίου διαστάσεων 140x190cm αδιάβροχο με ενισχυμένη ζώνη από ύφασμα non woven, ένα αδιάβροχο κάλυμμα αγγειογραφίας διαστάσεων 220x360cm με τέσσερεις αυτοκόλλητες οπές σε ευθεία (2 μηριαίας διαμ. 9cm & 2 κερκιδικής διαμ. 6x8cm), με πλαϊνά διαφανή και υπερενισχυμένη απορροφητικότητα στο κέντρο, δύο απορροφητικές πετσέτες 30x40cm, και ένα διαφανές κάλυμμα διαμ. 55cm με λάστιχο περιμετρικά για κάλυψη του μηχανήματος. Σετ μ.χ. αποστειρωμένο σε διπλή συσκευασία. Latex-free & DEHP-free.

    5. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 29 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΣΕΤ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ …………ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, προτείνουμε να διορθωθούν οι προδιαγραφές και να αντικατασταθούν με τις κάτωθι προδιαγραφές οι οποίες καλύπτουν ένα πλήρες σετ-πακέτου ουρολογικού(TUR).
    Σετ ιματισμού tur για διουρηθρική προστατεκτομή, αποτελούμενο από: ένα κάλυμμα τραπεζιδίου εργαλείων διαστάσεων 140x190cm με ενισχυμένη ζώνη από ύφασμα non woven στο μέσο, ένα απορροφητικό κάλυμμα δύο τμημάτων 200x140cm / 240x100cm με πλαστική υποδοχή δακτύλου για ψηλάφηση με άνοιγμα 6cm, με σάκο περισυλλογής υγρών και συγκράτησης των θρυμμάτων του προστάτου με βαλβίδα εκκένωσης και σωλήνα εκκένωσης 100cm, και μια ταινία βέλκρο 2,5x17cm. Σετ μ.χ αποστειρωμένο. Latex-free & DEHP-free.

    6. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 31 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΣΕΤ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΙΣΧΙΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ, προτείνουμε να διορθωθούν οι προδιαγραφές και να αντικατασταθούν με τις κάτωθι προδιαγραφές οι οποίες καλύπτουν ένα πλήρες σετ-πακέτου ορθοπεδικού ισχίου.
    Σετ ισχίου αποτελούμενο από: δύο καλύμματα τραπεζιδίου 140x190cm & 120x140cm αδιάβροχα με ενισχυμένη ζώνη από ύφασμα Non Woven στο μέσο, ένα κάλυμμα κεφαλής 180x250cm με ενισχυμένη απορροφητικότητα και αυτοκόλλητα στερέωσης, ένα αδιάβροχο σεντόνι 250x200cm με άνοιγμα U με ενισχυμένη απορροφητικότητα γύρω από το U, ένα αδιάβροχο σεντόνι πολυαιθυλενίου 180x230cm με άνοιγμα U και αυτοκόλλητα στερέωσης, ένα τετράγωνο κάλυμμα 100x90cm απορροφητικό και αδιάβροχο, μια αυτοκόλλητη ταινία 9x35cm, μια ταινία βέλκρο 2,5x17cm και δύο απορροφητικές πετσέτες 30x40cm. Σετ μ.χ. αποστειρ. σε διπλή συσκευασία. Latex-free & DEHP-free.

    7. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 37 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ……….latex-free, προτείνουμε να προστεθούν στις υπάρχουσες προδιαγραφές και οι εξής διαστάσεις:
    – 155×190 cm
    – 155×260 cm