Main menu

9 Comments

  1. οι προδιαγραφες των περισσοτέρων κωδικών που αφορούν τα γαστρεντερολογικά υλικά δεν επιτρέπουν την συμμετοχή πλην μίας μόνο εταιρείας σε κάθε κωδικό. Μάλιστα σε κάποιος κωδικούς υπάρχουν και εμπορικές ονομασίες εταιρειών. Με αυτό τον τρόπο στερείται η δυνατότητα σε εταιρείες με εξαιρετικής ποιότητα υλικά να πάρουν μέρος. Ίσως οι προδιαγραφές είναι από παλιότερους διαγωνισμούς όμως στα τελευταία χρόνια έχουν παρουσιασθεί στον χώρο εταρείες με νέα αξιόλογα και οικονομικά προϊόντα που με τις παρούσες προδιαγραφές δεν τους δίνεται η δυνατότητα να πάρουν μέρος. Θα πρέπει να γίνει μία παρουσίαση των προϊόντων όλων των εταιρειών στην κλινική και να χρησιμοποιηθούν πιο γενικές προδιαγραφές. Είναι τόσα πολλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων αυτών που η ακριβής προσδιορισμός τους πχ 6,8Fr αντί για 7Fr δεν αλλάζει τίποτα στην χρήση για την οποία αποσκοπεί το υλικό. Θέλει απεριόριστο χρόνο να προσπαθήσουμε γραμμή προς γραμμή να κάνουμε τις προτάσεις μας και σίγουρα και η επιτροπή αξιολόγησης δεν θα μπορέσει να ενσωματώσει όλες τις προτάσεις.

  2. Θ Ε Μ Α : Πρόταση της εταιρείας Teleflex για την Α’ Φάση Δημόσιας Διαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών» για τα «ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ)»

    Κύριοι,
    Σχετικά με την πρόσκληση για Α ΦΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ <> CPV 33140000-3 θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα ακόλουθα.
    Στο Α/Α 12 καθετήρες folley με θερμίστορα από 100% σιλικόνη προτείνουμε να προστεθούν οι ακόλουθες προδιαγραφές οι οποίες βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά του είδους και την ασφάλεια για τον ασθενή. Oυρητηρικοί καθετήρες με αισθητήρα θερμοκρασίας οι οποίοι να είναι κατασκευασμένοι από 100% σιλικόνη, διαφανείς, ελεύθεροι από latex και αποστειρωμένοι. Να έχουν μπαλόνι και να επιτρέπουν τη συνεχή παρακολούθηση της κεντρικής θερμοκρασίας του σώματος με ταυτόχρονη δυνατότητα αφαίρεσης των ούρων. Ο καθετήρας να είναι ακτινοσκιερός με δύο αντικριστές οπές. Στο σετ να περιέχεται προγεμισμένη σύριγγα με 10% διάλυμα γλυκερίνης για το γέμισμα του μπαλονιού έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος υπέρ- ή υπο-πλήρωσης του. Να είναι μιας χρήσης, και διαθέσιμοι σε μεγέθη 8 – 18 Ch.

    Στο Α/Α 86 Σετ μηριαίας αρτηρίας (αρτηριακός καθετήρας μονού αυλού για τη μηριαία αρτηρία) προτείνουμε να προστεθούν οι ακόλουθες προδιαγραφές οι οποίες βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά του είδους και την ασφάλεια για τον ασθενή. Αρτηριακοί καθετήρες σε μεγέθη: 18Ga, 20Ga, 22Ga, 24Ga κατασκευασμένοι από πολυουρεθάνη ή Fep/Teflon. Να φέρουν οδηγό σύρμα (και σε μορφή ενσωματωμένη), βελόνη με ανάλογο χρωματικό κώδικα με μέγεθος ίδιο με το μέγεθος του καθετήρα. Να διαθέτονται σε μήκη από 3,5cm έως 8cm (Κερκιδικής αρτηρίας) και σε μήκη από 8cm έως 23cm (Μηριαίας αρτηρίας). Να τοποθετούνται με τεχνική Seldinger ή τροποποιημένη τεχνική Seldinger.

    Στο Α/Α 90 Σετ υποκλειδιου καθετήρα με εμβαπτιζόμενο ή περιέχοντα αντιμικροβιακό συστατικό προτείνουμε να προστεθούν οι ακόλουθες προδιαγραφές οι οποίες βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά του είδους και την ασφάλεια για τον ασθενή.
    Α)Σετ αντιμικροβιακού καθετήρα διπλού αυλού 7 και 8 Fr, με εμποτισμό ενός αντισητπικού και ενός αντιμικροβιακού παράγοντα που να αποδεικνύεται η αποτελεσματικότητά τους έναντι των λοιμώξεων με μελέτες. Να διαθέτει ατραυματικό άκρο και να περιέχονται στο σετ, πέραν του καθετήρα, σύριγγα ασφαλείας για αποφυγή εμβολής αέρα, οδηγό σύρμα, διαστολέας, βελόνα, στηρικτικά για τον καθετήρα.
    Β) Σετ αντιμικροβιακού καθετήρα τριπλού αυλού 7 και 8,5 Fr με εμποτισμό ενός αντισητπικού και ενός αντιμικροβιακού παράγοντα που να αποδεικνύεται η αποτελεσματικότητά τους έναντι των λοιμώξεων με μελέτες. Να διαθέτει ατραυματικό άκρο και να περιέχονται στο σετ, πέραν του καθετήρα, σύριγγα ασφαλείας για αποφυγή εμβολής αέρα, οδηγό σύρμα, διαστολέας, βελόνα, στηρικτικά για τον καθετήρα.

    Στο Α/Α 97 Καθετήρες αιμοκάθαρσης αντιμικροβιακοί διπλού αυλού προτείνουμε να αντικατασταθούν οι υπάρχουσες προδιαγραφές με τις ακόλουθες οι οποίες βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά του είδους και την ασφάλεια για τον ασθενή. Σετ αντιμικροβιακού καθετήρα αιμοδιάλυσης με κεκαμμένο το σώμα του, δύο αυλών με εμποτισμό χλωρεξιδίνης και αργυρικής σουλφαδιαζίνης που να αποδεικνύεται η αποτελεσματικότητά τους έναντι των λοιμόξεων ΚΦΚ με μελέτες, για υποκλείδιο, σφαγίτιδα ή μηριαία με σύριγγα ασφαλείας 14 FR, 15 cm. Το σετ να περιλαμβάνει επίσης οδηγό σύρμα, διαστολέα, βελόνα, στηρικτικά για τον καθετήρα, νυστέρι, αποστειρωμένο πεδίο.

    Στο Α/Α 98 Καθετήρες αιμοκάθαρσης αντιμικροβιακοί διπλού αυλού προτείνουμε να αντικατασταθούν οι υπάρχουσες προδιαγραφές με τις ακόλουθες οι οποίες βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά του είδους και την ασφάλεια για τον ασθενή. Σετ αντιμικροβιακού καθετήρα αιμοδιάλυσης με κεκαμμένο το σώμα του, δύο αυλών με εμποτισμό χλωρεξιδίνης και αργυρικής σουλφαδιαζίνης που να αποδεικνύεται η αποτελεσματικότητά τους έναντι των λοιμόξεων ΚΦΚ με μελέτες, για υποκλείδιο, σφαγίτιδα ή μηριαία με σύριγγα ασφαλείας 14 FR, 15, 20 cm. Το σετ να περιλαμβάνει επίσης οδηγό σύρμα, διαστολέα, βελόνα, στηρικτικά για τον καθετήρα, νυστέρι, αποστειρωμένο πεδίο.

    Στο Α/Α 105 Καθετήρες υποκλειδίου διπλού αυλού από PVC προτείνουμε να αντικατασταθούν οι υπάρχουσες προδιαγραφές με τις ακόλουθες οι οποίες βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά του είδους και την ασφάλεια για τον ασθενή. Σετ καθετήρα διπλού αυλού 7 και 8 Fr σε διάφορα μήκη. Να διαθέτει άκρο από πιο μαλακό υλικό για να είναι ατραυματικό και να περιέχονται στο σετ, πέραν του καθετήρα, σύριγγα ασφαλείας για αποφυγή εμβολής αέρα, οδηγό σύρμα, διαστολέας, βελόνα, στηρικτικά για τον καθετήρα και έξτρα βελόνα με καθετηράκι.
    Στο Α/Α 106 Καθετήρες υποκλειδίου μονού αυλού πλήρες προτείνουμε να αντικατασταθούν οι υπάρχουσες προδιαγραφές με τις ακόλουθες οι οποίες βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά του είδους και την ασφάλεια για τον ασθενή. Σετ καθετήρα μονού αυλού 14, 16 και 18 Ga σε διάφορα μήκη. Να διαθέτει άκρο από πιο μαλακό υλικό για να είναι ατραυματικό και να περιέχονται στο σετ, πέραν του καθετήρα, σύριγγα ασφαλείας για αποφυγή εμβολής αέρα, οδηγό σύρμα, διαστολέας, βελόνα, στηρικτικά για τον καθετήρα και έξτρα βελόνα με καθετηράκι.
    Στο Α/Α 107 Καθετήρες τριπλού αυλού από πολυουρεθάνη πλήρες προτείνουμε να αντικατασταθούν οι υπάρχουσες προδιαγραφές με τις ακόλουθες οι οποίες βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά του είδους και την ασφάλεια για τον ασθενή. Σετ καθετήρα τριπλού αυλού 7 και 8,5 Fr σε διάφορα μήκη. Να διαθέτει άκρο από πιο μαλακό υλικό για να είναι ατραυματικό και να περιέχονται στο σετ, πέραν του καθετήρα, σύριγγα ασφαλείας για αποφυγή εμβολής αέρα, οδηγό σύρμα, διαστολέας, βελόνα, στηρικτικά για τον καθετήρα και έξτρα βελόνα με καθετηράκι.

    Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις.

  3. ΘΕΜΑ: «ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ Α ΦΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ (ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ)
    (CPV 33140000-3)»

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ (ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ) (CPV 33140000-3)

    Α/Α 23.ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΡΤΗΡΙΑΚΟΙ (ΚΕΡΚΙΔΙΚΗΣ) ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΡΟΗΣ

    Προτείνουμε τις παρακάτω προδιαγραφές:

    Αρτηριακός καθετήρας 20G από PTFE ,σχεδιασμένος για εισαγωγή από κερκιδική αρτηρία για τον υπολογισμό τιμών αερίων αίματος και την αιμοδυναμική παρακολούθηση πιέσεων.
    Με επικάλυψη σιλικόνης και δυνατότητα ανίχνευσης του ορθού καθετηριασμού
    Ελεγμένος με διεθνώς αποδεκτές μεθόδους (tests) για αυξημένη αιμοδυναμική ακρίβεια χωρίς απώλεια σήματος και δημιουργία παρασίτων (κατάθεση δειγμάτων και επίσημων αποδεικτικών στοιχείων) .
    Με διακόπτη ροής on/off, που προλαμβάνει την αναρροή αίματος μειώνοντας τον κίνδυνο από πιθανή μόλυνση λόγω έκθεσης στο αίμα, και πιθανής εμβολής από παγιδευμένο αέρα.
    Να διαθέτει φτερά για διευκόλυνση της στήριξης
    Αποστειρωμένος με οξείδιο του αιθυλενίου .
    Συσκευασμένος ανά ένας σε επικυρωμένο χαρτί που δεν σχάζετε και πλαστική μεμβράνη για να διατηρούνται οι συνθήκες αποστείρωσης.

    Α/Α 91 ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΚΟΝΤΟΙ Νο14,Νο16,Νο18,Νο19,Νο20,Νο22

    Για την προδιαγραφή “….απο υλικό FEP-TEFLON…” προτείνουμε: “απο υλικό πολυουορεθάνη για μακρά παραμονή στη φλέβα – τουλάχιστον 72 ώρες”.
    Επίσης προτείνουμε να υπάρχει η δυνατοτητα χρησης στυλεου πωματισμού που προστατεύει τον εσωτερικό αυλό του καθετήρα από την πήξη και τη δημιουργία θρόμβου μετά την διακοπή της έγχυσης.
    Τέλος πιστεύουμε οτι θα ήταν απαραίτητο να αναφέρεται αν το Νοσοκομείο χρειάζεται πτερύγια στήριξης ή όχι για τους συγκεκριμένους φλεβοκαθετήρες.

    Α/Α 92,93,94,95 ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΚΟΝΤΟΙ AUTO GUARD No16,18,20,22

    Προτείνουμε τις παρακάτω προδιαγραφές:

    Φλεβοκαθετήρας ασφαλείας κατασκευασμένος από πολυουρεθάνη (για μείωση του κόστους θεραπείας λόγω μακράς παραμονής στη φλέβα-τουλαχιστον 72 ώρες).
    Να είναι ακτινοσκιερός .
    Να παρέχει αυξημένη ασφάλεια από τυχαία τσιμπήματα βελονών με αυτόματο μηχανισμό εύκολης, και ασφαλούς εγκόλπωσης της βελόνας ταυτόχρονα με την έξοδο από την φλέβα.
    Να απαιτείται ελάχιστη πίεση για να δράσει ο μηχανισμός.
    Συνδετικό Luer Lok .
    Με δυνατοτητα χρησης στυλεου πωματισμού που προστατεύει τον εσωτερικό αυλό του καθετήρα από την πήξη και τη δημιουργία θρόμβου μετά την διακοπή της έγχυσης.

    Επίσης πιστεύουμε οτι θα ήταν απαραίτητο να αναφέρεται αν το Νοσοκομείο χρειάζεται πτερύγια στήριξης ή όχι για τους συγκεκριμένους φλεβοκαθετήρες.

    Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
    Για την IOANNIDIS MEDICALS
    Καλογράνας Αθανάσιος

  4. Από VIVAMED ΕΠΕ;
    Σας αποστέλλουμε τις παρατηρήσεις μας επί των τεχνικών προδιαγραφών που αναρτήσατε,
    καθώς και τις προτάσεις μας.

    111. Η προδιαγραφή
    α) «…σε καθετήρα μήκους 155cm ή 23cm» μας αποκλείει.
    β) Η προδιαγραφή «Να έχει δυνατότητα ανοιγματος και κλεισίματος έως και 5 φορές…» είναι φωτογραφική και μας αποκλείει. Εναλλακτικά προτείνουμε,
    α) «…σε καθετήρα μήκους 160cm ή 230 cm περίπου».
    β) Διαγραφή της προδιαγραφής
    114. Οι προδιαγραφές α) να καταληγει σε 5,5Fr και β) να είναι επικαλλυμενα τα πρωτα 3mm,μας καθιστούν εκτος προδιαγραφων. α) να καταλήγει σε 5Fr.
    Και β) μη επικαλυμμένο σύρμα.
    115. Οι προδιαγραφές α) με φεροντα καθετήρα 6,8Fr , μήκους 190cmκαι β), διαμετρο μπαλονιου 4,6,8 ή 10mm και γ) καταλληλος για την τεχνική ERCP της ταχείας ανταλλαγης μας καθιστούν εκτος προδιαγραφων. Εναλλακτικά προτείνουμε,
    α) με φεροντα καθετήρα 6,8Fr περίπου, μήκους >190cm
    β) η μη δυνατότητα προσφοράς σε όλες τις διαστάσεις δεν καθίσταται λόγος απόρριψης
    γ) η μη συμόρφωση με την προδιαγραφή να μην καθίσταται λόγος απόρριψης.
    116. Οι προδιαγρεφές στο συνολο τους μας αποκλείουν. Επίσης ζητείται «μπαλόνι από φυσικό latex» με πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις Εναλλακτικά προτείνουμε,
    Μπαλόνι αφαίρεσης χολολίθων 3πλού αυλού, με δυνατότητα πλήρωσης σε τρεις διαστάσεις (9 – 13 – 16 mm). Να είναι latex free, με ακτινοσκιερά σημεία στα άκρα του. Να διαθέτει καθετήρα διαγραμμισμένο και άκαμπτο αφαιρούμενο στυλεό. Στη συσκευασία να περιλαμβάνονται 3 διαφορετικές σύριγγες για την πλήρωσή του. Να έχει καθετήρα διαμέτρου 7 fr με άκρο 5 fr περίπου ,τύπου tapered και μήκος 200 cm
    117. Οι προδιαγραφές στο συνολο τους μας αποκλείουν.
    118. Η προδιαγραφή α) διαμετρο 18mm, μας καθιστά εκτος προδιαγραφων. Εναλλακτικά προτείνουμε,
    Μπαλόνι αφαίρεσης χολολίθων 3πλού αυλού, με δυνατότητα πλήρωσης σε τρεις διαστάσεις (9 – 13 – 16 mm). Να είναι latex free, με ακτινοσκιερά σημεία στα άκρα του. Να διαθέτει καθετήρα διαγραμμισμένο και άκαμπτο αφαιρούμενο στυλεό. Στη συσκευασία να περιλαμβάνονται 3 διαφορετικές σύριγγες για την πλήρωσή του. Να έχει καθετήρα διαμέτρου 7 fr με άκρο 5 fr τύπου tapered και μήκος 200 cm
    119. Η προδιαγραφή
    α) «three ring» και
    β) «εκταση βελόνας κατά 4mm» μας καθιστούν εκτός προδιαγραφών. Εναλλακτικά προτείνουμε,
    α) «one or three ring»
    β) «έκταση βελόνας 6mm περίπου»
    123. H προδιαγραφή διαμετρο Δ=10-15-24-36mm, μας καθιστά εκτος προδιαγραφων. Εναλλακτικά προτείνουμε, Βρόχος πολυποδεκτομής περιστρεφόμενος κατά 360 μοίρες,
    Να διατίθεται με πολύκλωνο σύρμα κοπής σχήματος οβάλ, διαμέτρου 0,41mm.
    Να έχει ενσωματωμένη λαβή με διαγράμμιση και καθετήρα από PTFE (teflon).
    H διάμετρος του καθετήρα να είναι 2.3mm και μήκος 230cm για χρήση μέσω κολονοσκοπίου
    Να διατίθεται με άνοιγμα βρόχου 15mm, 25mm και 35mm.
    124. H προδιαγραφή Η βελόνα να εχει μήκος 8mm μας καθιστά εκτος προδιαγραφων. Εναλλακτικά προτείνουμε,
    Βελόνα σκληροθεραπείας μιας χρήσης κολονοσκοπίου.
    Να διαθέτει εργονομικά σχεδιασμένη λαβή με μηχανισμό κλειδώματος.
    Ο καθετήρας να είναι από Teflon με μεταλλικό άκρο για ασφαλή προβολή της βελόνας.
    Να διατίθεται με βελόνα διαμέτρου 0,5mm,0,7mm και 1.0mm και μήκος 4mm-5mm και 6mm.
    Να διατίθεται με καθετήρα διαμέτρου 2.3mm και μήκος 230cm.
    126. H προδιαγραφή να διατιθεται με εγχρωμους δακτυλιους χρωματος πρασινου-μαυρου-μπλε μας καθιστά εκτος προδιαγραφων. Εναλλακτικά προτείνουμε,
    Σφιγκτηροτόμος 3πλού αυλού με σύρμα κοπής τύπου braided σε μήκη 20mm.25mm και 30mm.
    Να παρέχει την δυνατότητα διόρθωσης της γωνίας του άκρου.
    Να φέρει έγχρωμα ακτινοσκιερά σημεία στα άκρα του καθετήρα, για βέλτιστη ακτινοσκοπική ευκρίνεια.
    Να διατίθεται με καθετήρα διαγραμμισμένο, διαμέτρου 2.2 mm ενώ το άκρο να είναι διαμέτρου 1.8 mm (tapered tip).
    Να έχει μήκος 200cm.

    127. Οι προδιαγραφές στο συνολο τους μας αποκλείουν. Εναλλακτικά προτείνουμε,
    Καθετήρας σύλληψης εξαγωγής ενσωματομένο σε οβάλ βρόγχο με ασκό σιλικόνης για ενδοσκοπική αφαίρεση-συλλογή πολυπόδων-ξένων σωμάτων. Να είναι περιστρεφόμενος, με ενσωματωμένη λαβή με κλίμακα, καθετήρα από teflon, άνοιγμα 35mm.
    128. Οι προδιαγραφές α) Να φέρει ενσωματωμένο μεταλλικό στειλεό 1μ β) με μεταλλικό άκρο bottle neck γ) διπλού αυλού μας καθιστούν εκτός προδιαγραφών Προτείνουμε τα χαρακτηριστικά που μας αποκλέιουν να εξαιρεθούν των προδιαγραφών και να συνεκτιμηθούν κατά την αξιολόγηση.
    130. Η προδιαγραφή δεν παρουσιάζει συγκεκριμένο είδος αλλά ομάδα υλικών. Εναλλακτικά προτείνουμε,
    Καθετήρας-Βρόχος πολυποδεκτομής περιστρεφόμενος κατά 360 μοίρες,
    Να διατίθεται με πολύκλωνο και μονοκλωνο σύρμα κοπής σχήματος oval,Hexagonal,Duck Bill (cresent) διαμέτρου 0,41mm.
    Να έχει ενσωματωμένη λαβή με διαγράμμιση και καθετήρα από PTFE (teflon).
    H διάμετρος του καθετήρα να είναι 2.3mm και μήκος 230cm για χρήση μέσω κολονοσκοπίου
    Να διατίθεται με άνοιγμα βρόχου 15mm, 25mm και 35mm.
    135. Οι προδιαγραφές α) Να διαθέτουν δυνατότητα ανοίγματος-κλεισίματος τουλάχιστον πέντε φορές πριν την τελική απελευθέρωση β) περιοχήςΝα διαθέτουν νέο σχεδιασμό με ελαστικούς βραχίονες για ανθεκτική κάμψη καθετήρα και καλύτερη προσέγγιση του ιστού.Να διαθέτουν μοναδική εξωτερική πλαστική θήκη για να προστατεύει το κανάλι εργασίας κατά την εισαγωγή του καθετήρα μας καθιστούν εκτός προδιαγραφών Προτείνουμε τα χαρακτηριστικά που μας αποκλείουν να εξαιρεθούν των προδιαγραφών και να συνεκτιμηθούν κατά την αξιολόγηση.
    137. Οι προδιαγραφές στο συνολο τους μας αποκλείουν. Εναλλακτικά προτείνουμε
    Καθετήρας σύλληψης εξαγωγής ενσωματομένο σε οβάλ βρόγχο με ασκό σιλικόνης για ενδοσκοπική αφαίρεση-συλλογή πολυπόδων-ξένων σωμάτων. Να είναι περιστρεφόμενος, με ενσωματωμένη λαβή με κλίμακα, καθετήρα από teflon, άνοιγμα 35mm και 15mm.
    138. Καθετήρας Σύστημα εφαρμογής με προφορτωμένο ενδοσκοπικό κλιπ αιμόστασης. Να διαθέτει τα παρακάτω τεχνικά χαρακτηριστικά : να είναι μίας χρήσης και να παραδίδεται αποστειρωμένο σε ατομική συσκευασία.1) Να είναι κατάλληλο για αιμόσταση και ενδοσκοπικό μαρκάρισμα. Να διατίθενται με 1 προφορτωμένο ενδοσκοπικό κλιπ αιμόστασης, γωνίωσης 135ο, σε εργονομικά σχεδιασμένο καθετήρα τοποθέτησης. Ο καθετήρας τοποθέτησης να διατίθεται 1)σε διάμετρο 2,6mm & μήκος 2)195cm & 230cm και είναι χρωματικά κωδικοποιημένος με: α) άνοιγμα 10-11-12mm 3) άνοιγμα 14-16-17mm κατάλληλο για μεγάλες βλάβες/τραυματισμούς . Η λαβή χειρισμού να είναι 3ring (ως λαβίδα βιοψίας), εργονομικά κατασκευασμένη, εξαιρετικά εύχρηστη και σταθερή κατά την περιστροφή και απελευθέρωση του κλιπ. Το κλιπ να είναι πλήρως περιστρεφόμενο κατά 360ο και να ανοιγοκλείνει όσες φορές επιθυμεί ο χρήστης, χωρίς περιορισμό. Να έχει 2 βραχίονες. 4)Το τμήμα/βάση των βραχιόνων, που προεξέχει από τον βλεννογόνο μετά την τοποθέτηση του κλιπ να είναι έως 4mm. Οι βραχίονες του να είναι εξαιρετικά ισχυροί & σταθεροί ώστε να συγκλίνουν με ακρίβεια, ευκολία και ισχύ γύρω από το σημείο αιμορραγίας ή μαρκαρίσματος και να είναι άριστη η ενδοσκοπική τους απεικόνιση. 1) 2,5mm περίπου
    2) 180cm περίπου
    3) Να περιλαμβάνει ανοιγμα 11 και 13 mm
    4) Να εξαιρεθεί
    139. Σετ ενδοσκοπικής απολίνωσης κιρσών οισοφάγου και εσωτερικών αιμορροίδων ευρείας οράσεως MULTI BAND LIGATOR πολλαπλών προτοποθετημένων δακτυλίων 1)(4, 6 ή 10) από φυσικό ελαστικό latex με ειδικό στρόγγυλο σχεδιασμό και μικρή εσωτερική διάμετρο για απόλυτη εφαρμογή στους κιρσούς, κατάλληλη για πολλαπλές απολινώσεις με μια εισαγωγή του ενδοσκοπίου. Να είναι συμβατό με όλα τα ενδοσκόπια εξωτερικής διαμέτρου από 2)8.6 έως και 13mm, να διαθέτει καθετήρα μεταφοράς με άγκιστρα, περιστροφική λαβή δύο κατευθύνσεων για απόλυτα ελεγχόμενη απελευθέρωση των δακτυλίων με ειδικό αυλό για εγχύσεις, μεταλλικό αντάπτορα-εγχυτή και διαφανή κύλινδρο ευρείας οράσεως από 3)μαλακή σιλικόνη για προστασία του ενδοσκοπίου, με προτοποθετημένους δακτυλίους εκ των οποίων ο προτελευταίος να διαφέρει χρώματος 1) Να είναι αποδεκτή η πρόσφορά μέρους του συνόλου των ζητούμενων (6 δακτύλιοι)
    2) 9,5 έως και 11,5mm
    3) Να εξαιρεθεί
    145. Η προδιαγραφή «Το σετ να είναι συμβατό με την τεχνική ανοιχτού καναλιού-τύπου Rx» μας αποκλείει. Να εξαιρεθεί η προδαγραφή!
    ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ
    Ενδοπρόσθεση παγκρεατικού πόρου από Teflon. Η ενδοπρόσθεση να διαθέτει 8 οπές κατά μήκος του καθετήρα και σύστημα σταθεροποίησης σε κάθε άκρο και sleeve ευθείασής της κατά την τοποθέτηση. Να περιλαμβάνεται σύστημα εισαγωγής με κατάλληλο οδηγό και προωθητή καθώς και δυνατότητα έγχυσης σκιαγραφικού. Οι ενδοπροσθέσεις να είναι πλήρως ακτινοσκιερές και να διατίθεται σε διάφορους τύπους (ευθεία, κεκαμμένη, με γωνιώδες άκρο κτλ). Σε διαμέτρους 7, 8.5, 10 και 11.5 fr και μήκη 5, 7, 9, 11, 13 και 15 cm.
    146. Καθετήρας βούρτσα Κυτταρολογική Ψήκτρα (Βούρτσα) χοληφόρων διπλού αυλού μιας χρήσης, με φέροντα καθετήρα από ημιδιαφανές teflon υψηλής προωθητικότητας, διαμέτρου 1)6 ή 8fr, 2)μήκους 200cm, καθοδηγούμενη πάνω από οδηγό σύρμα 0,021 ή 0.035″. O φέρων καθετήρας να διαθέτει δύο αυλούς ώστε να διασφαλίζεται η προστασία του δείγματος κατά την έξοδο της βούρτσας από το ενδοσκόπιο και να διευκολύνεται η προώθηση του μέσω του συρμάτινου οδηγού, καθώς και ενσωματωμένο ακτινοσκιερό δακτύλιο 3)(radiopaque marker) στο άκρο για άμεσο ακτινολογικό εντοπισμό. Να διαθέτει ενσωματωμένη περιστρεφόμενη λαβή χειρισμού, βαθμονομημένες χρωματικές ενδείξεις ανά 5cm στο τμήμα καθετηριασμού του εξαρτήματος ώστε να να πιστοποιείται το βάθος του καθετηριασμού και 4)ατραυματικό εύκαμπτο οδηγό ακτινοσκιερό άκρο flexible filiform tip μήκους 1.5cm.Η Βούρτσα να είναι κατασκευασμένη από nylon με σκληρά τριχίδια ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη απόξεση του βλεννογόνου, με διάμετρο 3mm και μήκος 2.5cm. 1) 8fr περίπου
    2)μήκους 180cm περιπου
    3) μας αποκλέιει ,να εξαιρεθει
    4) Να ζητείται ξεχωριστά

    149. Καθετήρας-Πλαστική ενδοπρόσθεση παγκρέατος ευθέα από 1)πολυμερές βινύλιο, η οποία να διαθέτει πλαϊνές οπές 2)ανά 5mm, ενδοσκοπικό και ακτινοσκοπικό δείκτη και να διατίθεται σε μήκη 2-13cm 3)διαμέτρων 3,4,5Fr και με μήκη 2-18cm διαμέτρων 4)5,7,10Fr με flap συγκράτησης 1) Από PTFE
    2) Να εξαιρεθεί
    3) 3,5,7 Fr
    4) 5,7Fr
    151. Kηρίο διαστολής χοληδόχου πόρου SOEHENDRA
    Διαστολέας κηρίο χοληδόχου και παγκρεατικού πόρου SOΕHENDRA/COTTON μιας χρήσης, από ακτινοσκιερό Teflon υψηλής προωθητικότητας για χρήση μέσω 1)ενδοσκοπίου, διαμέτρου 6, 7, 8,5, 9, 10 και 11.5fr, μήκους 200cm, με κωνικό ατραυματικό ακτινοσκιερό άκρο, προοδευτικά λεπτυνόμενο μήκους 3 ή 4cm (tapered tip). Na διαθέτει ενσωματωμένο-αφαιρούμενο στειλεό μήκους 100cm για υψηλή προωθητικότητα και ενσωματωμένο μεταλλικό ακτινοσκιερό δακτύλιο στο άκρο για αυξημένη ακτινοσκοπική απεικόνιση. Να δέχεται οδηγό σύρμα 0,025’’ και 0.035″ (wire guide/injection port) και να διατίθεται σε αποστειρωμένη προστατευτική συσκευασία του ενός τεμαχίου. 1) Να έχουν διαστολικό άκρο διαμέτρου 4, 5 και 7 fr και καθετήρα σε διαμέτρους 6, 7, 8.5, 9, 10 και 12 fr. Με μήκος 180 cm
    152. Καθετήρας διαστολικός αχαλασίας οισοφάγου, αεροδιαστολής, 1)με τέσσερα ακτινοσκιερά σημάδια (δύο στο άκρο και δύο στο μέσο του μπαλονιού). Να διατίθεται σε διάφορα μεγέθη διαμέτρου μπαλονιού 30, 35, 40 mm, μήκος μπαλονιού 2)10cm, καθετήρα 14Fr. Η συσκευασία του μπαλονιού να περιέχει 3)super stiff 0.038 οδηγό σύρμα για την προώθησή του. 1) τουλάχιστον 2
    2) 8 cm
    3) 0.035 inc
    153. Μπαλόνι διαστολής πεπτικού μίας χρήσης, τριών (3) διαδοχικών διαμέτρων. Να διατίθεται με προφορτωμένο ή ενσωματωμένο οδηγό σύρμα. Να είναι κατασκευασμένο από μαλακό, 1)παχύ υλικό pebax και ολισθηρή επικάλυψη mediglide.Το μπαλόνι να διαθέτει δύο ακτινοσκοπικούς δείκτες και στρογγυλεμένα άκρα, ώστε να επιτρέπει την ενδοσκοπική και ακτινοσκοπική παρακολούθηση της διαστολής. Να είναι εγκεκριμένο για διαστολή οισοφάγου, πυλωρού, εντέρου και σφιγκτηροπλαστική φύματος Vater διαμέσου ενδοσκοπίου. Να διατίθεται με διάμετρο μπαλονιού 6-7-8mm, 8-9-10mm, 10-11-12mm, 12-13.5-15mm, 15-16.5-18mm, 18-19-20mm,, μήκος μπαλονιού 2)5,5cm και 8cm, διάμετρο καθετήρα 3) 6 & 7,5Fr και να είναι συμβατό με κανάλι εργασίας 2,8mm.4)Να έχει μήκος καθετήρα 180cm και 240cm
    1) Να εξαιρεθει
    2) 5,5cm
    3) 7fr
    4) 200cm

    158. Σετ προσυναρμολογημένης ενδοπρόσθεσης χοληφόρων με ευθέα άκρα Σετ άμεσης τοποθέτησης προσυναρμολογημένης ενδοπρόσθεσης χοληδόχου πόρου, απελευθέρωσης ενός σταδίου αι αποτελούμενο από:• Ομοκεντρικό σετ εισαγωγής τηλεσκοπικού τύπου (οδηγό καθετήρα και προωθητή) διαμέτρου 7.0, 8.5, 10.0 ή 11.5fr, μήκους 1)205cm, με χρωματική κωδικοποίηση ανάλογα με τη διάμετρο. 2)Ο οδηγός καθετήρας να φέρει ειδική επικάλυψη προλίπανσης, 3)4 ενσωματωμένους ακτινοσκιερούς δείκτες ανά 5cm στο τμήμα καθετηριασμού για αυξημένη ακτινοσκοπική απεικόνιση και κωνικό άκρο για διαστολή της στένωσης. Να δέχεται οδηγό σύρμα 0.035″• ενδοπρόσθεση από ακτινοσκιερό πολυαιθυλένιο μακράς διάρκειας παραμονής με ευθέα άκρα και κεντρική ανατομική 12δακτυλική γωνίωση, διαμέτρου 7, 8.5, 10.0 ή 11.5fr, ωφέλιμου μήκους από 5, 7, 9, 12 και 15cm, με πτερύγια (off-set flaps) για αποφυγή μετανάστευσης, 4) ειδική προλίπανση για εύκολη προσπέλαση στενώσεων, πολλαπλές παροχετευτικές οπές για αποφυγή απόφραξης και κωνικό άκρο για εύκολο καθετηριασμό.• προστατευτικό κάλυμμα τοποθέτησης της ενδοπρόσθεσης από teflon, 1) Μήκος 220cm
    2) Να εξαιρεθεί
    3) 2 ενσωματωμένους ακτινοσκιερους δείκτες.
    155. Πλήρες σετ ενδοπρόσθεσης χοληφόρων με ευθέα άκρα.Πλήρες σετ ενδοπρόσθεσης χοληδόχου πόρου τύπου Amsterdam αποτελούμενο από:• οδηγό σύρμα με επικάλυψη teflon, διαμέτρου 0.035″ μήκους 480cm,• οδηγό καθετήρα από ακτινοσκιερό teflon, μήκους 320cm με ακτινοσκιερούς δακτυλίους και κωνικό άκρο,• προωθητή καθετήρα από ημιδιαφανές Teflon αυξημένης σκληρότητας, μήκους 170cm,• προστατευτικό κάλυμμα τοποθέτησης της ενδοπρόσθεσης από teflon,• ενδοπρόσθεση από ακτινοσκιερό πολυαιθυλένιο μακράς διάρκειας παραμονής με ευθέα άκρα και κεντρική 12δακτυλική γωνίωση, διαμέτρου 7, 8.5, 10.0 ή 11.5fr, ωφέλιμου μήκους από 3 έως και 21cm, με πτερύγια για αποφυγή μετανάστευσης, ειδική προλίπανση για εύκολη προσπέλαση στενώσεων, παροχετευτικές οπές για αποφυγή απόφραξης και κωνικό άκρο για εύκολο καθετηριασμό.
    160. Σετ ενδοπρόσθεσης χοληφόρων διπλού pigtail τύπου ZIMMON. Eνδοπρόσθεση χοληδόχου πόρου τύπου ZIMMON διπλού Pigtail, διαμέτρου 7 ή 10fr, ωφέλιμου μήκους από 3 έως και 1)18cm, από ακτινοσκιερό πολυαιθυλένιο μακράς διάρκειας παραμονής. Η ενδοπρόσθεση να διαθέτει 2)ειδική προλίπανση για εύκολη προσπέλαση στενώσεων, ακτινοσκιερούς δακτυλίους στα άκρα της, να φέρει πλάγιες οπές για αποφυγή απόφραξης και κωνικό άκρο για εύκολο καθετηριασμό. Να προσφέρεται σε πλήρες σετ που επιπλέον περιλαμβάνει:• Οδηγό σύρμα διαμέτρου 0.035″, μήκους 400cm, 3)με επικάλυψη Teflon • Προωθητή καθετήρα από ημιδιαφανές Teflon αυξημένης σκληρότητας, μήκους 4)170cm, • Κάλυμμα τοποθέτησης της ενδοπρόσθεσης από teflon 1) Να είναι αποδεκτή η πρόσφορά μέρους του συνόλου των ζητούμενων από 3 έως 15cm
    2) Nα εξαιρεθεί
    3) Να εξαιρεθεί η επικάλυψη teflon.
    4) Μήκος 180cm
    162. Συσκευή πληρώσεως μπαλονιού χοληφόρων. Συσκευή διαστολής-φωσφορίζον μανόμετρο υψηλής ευκρίνειας, με μηχανισμό εμβόλου μεταβλητής πίεσης και κουμπί ασφαλείας, για ακριβή και ταχεία διαστολή, αποσυμπίεση και παρακολούθηση της πίεσης του μπαλονιού, χωρητικότητας 20cc, με ενσωματωμένο συνδετικό σωλήνα και στρόφιγγα τριπλής ροής. Να διαθέτει αναλογική οθόνη βαθμονομημένη σε δύο κλίμακες: 1. ατμόσφαιρες (20atm max), 2. λίμπρες ανά τετραγωνική ίντσα 1)(300psi max). 2) Να διατίθεται με ενσωματωμένο πίνακα αναγραφής της συνιστώμενης πίεσης για όλα τα μεγέθη μπαλονιών. 1) Η προδιαγραφή 300psi μας αποκλείει, προτείνουμε 0-440psi
    2) Δεν δύναται να αναγράφεται η συνιστώμενη πίεση λόγο του γεγονότος ότι ο κάθε κατασκευαστής έχει διαφορετικής σύστασης μπαλόνια. Προτείνουμε ο πίνακας αναγραφής να είναι ενσωματωμένος στα μπαλόνια.
    163. Λαβίδα ενδοσκοπικής βιοψίας και 1)αφαίρεσης ξένων σωμάτων γαστροσκοπίου/κολονοσκοπίου με ή χωρίς ακίδα, μιας χρήσης, με φέροντα καθετήρα υψηλής ευκαμψίας και αντοχής με επικάλυψη teflon για εύκολη δίοδο και προστασία του καναλιού εργασίας του ενδοσκοπίου, μήκους 160 ή 230cm, με σικύα-cup από χειρουργικό ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας διαμέτρου 2)2.4mm και κανονικές ΟVAL 3)αιωρούμενες σιαγώνες με δυνατότητα λήψης μεγάλου ιστοτεμαχιδίου και ισχυρό κλείσιμο. Διαθέτει παράθυρο προσκόλλησης των ιστοτεμαχιδίων και ενσωματωμένη εύχρηστη εργονομική 4)λαβή χειρισμού τριών δακτύλων, σε αποστειρωμένη προστατευτική συσκευασία του ενος τεμαχίου και είναι συμβατή με όλους τους τύπους ενδοσκοπίων με κανάλι εργασίας ενδοσκοπίου 2.8mm 1) Η προδιαγραφή ‘’αφαίρεσης ξένων σωμάτων’’ συνιστά άλλο είδος
    2) Προτείνεται διάμετρος 2,3mm
    3) Η προδιαγραφή αιωρουμενες σιαγώνες είναι φωτογραφική.
    4) Προτείνουμε λαβή ενός δακτύλου.
    165. Σύστημα εφαρμογής με προφορτωμένο ενδοσκοπικό κλιπ αιμόστασης. Να διαθέτει τα παρακάτω τεχνικά χαρακτηριστικά : να είναι μίας χρήσης και να παραδίδεται αποστειρωμένο σε ατομική συσκευασία. Να είναι κατάλληλο για αιμόσταση και ενδοσκοπικό μαρκάρισμα. Να διατίθενται με 1 προφορτωμένο ενδοσκοπικό κλιπ αιμόστασης, γωνίωσης 135ο, σε εργονομικά σχεδιασμένο καθετήρα τοποθέτησης. Ο καθετήρας τοποθέτησης να διατίθεται σε διάμετρο 1)2,6mm & μήκος 195cm & 230cm και είναι χρωματικά κωδικοποιημένος με: α) άνοιγμα 10-11-12mm 2) άνοιγμα 14-16-17mm κατάλληλο για μεγάλες βλάβες/τραυματισμούς . Η λαβή χειρισμού να είναι 3ring (ως λαβίδα βιοψίας), εργονομικά κατασκευασμένη, εξαιρετικά εύχρηστη και σταθερή κατά την περιστροφή και απελευθέρωση του κλιπ. Το κλιπ να είναι πλήρως περιστρεφόμενο κατά 360ο και να ανοιγοκλείνει όσες φορές επιθυμεί ο χρήστης, χωρίς περιορισμό. Να έχει 2 βραχίονες. Το τμήμα/βάση των βραχιόνων, που προεξέχει από τον βλεννογόνο μετά την τοποθέτηση του κλιπ να είναι έως 4mm. Οι βραχίονες του να είναι εξαιρετικά ισχυροί & σταθεροί ώστε να συγκλίνουν με ακρίβεια, ευκολία και ισχύ γύρω από το σημείο αιμορραγίας ή μαρκαρίσματος και να είναι άριστη η ενδοσκοπική τους απεικόνιση. 1) Η προδιαγραφή 2,6mm και μήκος 195cm , μας αποκλείει. Προτείνουμε διάμετρο 2,5mm και μήκος 180cm
    2) Να περιλαμβάνει ανοιγμα 11 και 13 mm
    168. Καθετήρας διαστολέας–μπαλόνι χοληδόχου πόρου μέσω ενδοσκοπίου μήκους 1)180 cm διαμέτρου 6,8 Fr, άκρου 4,5 Fr με αυλό με οδηγό σύρμα 0,35 με ακτινοσκιερά σημεία στο ύψος των άκρων του μπαλονιού. Το μπαλόνι να διατίθενται σε μήκος 2)36 cm διάμετρο 4, 6, 8 ή 10 mm και 3)να δέχεται πιέσεις 10,8,8 ή 6 atm αντίστοιχα. Για όλους τους τύπους των μπαλονιών να διατίθενται αντίστοιχη συσκευή πλήρωσης . 1) Το ζητούμενο μήκος μας αποκλείει. Προτείνουμε μήκος 200cm.
    2) Το μήκος 36cm μας αποκλείει. Προτείνουμε μήκος 20 και 30mm.
    3) Η προδιαγραφή ‘’ να δέχεται πιέσεις 10,8,8 ή 6 atm αντίστοιχα’’ αφορά τις αντοχές του μπαλονιού του κάθε κατασκευαστή και δεν δύναται να είναι ίδια για όλα τα μπαλόνια.
    169. Ενδοπρόσθεση χοληφόρων, κατασκευασμένο από έντονα ακτινοσκιερό 1)κράμα μετάλλων κοβαλτίου – χρωμίου, συμβατό με μαγνητικά πεδία, με ειδικό σύστημα απελευθέρωσης που παρέχει την 2)δυνατότητα επανατοποθέτησης σε βαθμό 87% και 3)διάμετρο καθετήρα 7,5Fr. Να διατίθεται σε μήκη 4, 6 και 8cm και διαμέτρους 8mm ή 10mm και 4)συνολικό μήκος καθετήρα 194cm. Το σύστημα απελευθέρωσης να είναι συμβατό με κανάλι ενδοσκοπίου 3.2mm και με MRI. 1) Η προδιαγραφή ‘’κράμα μετάλλων κοβαλτίου – χρωμίου’’ , μας αποκλείει. Προτείνουμε κράμα μετάλλων Νικέλιο-Τιτάνιο.
    2) Η προδιαγραφή ‘’δυνατότητα επανατοποθέτησης σε βαθμό 87%’’, μας αποκλείει. Προτείνουμε δυνατότητα επανατοποθέτησης σε βαθμό άνω του 60%.
    3) Η προδιαγραφή ‘’διάμετρο καθετήρα 7,5Fr’’ , μας αποκλείει. Προτείνουμε ’διάμετρο καθετήρα 8Fr και 9Fr.
    4) Η προδιαγραφή ‘‘συνολικό μήκος καθετήρα 194cm.’’ , μας αποκλείει. Προτείνουμε μήκος καθετήρα 180cm
    172. Ενδοπρόσθεση χοληφόρων, κατασκευασμένο από ειδικό 1) κράμα μετάλλων κοβαλτίου – χρωμίου, συμβατό με μαγνητικά πεδία, με επικάλυψη από 2)πολυμερές υλικό Permalume υψηλής ανθεκτικότητας στην χολή για μακρά διατήρηση της βατότητας. Να διαθέτει ειδικό σύστημα απελευθέρωσης που παρέχει την 3)δυνατότητα επανατοποθέτησης σε βαθμό 87% και διάμετρο καθετήρα 8Fr. Να διατίθεται σε μήκη 4,6,8cm και διαμέτρους 8mm ή 10mm και 4)συνολικό μήκος καθετήρα 190cm. 5)Επικαλυμμένα με Permalume μήκη: 3, 5 και 7 cm. Το σύστημα απελευθέρωσης να είναι συμβατό με κανάλι ενδοσκοπίου 3.2mm 1) Η προδιαγραφή ‘’κράμα μετάλλων κοβαλτίου – χρωμίου’’ , μας αποκλείει. Προτείνουμε κράμα μετάλλων Νικέλιο-Τιτάνιο.
    2) Η προδιαγραφή ‘’πολυμερές υλικό Permalume’’, μας αποκλείει. Προτείνουμε επικάλυψη σιλικόνης.
    3) Η προδιαγραφή ‘’δυνατότητα επανατοποθέτησης σε βαθμό 87%’’, μας αποκλείει. Προτείνουμε δυνατότητα επανατοποθέτησης σε βαθμό άνω του 60%
    4) Η προδιαγραφή ‘‘συνολικό μήκος καθετήρα 194cm.’’ , μας αποκλείει. Προτείνουμε μήκος καθετήρα 180cm.
    5) Η προδιαγραφή Επικαλυμμένα με Permalume μας αποκλείει. Προτείνουμε επικάλυψη σιλικόνης.

    173. Οι προδιαγραφές 1)πυρήνα Πλατίνας 2)με αυξημένη διάμετρο κατά 24% το άπω και 16% το εγγύς σε σχέση με το σώμα της ενδοπρόθεσης, 3)προφορτωμένο σε 8.5Fr καθετήρα απελευθέρωσης συμβατό και με την τεχνική ανοιχτού καναλιού-τύπου Rx. 4)με δυνατότητα μερικής απόσυρσης και επανατοποθέτησης του έως 80% 5). Η επικάλυψη να είναι από ειδικό πολυμερές υλικό Permalume και 6)Μήκος καθετήρα 194cm μας αποκλείουν.

    Εναλλακτικά προτείνουμε
    Μεταλλική αυτοδιατεινόμενη ενδοπρόθεση χοληδόχου πόρου
    Να είναι κατασκευασμένη από ένα ενιαίο βιοσυμβατό κράμα νικελίου-τιτανίου εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη και συνεχή ακτινική δύναμη.
    Να διαθέτει 6 ακτινοσκοπικούς δείκτες από Ταντάλιο υψηλής πυκνότητας για βέλτιστη ακτινοσκοπική ευκρίνεια.
    Να διατίθεται σε μήκη 4cm, 6cm, 8cm και 10 cm, ενώ η διάμετρος του να είναι 10 mm.
    Να φέρει επικάλυψη PDMS.
    Να είναι προφορτωμένη σε εύχρηστο σύστημα εισαγωγής από πλεκτό Teflon. να διαθετει διάφανο άκρο για proximal μέθοδο εισαγωγής κα δυνατότητα επανατοποθέτησης στα 2/3 του μήκους του.
    Η διάμετρος του συστήματος εισαγωγής να 8Fr ενώ το μήκος 180cm.
    Να παρέχει δυνατότητα επανατοποθέτησης έως 60%.
    174. Καθετήρας λαβίδα βιοψίας jumbo με μεταλλικό θηκάρι, σιαγώνες sort oval, παράθυρο, ενσωματωμένη λαβή 3/3, 4χ1600 /2300 Η προδιαγραφή ‘ενσωματωμένη λαβή 3/3’’ , μας αποκλείει. Προτείνουμε ενσωματωμένη λαβή 1-ring.
    175. Καθετήρας λαβίδα εξαγωγής ξένων σωμάτων με μεταλλικό θηκάρι, ενσωματωμένη λαβή, σε σχήμα alligator rat tooth και κοπής ραμμάτων 2,3 χ 1800/2300 mm Η προδιαγραφή ‘‘και κοπής ραμμάτων’’ συνιστά άλλο είδος και δεν μπορεί να υπαχθεί στο ίδιο Α/Α με τις λαβίδες εξαγωγής ξένων σωμάτων. Προτείνουμε διαχωρισμό της σε νέο Α /Α.
    184. Η προδιαγραφή 1)‘’με μερική επικάλυψη’’ και
    2) Δ=και Μ(συνολικό / επικαλυμμένο)=6/4-8/6-10/8cm. Μας αποκλείουν. Εναλλακτικά προτείνουμε.
    Μεταλλική αυτοδιατεινόμενη ενδοπρόθεση παχέος εντέρου ακάλυπτη. Να είναι κατασκευασμένη από ένα ενιαίο σύρμα νικελίου-τιτανίου. Να διαθέτει 6 ακτινοσκιερά σημεία τανταλίου για μεγάλη ακτινοσκοπική ευκρίνεια. Να είναι προφορτωμένη σε εύχρηστο σύστημα εισαγωγής για distal τοποθέτηση διαμέτρου 10 fr και μήκους 230cm, με διάφανο άκρο Teflon. Να διατίθεται σε μήκη 8, 10 και 12 cm και διαμέτρους 20 και 22 mm.

    6. Καθετήρες DUFUR 3 WAY μ. χρ. Αποστειρωμένοι κόκκινοι ελαστικοί Robusta No 16
    7. Καθετήρες DUFUR 3 WAY μ. χρ. Αποστειρωμένοι κόκκινοι ελαστικοί Robusta No 18
    8. Καθετήρες DUFUR 3 WAY μ. χρ. Αποστειρωμένοι κόκκινοι ελαστικοί Robusta No 20
    9. Καθετήρες DUFUR 3 WAY μ. χρ. Αποστειρωμένοι κόκκινοι ελαστικοί Robusta No 22

    10. Καθετήρες DUFUR 3 WAY μ. χρ. Αποστειρωμένοι κόκκινοι ελαστικοί Robusta No 24
    82. Νάρθηκες ουρητηρικοί PIG-TAIL προσυναρμολογημένοι για τοποθέτηση μέσω ουρητηρονεφροσκοπίου (ουρολογικό)
    ΝΑΡΘΗΚΕΣ ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΙ PIG-TAIL προσυναρμολογημένοι για τοποθέτηση μέσω ουρητηρονεφροσκοπίου από πολυουρεθάνη μακράς παραμονής (6 μήνες) με λεπτά και ανθεκτικά τοιχώματα, κυλινδρικοί, αποστειρωμένοι, ακτινοσκιεροί, με ευκρινή εκατοστιαία διαβάθμιση μήκους και επιπλέον ένδειξη ανά 5cm. Το κατώτερο άκρο του καθετήρα να συνδέεται σταθερά με τον προωθητή εισαγωγής με ειδική αγκιστρωτή άρθρωση που να επιτρέπει αφενός την τα τα εμπρός ή πίσω κίνηση καθώς και την περιστροφή κατά την τοποθέτηση και αφετέρου την εύκολη απόσπαση του προωθητή στο τελικό στάδιο (ελεγχόμενη απελευθέρωση). Το πυελικό άκρο να είναι κωνικό και να επιτρέπει στο οδηγό σύρμα να φτάνει μέχρι το τέλος του για να μην τσακίζει κατά την τοποθέτηση. Να έχουν κατάλληλη σήμανση για την αναγνώριση τα κατεύθυνσης σχηματισμού του σπιράλ. Να συνοδεύονται από προωθητή πολυουρεθάνης μήκους 90 cm και εύκαμπτο οδηγό σύρμα, μήκους 150cm περίπου, από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη Teflon και με επιπλέον μετακινούμενο πυρήνα ώστε να είναι δυνατή η μεταβολή στην ευκαμψία του άκρου του και η υποβοήθηση τα διέλευσης του καθετήρα σε δύσκολες περιπτώσεις.
    Να διατίθενται σε τύπους με κλειστό άκρο, με οπές σε όλο το μήκος τα , διαμέτρου 4,8 Ch και μήκος από 22 έως 30 cm
    83. Νάρθηκες ουρητηρικοί από PVC με υδρόφιλη επικάλυψη (ουρολογικό)
    Ουρητηρικοί Νάρθηκες από PVC με υδρόφιλη επικάλυψη, αποστειρωμένοι μιας χρήσης , μήκους 70cm περίπου, ακτινοσκιεροί, με σήμανση τοποθέτησης για δεξιό ή αριστερό ουρητήρα, εκατοστιαία διαβάθμιση, εσωτερικό σύρμα και χωριστό luer-lock υποδοχέα.
    Να διατίθενται τα παρακάτω τύπους και σε όλα τα μεγέθη:
    Με κυλινδρικό άκρο με μία ή δύο πλευρικές οπές
    Με κυλινδρικό άκρο με κεντρικό άνοιγμα και μία οπή
    Με κυρτό άκρο τύπου ελαίας με μια πλευρική οπή
    Με κυρτό άκρο με κεντρικό άνοιγμα και μια πλευρική οπή
    108. Νάρθηκες ουρητηρικοί PIG-TAIL προσυναρμολογημένοι (ουρολογικό)
    ΝΑΡΘΗΚΕΣ ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΙ ΝΑΡΘΗΚΕΣ PIG-TAIL προσυναρμολογημένοι από υδρόφιλη πολυουρεθάνη μακράς παραμονής (6 μήνες) με λεπτά και ανθεκτικά τοιχώματα, κυλινδρικοί, αποστειρωμένοι, ακτινοσκιεροί, με ευκρινή εκατοστιαία διαβάθμιση μήκους και επιπλέον ένδειξη ανά 5cm. Το κατώτερο άκρο του καθετήρα να συνδέεται σταθερά με τον προωθητή εισαγωγής με ειδική αγκιστρωτή άρθρωση που να επιτρέπει αφενός την τα τα εμπρός ή πίσω κίνηση καθώς και την περιστροφή κατά την τοποθέτηση και αφετέρου την εύκολη απόσπαση του προωθητή στο τελικό στάδιο (ελεγχόμενη απελευθέρωση). Το πυελικό άκρο να είναι κωνικό και να επιτρέπει στο οδηγό σύρμα να φτάνει μέχρι το τέλος του για να μην τσακίζει κατά την τοποθέτηση. Να έχουν κατάλληλη σήμανση για την αναγνώριση τα κατεύθυνσης σχηματισμού του σπιράλ. Να συνοδεύονται από εύκαμπτο οδηγό σύρμα, μήκους 100cm περίπου, από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη Teflon και με επιπλέον μετακινούμενο πυρήνα ώστε να είναι δυνατή η μεταβολή στην ευκαμψία του άκρου του και η υποβοήθηση τα διέλευσης του καθετήρα σε δύσκολες περιπτώσεις.
    Να διατίθενται στους τύπους:
    1.Κλειστού άκρου .Μήκος από 22-28cm .Μεγέθη από 4.8-9 Ch
    2.Ανοικτού άκρου (μήκος οδηγού σύρματος 150 cm). Μήκος 22-28cm .Μεγέθη 4.8-8 Ch.
    3.Κλειστού άκρου και με αντιπαλινδρομική βαλβίδα. .Μήκος από 22-28cm .Μεγέθη από 4.8-8Ch.
    4.Ανοικτού άκρου και με αντιπαλινδρομική βαλβίδα. .Μήκος από 22-28cm .Μεγέθη από 4.8-8Ch.
    5.Κλειστού άκρου και με συρμάτινη ενίσχυση στο ευθύγραμμο τμήμα για καρκίνους που συμπιέζουν τον ουρητήρα. Μήκος από 22-28cm .Μεγέθη από 6-7Ch.
    6.Ανοικτού άκρου και με συρμάτινη ενίσχυση στο ευθύγραμμο τμήμα για καρκίνους που συμπιέζουν τον ουρητήρα. Μήκος από 22-28cm .Μεγέθη από 6-7Ch.
    109. ΝΑΡΘΗΚΕΣ ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΙ PIG-TAIL μονού άκρου
    (για ουρολογικό)
    ΝΑΡΘΗΚΕΣ ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΙ PIG-TAIL μονού άκρου από πολυουρεθάνη μακράς παραμονής (6 μήνες) με λεπτά και ανθεκτικά τοιχώματα, κυλινδρικοί, αποστειρωμένοι, ακτινοσκιεροί, με οπές μόνο στο πυελικό άκρο, με εκατοστιαία διαβάθμιση μήκους και επιπλέον ένδειξη ανά 5cm. Το πυελικό άκρο να είναι κωνικό και να επιτρέπει στο οδηγό σύρμα να φτάνει μέχρι το τέλος του για να μην τσακίζει κατά την τοποθέτηση. Να έχουν κατάλληλη σήμανση για την αναγνώριση τα κατεύθυνσης σχηματισμού του σπιράλ. Να συνοδεύονται από εύκαμπτο οδηγό σύρμα, μήκους 150cm περίπου, από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη Teflon.
    Να διατίθενται τα τύπους :
    Με κλειστό άκρο .Μήκος 90 cm. Μεγέθη 4.8-9 Ch.
    Με ανοικτό άκρο. Μήκος 90 cm. Μεγέθη 4.8-9 Ch.
    189. Set ενδοπροσθέσεων pigtail -ανοιχτού άκρου- κατασκευασμένες από ειδικό πολυμερές υλικό,διπλής σκληρότητας για βέλτιστη ευκαμψία και βιοσυμβατότητα με υδρόφιλη επικάλυψη,Εγγύς άκρο κατασκευασμένο από μαλακό Percuflex που εξασφαλίζει την μείωση του ερεθισμού στην κύστη συνδυάζοντας την άνεση για τον ασθενή ενώ ταυτόχρονα να παρέχει την μέγιστη παροχέτευση από πλαϊνές οπές καθόλο το μήκοςτου καθετήρα και να είναι διαβαθμισμένη καθόλο το μήκος, μακράς διάρκειας παραμονής 9-12 μήνες . Το σετ να διαθέτει το stent, τον προωθητή τον ουρητηρικό καθετήρα και 0.38 ή 0.35 PTFE οδηγό σύρμα. Διάμετροι stents:5-6-7-8 Fr,μήκη: 10-30cm. (ουρολ)
    190. Set ενδοπροσθέσεων ενος pigtail -ανοιχτού άκρου- κατασκευασμένες από ειδικό πολυμερές υλικό,διπλής σκληρότητας για βέλτιστη ευκαμψία και βιοσυμβατότητα με υδρόφιλη επικάλυψη, Εγγύς άκρο κατασκευασμένο από μαλακό Percuflex που εχει σχεδιασμό αποτελούμενο από, δύο βρόχους 1Fr που εξασφαλίζει την μείωση του ερεθισμού στην κύστη και ευκολότερη αφαίρεση, ακτινοσκιερό, συνδυάζοντας την άνεση για τον ασθενή ενώ ταυτόχρονα να παρέχει την μέγιστη παροχέτευση, να είναι διαβαθμισμένη καθόλο το μήκος ανα 5 cm μακράς διάρκειας παραμονής 9-12 μήνες . Το σετ να διαθέτει το stent, τον προωθητή τον ουρητηρικό καθετήρα και 0.38 ή 0.35 PTFE οδηγό σύρμα. Διάμετροι stents:5-6-7-8 Fr,μήκη: 10-30cm. (ουρολ)
    195. Διπλή βελόνα Νεφροστομίας με ηχογενές άκρο O.D. 17.5G/1.3 mm, I.D.0.038”, μήκους 200mm.
    (ουρολ)
    197. Καθετήρας Νεφροστομίας με αποσπώμενη βαλβίδα. 12-24 Ch. (ουρολ)
    198. Καθετήρες 3-way, από διαφανές και εύκαμπτο, μαλακής σύστασης, θερμοπλαστικό PVC, (θερμοευαίσθητο υλικό το οποίο αρχικά είναι σκληρό διευκολύνοντας τον καθετηριασμό και ακολούθως με την θερμοκρασία του σώματος μαλακώνει προσφέροντας καλύτερη ανοχή στον χειρουργημένο ασθενή). Να φέρουν όσον το δυνατό πιο λεπτά τοιχώματα για να επιτυγχάνεται ο ευρύτερος δυνατόν εσωτερικός αυλός που να επιτρέπει την ανεμπόδιστη έγχυση και παροχέτευση υγρών της ουροδόχου κύστεως. Να διαθέτουν έγχρωμη γραμμή σήμανσης για τον προσδιορισμό της θέσης του άκρου εξωτερικά. Υδροθάλαμος 75 ml. Άκρο Dufour .Μεγέθη 18-24 Ch
    Η αξιολόγηση θα γίνει βάσει δείγματος , όπου θα εξεταστεί και η κατάλληλη σκληρότητα –συμπεριφορά του υλικού. (ουρολ)
    199. Καθετήρες 3-way, από διαφανές και εύκαμπτο, μαλακής σύστασης, θερμοπλαστικό PVC, (θερμοευαίσθητο υλικό το οποίο αρχικά είναι σκληρό διευκολύνοντας τον καθετηριασμό και ακολούθως με την θερμοκρασία του σώματος μαλακώνει προσφέροντας καλύτερη ανοχή στον χειρουργημένο ασθενή). Να φέρουν όσον το δυνατό πιο λεπτά τοιχώματα για να επιτυγχάνεται ο ευρύτερος δυνατόν εσωτερικός αυλός που να επιτρέπει την ανεμπόδιστη έγχυση και παροχέτευση υγρών της ουροδόχου κύστεως. Να διαθέτουν έγχρωμη γραμμή σήμανσης για τον προσδιορισμό της θέσης του άκρου εξωτερικά. Υδροθάλαμος 75 ml. Άκρο Couvelaire. Μεγέθη 18-24 Ch
    Η αξιολόγηση θα γίνει βάσει δείγματος , όπου θα εξεταστεί και η κατάλληλη σκληρότητα –συμπεριφορά του υλικού.

    202. Καθετήρες διαδερμικής νεφροστομίας ,από ειδικό πολυμερές υλικό για καλύτερη παροχέτευση, με άκρο τύπου Malecot (14 –16 – 20 – 24 Fr και μήκος 35cm ). (ουρολ)
    203. Καθετήρες κυστεομανομέτρησης
    Να είναι διπλού αυλού και ο ένας αυλός να χρησιμεύει για την πλήρωση της ουροδόχου κύστεως και ο άλλος για την καταγραφή της ενδοκυστικής πίεσης. Να είναι μιάς χρήσεως, ημιεύκαμπτοι, να φέρουν διαβαθμίσεις σε εκατοστά και να έχουν εξωτερική διάμετρο 6 η 8 French. (ουρολ.).
    204. Καθετήρες μέτρησης ενδοκοιλιακής πίεσης
    Να είναι μιάς χρήσεως, ημιεύκαμπτοι, ο αυλός να καταλήγει σε μπαλόνι για την μέτρηση της ενδοκοιλιακής πίεσης και να έχουν εξωτερική διάμετρο 12, η 10, η 9 French. (ουρολ.).
    205. Καθετήρες σε σχήμα pigtail, με άκρο επικαλυμμένο από βολφράμιο ώστε να μεγιστοποιεί την ακτινοσκιερότητά του.Το σώμα του καθετήρα να είναι κατασκευασμένο με τεχνική που να ελαχιστοποιεί τις τριβές και το δίπλωμά του. Να διαθέτουν εύχρηστη λαβή χειρισμού και να διατίθενται σε 4 και 5 Fr και μήκη 65 ,90 και 100 cm. (ουρολ)
    206. Καθετήρες τύπου pig-tail από λευκή πολυουρεθάνη μαλακής σύστασης, μακράς παραμονής (6 μήνες) με λεπτά τοιχώματα, με οπές μόνο στο πυελικό άκρο, με εκατοστιαία διαβάθμιση μήκους και ανά 5cm. Το πυελικό άκρο να είναι κωνικό και να επιτρέπει στο οδηγό σύρμα να φτάνει μέχρι το τέλος του για να μην τσακίζει κατά την τοποθέτηση. Να έχουν κατάλληλη σήμανση για την αναγνώριση της κατεύθυνσης σχηματισμού του σπιράλ. Να συνοδεύονται από εύκαμπτο οδηγό σύρμα, μήκους 150cm, από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη Teflon. Να διατίθενται στον τύπο:Με κλειστό άκρο .Μήκος 90 cm. Μεγέθη 4.8-9 Ch. (ουρολ)
    207. Καθετήρες τύπου pig-tail από υδρόφιλη λευκή πολυουρεθάνη μαλακής σύστασης, μακράς παραμονής με λεπτά τοιχώματα, με εκατοστιαία διαβάθμιση και ανά 5cm. Το κυστικό άκρο να είναι ενισχυμένο ώστε να μην παραμορφώνεται κατά την τοποθέτηση και να διαθέτει ράμμα. Το πυελικό άκρο να είναι κωνικό και να επιτρέπει στο οδηγό σύρμα να φτάνει μέχρι το τέλος του για να μην τσακίζει κατά την τοποθέτηση. Να έχουν κατάλληλη σήμανση για την αναγνώριση της κατεύθυνσης σχηματισμού του άκρου. Να συνοδεύονται από προωθητή εισαγωγής από πολυουρεθάνη, μήκους 45cm και από εύκαμπτο οδηγό σύρμα, μήκους 100cm, από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη Teflon. Να διατίθενται στον τύπο: Κλειστού άκρου .Μήκος απο 22-30cm .Μεγέθη απο 4.8-9 Ch (ουρολ)
    210. Οδηγά σύρματα από ενισχυμενη νιτινόλη με επικάλυψη Hydropass και κάλυμμα από πολυουρεθάνη.Το άκρο του δε να μειώνεται σταδιακά ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλέστερη και επιτυχής προώθησή του σε δύσκολες ανατομίες.Να διατίθενται σε 0.035 και 0.038 – ευθέα ή κυρτά και μήκος 150cm – διαφόρων σκληροτήτων(ουρολ)
    211. Οδηγά σύρματα ουρολογικά, με ειδικά σχεδιασμένες πλάγιες ρίγες (λευκές-μπλέ) που βοηθούν στην ενδοσκοπική παρακολούθησή του, με υδρόφιλη επικάλυψη στα τελευταία 60cm.Διαφόρων διαμέτρων 0.025,0.032,0.035,0.038 ΄ – ευθέα ή κυρτά και μήκους 150cm (ουρολ)
    212. Οδηγά σύρματα ουρολογικά.α) Με επικάλυψη teflon ,διαφόρων διαμέτρων (0.035 & 0.038) και άκρων.β) Με επικάλυψη teflon ,σκληρότερου υλικού καθετήρα ,τύπου AMPLATZ , διαφόρων διαμέτρων και άκρων. (ουρολ)
    213. Οδηγό σύρμα από Nitinol υλικό με επικάλυψη PTFE , με 5cm ακτινοσκιερό άκρο υδρόφιλα επικαλυμένο, για την ευκολότερη προώθησή του. Να διατίθενται σε 0.035 και 0.038΄ – ευθέα ή κυρτά και μήκος 150cm. (ουρολ)
    214. Οδηγό σύρμα από Nitinol υλικό με επικάλυψη PTFE, με 10cm εύκαμπτο εγγύς άκρο για την ευκολότερη προώθησή του μέσω εύκαμπτου ουρητηροσκοπίου.Να διατίθενται σε 0.035 και 0.038-ευθέα ή κυρτά και μήκος 150cm. (ουρολ)
    218. ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ BASKET
    Nitinol basket σύλληψης λίθων χωρίς κορυφή, με 4 σύρματα, ίσια, μήκους 90 ή 120cm, με λαβή τριών δακτύλων. Μήκος basket 30mm(Δ 8, 12, 16, 20mm), ίσια κατασκευή. Να περιέχει Luer lock στη λαβή για σύνδεση σύριγγας. (ουρολ)
    219. ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ BASKET
    Νιtinol basket σύλληψης λίθων, με 4 σύρματα, ελικοειδή, μήκους 85cm, με λαβή τριών δακτύλων. Μήκος basket 30mm (Δ 15mm), ελικοειδής κατασκευή. Να περιέχει Luer lock στη λαβή για σύνδεση σύριγγας. (ουρολ)
    220. ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ BASKET
    Καθετήρας αφαίρεσης λίθων, τύπου basket, με 4 σύρματα (δυνατότητας διατήρησης της συμμετρίας τους και με εσωτερική επίπεδη επιφάνεια).Το basket να παρέχει την δυνατότητα χρησιμοποίησής του ταυτόχρονα και ως οδηγό σύρμα, για προώθηση balloon dilator (θηκάρι 2.4 – 3.0 και 4.5Fr ,άνοιγμα μπασκέττας 16 και 20mm και μήκος καθετήρα 90 και 120cm)και εργονομική αποσπώμενη λαβή. (ουρολ)

    221. ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ BASKET
    Καθετήρας-basket – αφαίρεσης λίθων 4 συρμάτων το οποίο σε πλήρη έκπτυξη καταλήγει σε 2 σύρματα, από Nitinol υλικό ιδιαίτερης αντοχής και ευκαμψίας (και για χρήση διαμέσου εύκαμπτου ουρητηροσκοπίου) με μηδενικό tip. Ο σχεδιασμός του καλαθιού σε συνδιασμό με τον διαθέσιμο προσαρμογέα ουρητηροσκοπίου να εξασφαλίζει την ομαλή και παράλληλη πορεία του καθώς και της ίνας laser διαμέσω εύκαμπτου ουρητηροσκοπίου – θηκάρι 1.9 Fr και καθετήρα 90 και 120 cm,διάμετρος 11 και 15 mm και εργονομική αποσπώμενη λαβή. (ουρολ)
    222. ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ BASKET
    Καθετήρας – καλάθι – αφαίρεσης λίθων κατασκευασμένο από νιτινόλη (nitinol), η οποία του προσδίδει αυξημένη ευκαμψία και αντοχή.Σχεδιασμός καλαθιού χωρίς κορυφή (tipless), 4 συρμάτων προσδίδοντας μεγαλύτερο έλεγχο και ευκολία χειρισμού του καλαθιού.Σχεδιασμός του καθετήρα δίνοντάς του την δυνατή μικρότερη διάμετρο 1.3Fr ,η οποία επιτρέπει τον ευκολότερο χειρισμό του ουρητηροσκοπίου αυξάνοντας ταυτόχρονα την ροή νερού για έκπλυση της περιοχής.Ειδική εργονομική λαβή με μηχανισμό κλειδώματος κατά την σταδιακή έκπτυξη του καλαθιού(από 6mm σε 11mm ) και δυνατότητα περιστροφής του καλαθιού κατά 360 μοίρες. (ουρολ)
    223. ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ BASKET
    H μορφή του καλαθιού και η διάμετρος του καθετήρα , επιτρέπει την διέλευση σκιαγραφικού σε ισοδύναμη ποσότητα με καλάθια μεγαλύτερης διαμέτρου. Διάμετρος καλαθιού: 11mm
    Mήκος καθετήρα: 90 και 120cm Τεμάχια 20
    Μέγεθος καθετήρα: 1.3 Fr ~ .043mm 10 (ουρολ)
    224. ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ BASKET
    Καθετήρας-basket- αφαίρεσης λίθων, συνδυασμού μπασκέττας και λαβίδας από Nitinol υλικό ιδιαίτερης αντοχής και ευκαμψίας (και για χρήση διαμέσου εύκαμπτου ουρητηροσκοπίου) με θηκάρι 2,6 και 3,2Fr και καθετήρα 90 και 120 cm.εργονομική αποσπώμενη λαβή. (ουρολ)
    225. ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ BASKET
    Καθετήρες αφαίρεσης λίθων, τύπου basket ,με διπλά σύρματα για helical τεχνική.Να διατίθεται με 3-4-5 διπλά σύρματα σε ποικιλία διαμέτρων και μηκών (90cm και 120cm)με tip και χωρίς. Και εργονομική αποσπώμενη λαβή. (ουρολ)
    226. ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ BASKET
    Καθετήρας αφαίρεσης λίθων, τύπου τρίποδα , με επιλογή πολλαπλών prongs.(Ειδικός σχεδιασμός, που εξασφαλίζει τον επιτυχή εγκλωβισμό των λίθων). Μήκος καθετήρα 90 και 120cm με εργονομική αποσπώμενη λαβή. (ουρολ)

  5. ΠΡΟΣ
    ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
    ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ Ε.Ε.Σ.

    ΘΕΜΑ: «ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ Α ΦΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ (ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ)
    (CPV 33140000-3)»

    Αξιότιμοι κύριοι,

    Σε συνέχεια της Πρόσκλησής σας με αρ. πρωτ. 14233/21-06-2017, σχετικά με την υποβολή παρατηρήσεων στην Α’ Φάση Δημόσιας Διαβούλευσης Τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια «Ιατρικών Αναλωσίμων (Καθετήρων Διάφορων) (CPV 33140000-3)», έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

    Σύμφωνα με το Παράρτημα VII του Προσαρτήματος Α΄ του Ν. 4412/2016, όπου αναφέρεται ότι η Τεχνική Προδιαγραφή ορίζεται ως «η προδιαγραφή που περιέχεται σε έγγραφο το οποίο προσδιορίζει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος … όπως … η αξιολόγηση της συμμόρφωσης της καταλληλότητας, της χρήσης του προϊόντος, της ασφάλειας ή των διαστάσεών του» καθώς και, όπως ορίζεται στο άρθρο 2 παράγραφος 4 του Ν 2955/2001, που επισημαίνει ότι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υλικού που θα συμπεριληφθούν στις τεχνικές προδιαγραφές θα πρέπει να υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση ότι επηρεάζουν τη δυνατότητα ή την αποτελεσματικότητα της χρήση του»

    Συνεπώς, οι παρατηρήσεις μας επί των τεχνικών προδιαγραφών αναφέρονται παρακάτω:

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ (ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ) (CPV 33140000-3)

    Α/Α-Παρατηρήσεις (Νέες προτεινόμενες τεχνικές προδιαγραφές)
    7-Καθετήρας Dufour από 100% μαλακή σιλικόνη, αποστειρωμένος, απολύτως διαφανής, ακτινοσκιερός, 3way , 50ml υδροθάλαμο No 18. Η επιλογή του υλικού θα γίνει μετά την αξιολόγηση της καταλληλότητας του δείγματος
    8-Καθετήρας Dufour από 100% μαλακή σιλικόνη, αποστειρωμένος, απολύτως διαφανής, ακτινοσκιερός, 3way , 50ml υδροθάλαμο No 20. Η επιλογή του υλικού θα γίνει μετά την αξιολόγηση της καταλληλότητας του δείγματος
    9-Καθετήρας Dufour από 100% μαλακή σιλικόνη, αποστειρωμένος, απολύτως διαφανής, ακτινοσκιερός, 3way , 50ml υδροθάλαμο No 22. Η επιλογή του υλικού θα γίνει μετά την αξιολόγηση της καταλληλότητας του δείγματος
    10-Καθετήρας Dufour από 100% μαλακή σιλικόνη, αποστειρωμένος, απολύτως διαφανής, ακτινοσκιερός, 3way , 50ml υδροθάλαμο No 24. Η επιλογή του υλικού θα γίνει μετά την αξιολόγηση της καταλληλότητας του δείγματος
    43-Ουρητηρικοί καθετήρες τύπου Neoplex μήκους 70cm περίπου με ευθύ κυλινδρικό άκρο, μεταλικό στυλαιό, δύο μάτια για συνήθη παροχέτευση, βαθμονομημένοι ανά εκατοστό με ένα ή περισσότερα δαχτυλίδια, ακτινοσκιεροί και συνοδευτικό συνδετικό με luer lock, για σύνδεση με σύριγγα, Αποστειρωμένοι. Ch/Fr 3,4,5,5,7,8. Η επιλογή του υλικού θα γίνει μετά την αξιολόγηση της καταλληλότητας του δείγματος.
    108-Ουρητηρικά stent διπλής δομής για εύκολη εισαγωγή από BIOSOFT,
    προσυνδεδεμένο με κινητό οδηγό PTFE σύρμα και προωθητή, επικυρωμένης εξάμηνης παραμονής. Άκρα ανοικτό / κλειστό , με ακτινοσκιερή ένδειξη. Μεγέθη 6 Ch/Fr 24,26,28cm 7Ch/Fr 24,26,28cm, και 8 Ch/Fr 24,26,28cm Αποστειρωμένο σε ατομική συσκευασία. Η επιλογή του υλικού θα γίνει μετά την αξιολόγηση της καταλληλότητας του δείγματος.
    -Συσκευή πλύσης ενισχυμένης ροής με βαλβίδα αντεπιστροφής με αφαιρούμενη επέκταση σωλήνα ώστε να επιτρέπεται ο χειροκίνητος χειρισμός του ενσωματωμένου πουαρ. Απαραίτητα να υπάρχει υποδοχή luer lock κατάλληλη προς χρήση σε όλα τα είδη ενδοσκοπίων.
    -Καθετήρες 3 way Dufour από 100% σιλικόνη με υδρόφιλη επίστρωση για εύκολη και ατραυματική εισαγωγή και αφαίρεση του καθετήρα ,με ακτινοσκιερή γραμμή σε όλο το μήκος του καθετήρα, απολύτως διαφανής σε ατομική διπλή αποστειρωμένη συσκευασία. Υδροθάλαμος 80ml, μήκος 41cm Νο18,20,22,24. Η επιλογή του υλικού θα γίνει μετά την αξιολόγηση της καταλληλότητας του δείγματος
    198-Kαθετήρες 3 way με άκρο Dufour από διαφανές και εύκαμπτο, μαλακής σύστασης, βιοσυμβατό ή ιστοσυμβατό υλικό, μήκους 42cm με υδροθάλαμο 80ml. Ch/Fr 18,20,22,24. Η επιλογή του υλικού θα γίνει μετά την αξιολόγηση της καταλληλότητας του δείγματος.
    199-Kαθετήρες 3 way με άκρο Couvelaire από διαφανές και εύκαμπτο, μαλακής σύστασης, βιοσυμβατό ή ιστοσυμβατό υλικό, μήκους 42cm με υδροθάλαμο 80ml. Ch/Fr 18,20,22,24. Η επιλογή του υλικού θα γίνει μετά την αξιολόγηση της καταλληλότητας του δείγματος.
    -Καθετήρες Foley Τiemann 2-way από αδιαφανές Neoplex για δύσκολο καθετηριασμό, με ευρύ εσωτερικό αυλό, αποστειρωμένοι, μήκους 42cm. Υδροθάλαμος 15ml. Ch/Fr 8,10,12,14,16,18,20,22,24. Η επιλογή του υλικού θα γίνει μετά την αξιολόγηση της καταλληλότητας του δείγματος.
    -Ουρητηρικά stent από 100% μαλακής σύστασης κίτρινης σιλικόνη χωρίς υδρόφιλη επίστρωση για μέγιστη βιοσυμβατότητα και ελαστικότητα. Να είναι 12μηνης παραμονής , η οποία να επικυρώνεται από το prospectus της κατασκευάστριας εταιρείας. Να φέρουν ακτινοσκιερές ενδείξεις με διαβάθμιση ανά 5 εκατοστά . Να προσφέρονται σε σετ με συνδεόμενο προωθητή (locking system) μήκους 40 cm και οδηγό σύρμα stiff 0,035 με υδρόφιλη επικάλυψη σε όλο το μήκος 150cm. Ανοικτού – Ανοικτού άκρου. Μεγέθη 6,7,8 Ch/Fr – 24,26,28 cm. Το σετ να προσφέρεται με κάθε προϊόν σε ξεχωριστή ατομική αποστειρωμένη συσκευασία.
    206-Ουρητηρικά stent διπλής δομής για εύκολη εισαγωγή από VORTEK ανοικτού-κλειστού άκρου. Να φέρουν ακτινοσκιερές ενδείξεις με διαβάθμιση ανά 5 εκατοστά. Να είναι 12μηνης παραμονής , η οποία να επικυρώνεται από το prospectus της κατασκευάστριας εταιρείας. Να προσφέρεται σε σετ με συνδεόμενο προωθητή 40cm και οδηγό σύρμα stiff 0,035΄΄ 150cm.Μεγέθη 4.8,6,7,8 Ch/Fr και 22,24,26,28 cm . Να προσφέρονται σε ατομική αποστειρωμένη συσκευασία. Η επιλογή του υλικού θα γίνει μετά την αξιολόγηση της καταλληλότητας του δείγματος.
    213-Υπερυδρόφιλο μαύρο οδηγό σύρμα απο Nitinol, ακτινοσκιερό σε όλο το μήκος του και με εύκαμπτο tip για ατραυματική εισαγωγή. Να προσφέρεται σε ευθύ και J άκρο. Να προσφέρεται τύπου stiff και standard. Μήκος 150cm & διάμετρο 0,035. Η επιλογή του υλικού θα γίνει μετά την αξιολόγηση της καταλληλότητας του δείγματος.
    222-Εξαγωγέας λίθων τύπου μπάσκετ με 4 ομαλά σύρματα χωρίς άκρο (No-Tip), από Nitinol . Διαστάσεις 1,5fr & 2.2fr, μήκους 120cm μέγεθος μπάσκετ 9mm , και αποσπώμενο καλάθι. Η επιλογή του υλικού θα γίνει μετά την αξιολόγηση της καταλληλότητας του δείγματος.
    230-Σετ διαδερμικής νεφροστομίας με καθετήρα J από VORTEK μονής θηλειάς. Nα αποτελείται από: Βελόνα παρακέντησης Chiba 18G, μήκους 20cm. Βελόνα για έγχυση σκιαγραφικού υγρού Chiba 22G. Οδηγό σύρμα Shuller PTFE 0.038’’, με άκρο J. Σετ διαστολέων με θηκάρι εργασίας. Καθετήρα με άκρο J από υλικό Vortek. Ο καθετήρας να διαθέτει μεταλλικό στυλεό ευθείασης για εύκολη εισαγωγή. Συνδετικό luer lock για ουροσυλλέκτη με κλείστρο ροής. Προέκταση 25cm με περιστρεφόμενο luer lock από PVC. Ειδικό εξάρτημα στερέωσης στο δέρμα. Διάμετρος καθετήρα 8,10 και 12 ch. Η επιλογή του υλικού θα γίνει μετά την αξιολόγηση της καταλληλότητας του δείγματος.
    234-Ταινία αποκατάστασης της γυναικείας ακράτειας ούρων μονής τομής από μονόκλωνο πολυπροπυλένιο χαμηλής ελαστικότητας 7,5% περίπου, με λειασμένες άκρες και μήκους 7,75cm με προσπέλαση εκ των έσω. Η ταινία να περιέχει ένα στατικό σημείο στερέωσης και ένα δυναμικό έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ακριβής τοποθέτηση καθώς και η αποφυγή μετανάστευσης της ταινίας την περίοδο ανάπτυξης ιστού. Να προσφέρεται σε σετ με δύο εργονομικούς εισαγωγείς.
    237-Αντρική ταινία αποκατάστασης ακράτειας ούρων στήριξης τεσσάρων σημείων (δύο προηβικά και δύο διαθυρεοειδικά) από 100% μονόκλωνο πολυπροπυλένιο και λειασμένες άκρες. Τα προηβικά άκρα να έχουν μπλε πλαστικό περίβλημα και τα διαθυρεοειδικά λευκό έτσι ώστε να είναι ευκρινής ο διαχωρισμός τους αλλά και ευκολότερη και ατραυματική η τοποθετησή τους. Να διατίθεται σε ατομική αποστειρωμένη συσκευασία, η οποία να περιλαμβάνει μία ταινία και εισαγωγέα μιας χρήσης.
    238-Θηκάρι εργασίας ουρητηρικής πρόσβασης για εύκαμπτη ουρητηροσκόπηση με εισαγωγέα, υδρόφιλη επίστρωση, ακτινοσκιερή ένδειξη και σύστημα σταθεροποίησης. Να είναι ιδιαίτερα εύκαμπτο και ατραυματικό και να έχει τη δυνατότητα μετατροπής του οδηγού σύρματος εργασίας σε οδηγό σύρμα ασφαλείας από ξεχωριστή οπή στον εισαγωγέα, δυνατότητα σκιαγράφησης από την κεντρική οπή κατά την διαδικασία τοποθέτησης και συνεχή πρόσβαση στον ουρητήρα και το νεφρό, 10-12 ch και 12-14ch και μήκος 35 και 45cm. Η επιλογή του υλικού θα γίνει μετά την αξιολόγηση της καταλληλότητας του δείγματος.

    Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

    Με εκτίμηση,
    Για την Αναστάσιος Μαυρογένης Α.Ε.

    Νίκος Σκούρας
    Δ/ντής Πωλήσεων Ν. Ελλάδος

  6. Κύριοι μελετώντας τις προδιαγραφές του διαγωνισμού διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν πολλοί κωδικοί με παρόμοια υλικά πολλά εκ των οποίων από την εμπειρία μας δεν χρησιμοποιούνται από το νοσοκομείο σήμερα . Αναλυτικότερα οι κωδικοί Α/Α 24-25-82-108-189-190-206-207 αφορούν pigtail.Κάποιοι κωδικοί ίσως χρειάζεται να συγχωνευτούν με ενιαίες γενικές και όχι “δεσμευτικές προδιαγραφές”. Επίσης οι κωδικοί 189-190 αναφέρουν υλικό συγκεκριμένης εταιρείας “Percuflex”όταν υπάρχουν στην αγορά καλύτερης ποιότητας υλικά που καλύπτουν τις ίδιες ανάγκες. Προτείνουμε την διαγραφή του όρου ή την προσθήκη του όρου ” από μαλακό Percuflex ή αλιφατική πολυουρεθάνη με επικάλυψη φωσφοριλοχολίνης”. Ένας άλλος όρος που πρέπει να προστεθεί γιατί πρόκειται για pigtail ανοικτού άκρου είναι ο προωθητής να είναι ακτινοσκιερός και το οδηγό σύρμα να είναι υδρόφιλο, ενώ ο ουρητηρικός καθετήρας να διαθέτει σύνδεση Luer Lock στο τελικό άκρο για να μπορεί να γίνει έγχυση σκιαγραφικού. Ομοίως για τον κωδικό Α/Α 190 προτείνουμε την διαγραφή του όρου ή την προσθήκη του όρου ” από μαλακό Percuflex ή αλιφατική πολυουρεθάνη με επικάλυψη φωσφοριλοχολίνης” και την απαλοιφή του όρου “από δύο βρόγχους 1Fr” με τον όρο ” από δύο βρόγχους μικρότερης διαμέτρου”. Για τον κωδικό με Α/Α 206, επειδή το προσφερόμενο υλικό το προμηθεύεται το νοσοκομείο σας από την εταιρεία μας τα τελευταία 4 χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα προτείνουμε το μήκος από 90cm να γίνει 70-90cm, γιατί 90cm έχουν μόνο δύο εταιρείες με σαφώς υψηλότερη τιμή. Για τον κωδικό Α/Α 207 ζητείται υδρόφιλη λευκή πολυουρεθάνη μακράς παραμονής. Επειδή ένα pigtail για να έχει μακρά παραμονή (>3 μήνες) πρέπει να έχει κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά, ειδάλλως θα αναφέρεται από κάθε εταιρεία ότι είναι μακράς παραμονής χωρίς πραγματικά να είναι προτείνουμε να προστεθεί ο όρος “να διαθέτει ειδική επικάλυψη που να διατηρεί την ουδετερότητα του ΡΗ στην επιφάνεια του καθετήρα και να προσκομίζονται φυλλάδια του εργοστασίου που να αποδεικνύουν την διατήρησης της ουδετερότητας του ΡΗ καθώς και μελέτες για την επικρούστωση, τους ερεθισμούς και τις μολύνσεις”. Για τον κωδικό Α/Α 210 προτείνουμε την διαγραφή του όρου “επικάλυψη Hydropass” γιατί είναι τεχνικό χαρακτηριστικό μίας εταιρείας όταν υπάρχουν καλύτερα προϊόντα με καλύτερα χαρακτηριστικά και αποτελέσματα. Για τον κωδικό Α/Α 211 επειδή οι συγκεκριμένες χρωματικές ενδείξεις (λευκές-μπλέ) δεν παίζουν ουσιαστικό ρόλο προτείνουμε την προσθήκη του όρου (κίτρινες μαύρες ή ασπρες μαύρες). Για τον κωδικό Α/Α 215 προτείνουμε την διαγραφή του όρου “επικάλυψη Hydropass” γιατί είναι τεχνικό χαρακτηριστικό μίας εταιρείας όταν υπάρχουν καλύτερα προϊόντα με καλύτερα χαρακτηριστικά και αποτελέσματα. Για τον κωδικό Α/Α 216 προτείνουμε την διαγραφή του όρου “επικάλυψη Hydropass” γιατί είναι τεχνικό χαρακτηριστικό μίας εταιρείας όταν υπάρχουν καλύτερα προϊόντα με καλύτερα χαρακτηριστικά και αποτελέσματα και επίσης την διεύρυνση του μήκους μπαλονιού από 2,4cm σε 2,4-4cm. Για τον κωδικό Α/Α 217 προτείνουμε την διαγραφή του όρου “επικάλυψη Hydropass” γιατί είναι τεχνικό χαρακτηριστικό μίας εταιρείας όταν υπάρχουν καλύτερα προϊόντα με καλύτερα χαρακτηριστικά και αποτελέσματα. Επίσης ο όρος 20Atm είναι δεσμευτικό , εφόσον υψηλής πιεσης θεωρούνται και τα μπαλόνια 17ATM , προτείνουμε λοιπόν την διεύρυνση του όρου στ 17-20Atm. Όσον αφορά το μήκος μπαλόνιου όπου ζητείται 4-10cm, το μήκος 10cm δεν ζητείται πουθενά , ίσως να το προσφέρει μόνο μία εταιρεία αλλά επί της ουσίας δεν παίζει κανένα ρόλο για τον χρήστη, όλες οι εταιρείες έχουν 4-8cm μήκος, προτείνουμε το μήκος να γίνει 4-8cm και όχι 4-10cm. Η διάμετρος του καθετήρα είναι περιοριστική 5,8Fr , προτείνουμε την διεύρυνση της διαμέτρου σε 5-6Fr , που δεν αλλάζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος και επιτρέπει σε περισσότερες εταιρείες να πάρουν μέρος.Για τον κωδικό Α/Α 218 δεν αναφέρεται καθόλου η διάμετρος του καθετήρα πχ 1.8-3Fr επίσης το μήκος του basket είναι δεσμευτικό προτείνουμε την διεύρυνσή του σε 18-30mm. Ομοίως για τον κωδικό Α/Α 219δεν αναφέρεται καθόλου η διάμετρος του καθετήρα πχ 1.8-3Fr επίσης το μήκος του basket είναι δεσμευτικό προτείνουμε την διεύρυνσή του σε 18-30mm.Για τον κωδικό Α/Α 221 επειδή περιορίζει τον ανταγωνισμό προτείνουμε την αλλαγή με την παρακάτω γενική προδιαγραφή που επιτρέπει την συμμετοχή περισσοτέρων εταιρειών “Ουρητηρικοί καθετήρες τύπου DORMIA για έλξη ουρητηρικών λίθων για χρήση μέσω ουρητηρονεφροσκοπίου μήκους 120cm με 4 nitinol σύρματα σε ευθεία διάταξη μήκους 15mm και ανοίγματος 11mm και με άκρη χωρίς μύτη που να εξασφαλίζει την προστασία του ασθενούς από τραυματισμούς και την δίοδο του καθετήρα και στα πιο δύσβατα σημεία για την απόσπαση των λίθων. Η διάμετρος του καθετήρα θα πρέπει να είναι 1,8Ch. Το καλάθι θα πρέπει μπορεί να αποσυνδεθεί από την βάση δίνοντας μεγαλύτερη ευκολία στην χρησιμοποίηση της λαβίδας για την θραύση των λίθων και μετά το πέρας της διαδικασία υπάρχει η δυνατότητα για επανασύνδεση του καλαθιού με την βάση του για την αφαίρεση του καλαθιού από τον ασθενή”. Για τον κωδικό Α/Α 222 επειδή περιορίζει τον ανταγωνισμό προτείνουμε την αλλαγή με την παρακάτω γενική προδιαγραφή που επιτρέπει την συμμετοχή περισσοτέρων εταιρειών “Ουρητηρικοί καθετήρες τύπου DORMIA για έλξη ουρητηρικών λίθων για χρήση μέσω ουρητηρονεφροσκοπίου μήκους 120cm με 3 nitinol σύρματα σε ευθεία διάταξη μήκους 12mm και ανοίγματος 8mm και με άκρη χωρίς μύτη που να εξασφαλίζει την προστασία του ασθενούς από τραυματισμούς και την δίοδο του καθετήρα και στα πιο δύσβατα σημεία για την απόσπαση των λίθων. Η διάμετρος του καθετήρα θα πρέπει να είναι 1,2Ch. Το καλάθι θα πρέπει μπορεί να αποσυνδεθεί από την βάση δίνοντας μεγαλύτερη ευκολία στην χρησιμοποίηση της λαβίδας για την θραύση των λίθων και μετά το πέρας της διαδικασία υπάρχει η δυνατότητα για επανασύνδεση του καλαθιού με την βάση του για την αφαίρεση του καλαθιού από τον ασθενή”. Ο κωδικός Α/Α 223 μάλλον είναι συνέχεια του κωδικού Α/Α 222 για τον οποίο έχουμε κάνει την πρότασή μας. Για τους κωδικούς Α/Α 192 και 193 προτείνουμε την προσθήκη του όρου “ή ζυγά νούμερα από 10-30Fr”. Επίσης το μήκος να διευρυνθεί σε 300-540mm γιατί για διαστολή νεφρού μήκος 300mm είναι πιο συνηθισμένο. Για τον κωδικό Α/Α 202 προτείνουμε την διεύρυνση του μήκους σε 30-35cm.
    Για τα υλικά άλλων ειδικοτήτων έχουμε τις παρακάτω προτάσεις
    Κωδικός Α/Α 75
    Το προσφερόμενο υλικό να ενδείκνυται για τεχνική Seldinger και να προσφέρεται σε σετ που να διαθέτει:
    1)Καθετήρα ακτινοσκιερό ενός, δύο και τριών αυλών από μαλακή ιατρική πολυουρεθάνη με λεία επιφάνεια που να μην τσακίζει κατά την χρήση. Να φέρει ακτινοσκιερές διαβαθμίσεις και διακόπτες ροής του αίματος. Να προσφέρεται σε διάμετρο 7Fr και μήκος 20cm ή διάμετρο 7Fr και μήκος 30cm ή σε διάμετρο 8,5Fr και μήκος 20cm ή σε διαμετρο 8,5Fr και μήκος 30cm.
    Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι θα πρέπει να γίνει επιμερισμός των ποσοτήτων ανά διάμετρο καθετήρα και μήκος καθετήρα και αριθμό αυλών
    2)Οδηγό σύρμα J tip από κράμα νικελίου-τιτανίου (nitinol) για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την εισαγωγή και την αποφυγή τσακίσματος του σύρματος. Μήκος σύρματος 60-70εκ και διάμετρος 0,035’’
    3)Διαστολέας φλέβας 8-8.5Fr (για το σετ με καθετήρα διαμέτρου 7Fr) και 9Fr (για το σετ με καθετήρα διαμέτρου 8,5Fr). Το μήκος του διαστολέα 10cm
    4)Βελόνα εισαγωγής 18G
    5)Βελόνα έγχυσης
    6) Σύριγγα έγχυσης τύπου Raulerson (δια μέσου της οποίας να διέρχεται το οδηγό σύρμα)
    7)Δύο αρσενικά περιστρεφόμενα πώματα Luer Lock
    8)2 πρόσθετα πτερύγια για την καθήλωση σταθεροποίηση του καθετήρα
    9)Νυστέρι 11Nr
    10)Απαραίτητο να φέρει οδηγίες χρήσης στα ελληνικά

    Κωδικός Α/Α 90
    1. Το σετ να περιλαμβάνει οδηγό σύρμα από κράμα νικελίου-τιτανίου/nitinol για αυξημένη αντοχή και προσπελασιμότητα.
    2. Να φέρει επικάλυψη εξ’ολοκλήρου με 3 ευγενή μέταλλα όπως Άργυρο, χρυσό και παλλάδιο .
    3. Να είναι απολύτως φιλικό προς τον ασθενή και να μην εκλύονται-απελευθερώνονται μέταλλα π.χ. ιόντα αργύρου μέσα στο κυκλοφορικό που μπορούν να καταστρέφουν υγιείς ιστούς και κύτταρα.
    4. Να διατηρεί την βακτηριδιακή χλωρίδα αναλλοίωτη και να μην καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα όπως συμβαίνει με τη υπέρμετρη χρήση καθετήρων εμποτισμένων με αντιβιοτικά.
    5. Ο υποκλείδιος καθετήρας να δύναται να παραμείνει μέχρι 30 ημέρες μέσα στο κυκλοφορικό σύστημα
    6. Να είναι 100% αιμοσυμβατός και να μην προκαλεί αιμόλυση ούτε και να ενεργοποιεί το μηχανισμό σχηματισμού θρόμβων- TAT complex (thrombin-antithrombin complex).
    7. Το σετ να περιλαμβάνει τον καθετήρα διαμέτρου 7Fr-20cm, σύριγγα, οδηγό σύρμα , νυστέρι, στηρικτικά , διακόπτες ροής σε κάθε αυλό, σπόγγο και βελόνα εισαγωγής με Υ για προστασία από εμβολή και διαστολέα

    Κωδικός Α/Α 97
    επειδή η προδιαγραφή είναι περιοριστική προτείνουμε την παρακάτω προδιαγραφή
    Το προσφερόμενο υλικό να ενδείκνυται για τεχνική Seldinger και να προσφέρεται σε σετ που να διαθέτει:
    1)Καθετήρα ακτινοσκιερό από μαλακή ιατρική πολυουρεθάνη με λεία επιφάνεια που να μην τσακίζει κατά την χρήση. Να φέρει ακτινοσκιερές διαβαθμίσεις και διακόπτες ροής του αίματος. Να προσφέρεται σε διάμετρο 11,5-12Fr και μήκος 15-16cm
    2)Οδηγό σύρμα J tip από κράμα νικελίου-τιτανίου (nitinol) για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την εισαγωγή και την αποφυγή τσακίσματος του σύρματος. Μήκος σύρματος 50εκ και διάμετρος 0,038’’
    3)Δύο Διαστολείς φλέβας 10-12Fr Το μήκος του διαστολέα 15cm
    4)Βελόνα εισαγωγής 17G
    5)Βελόνα έγχυσης
    6) Σύριγγα έγχυσης τύπου Raulerson (δια μέσου της οποίας να διέρχεται το οδηγό σύρμα)
    7)Δύο αρσενικά περιστρεφόμενα ηπαρινισμένα πώματα Luer Lock
    8)1 x διαφανές επίθεμα
    9)Νυστέρι 11Nr
    10)Απαραίτητο να φέρει οδηγίες χρήσης στα ελληνικά

    ΚΩΔΙΚΟΣ Α/Α 98
    επειδή η προδιαγραφή είναι περιοριστική προτείνουμε την παρακάτω προδιαγραφή
    Το προσφερόμενο υλικό να ενδείκνυται για τεχνική Seldinger και να προσφέρεται σε σετ που να διαθέτει:
    1)Καθετήρα ακτινοσκιερό από μαλακή ιατρική πολυουρεθάνη με λεία επιφάνεια που να μην τσακίζει κατά την χρήση ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΚΑΜΜΕΝΟ ΚΟΡΜΟ. Να φέρει ακτινοσκιερές διαβαθμίσεις και διακόπτες ροής του αίματος. Να προσφέρεται σε διάμετρο 11,5-12Fr και μήκος 13-15-20cm
    2)Οδηγό σύρμα J tip από κράμα νικελίου-τιτανίου (nitinol) για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την εισαγωγή και την αποφυγή τσακίσματος του σύρματος. Μήκος σύρματος 50εκ και διάμετρος 0,038’’
    3)Δύο Διαστολείς φλέβας 10-12Fr Το μήκος του διαστολέα 15cm
    4)Βελόνα εισαγωγής 17G
    5)Βελόνα έγχυσης
    6) Σύριγγα έγχυσης τύπου Raulerson (δια μέσου της οποίας να διέρχεται το οδηγό σύρμα)
    7)Δύο αρσενικά περιστρεφόμενα ηπαρινισμένα πώματα Luer Lock
    8)1 x διαφανές επίθεμα
    9)Νυστέρι 11Nr
    10)Απαραίτητο να φέρει οδηγίες χρήσης στα ελληνικά

    Κωδικός Α/Α 105
    Το προσφερόμενο υλικό να ενδείκνυται για τεχνική Seldinger και να προσφέρεται σε σετ που να διαθέτει:
    1)Καθετήρα ακτινοσκιερό δύο αυλών από μαλακή ιατρική πολυουρεθάνη με λεία επιφάνεια που να μην τσακίζει κατά την χρήση. Να φέρει ακτινοσκιερές διαβαθμίσεις και διακόπτες ροής του αίματος. Να προσφέρεται σε διάμετρο 7Fr και μήκος 20cm ή διάμετρο 7Fr και μήκος 30cm ή σε διάμετρο 8,5Fr και μήκος 20cm ή σε διαμετρο 8,5Fr και μήκος 30cm.
    Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι θα πρέπει να γίνει επιμερισμός των ποσοτήτων ανά διάμετρο καθετήρα και μήκος καθετήρα
    2)Οδηγό σύρμα J tip από κράμα νικελίου-τιτανίου (nitinol) για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την εισαγωγή και την αποφυγή τσακίσματος του σύρματος. Μήκος σύρματος 60-70εκ και διάμετρος 0,035’’
    3)Διαστολέας φλέβας 8-8.5Fr (για το σετ με καθετήρα διαμέτρου 7Fr) και 9Fr (για το σετ με καθετήρα διαμέτρου 8,5Fr). Το μήκος του διαστολέα 10cm
    4)Βελόνα εισαγωγής 18G
    5)Βελόνα έγχυσης
    6) Σύριγγα έγχυσης τύπου Raulerson (δια μέσου της οποίας να διέρχεται το οδηγό σύρμα)
    7)Δύο αρσενικά περιστρεφόμενα πώματα Luer Lock
    8)2 πρόσθετα πτερύγια για την καθήλωση σταθεροποίηση του καθετήρα
    9)Νυστέρι 11Nr
    10)Απαραίτητο να φέρει οδηγίες χρήσης στα ελληνικά

    Κωδικός Α/Α 106
    Το προσφερόμενο υλικό να ενδείκνυται για τεχνική Seldinger και να προσφέρεται σε σετ που να διαθέτει:
    1)Καθετήρα ακτινοσκιερό ενός αυλού από μαλακή ιατρική πολυουρεθάνη με λεία επιφάνεια που να μην τσακίζει κατά την χρήση. Να φέρει ακτινοσκιερές διαβαθμίσεις
    2)Οδηγό σύρμα J tip από κράμα νικελίου-τιτανίου (nitinol) για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την εισαγωγή και την αποφυγή τσακίσματος του σύρματος. Μήκος σύρματος 60-70εκ και διάμετρος 0,035’’
    3)Διαστολέας φλέβας 4-8.5Fr ( Το μήκος του διαστολέα 5-10cm)
    4)Βελόνα εισαγωγής 18G
    5)Βελόνα έγχυσης
    6) Σύριγγα έγχυσης τύπου Raulerson (δια μέσου της οποίας να διέρχεται το οδηγό σύρμα)
    7)Δύο αρσενικά περιστρεφόμενα πώματα Luer Lock
    8)2 πρόσθετα πτερύγια για την καθήλωση σταθεροποίηση του καθετήρα
    9)Νυστέρι 11Nr
    10)Απαραίτητο να φέρει οδηγίες χρήσης στα ελληνικά

    ΚΩΔΙΚΟΣ Α/Α 107
    Το προσφερόμενο υλικό να ενδείκνυται για τεχνική Seldinger και να προσφέρεται σε σετ που να διαθέτει:
    1)Καθετήρα ακτινοσκιερό τριών αυλών από μαλακή ιατρική πολυουρεθάνη με λεία επιφάνεια που να μην τσακίζει κατά την χρήση. Να φέρει ακτινοσκιερές διαβαθμίσεις και διακόπτες ροής του αίματος. Να προσφέρεται σε διάμετρο 7Fr και μήκος 20cm ή διάμετρο 7Fr και μήκος 30cm ή σε διάμετρο 8,5Fr και μήκος 20cm ή σε διαμετρο 8,5Fr και μήκος 30cm.
    Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι θα πρέπει να γίνει επιμερισμός των ποσοτήτων ανά διάμετρο καθετήρα και μήκος καθετήρα
    2)Οδηγό σύρμα J tip από κράμα νικελίου-τιτανίου (nitinol) για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την εισαγωγή και την αποφυγή τσακίσματος του σύρματος. Μήκος σύρματος 60-70εκ και διάμετρος 0,035’’
    3)Διαστολέας φλέβας 8-8.5Fr (για το σετ με καθετήρα διαμέτρου 7Fr) και 9Fr (για το σετ με καθετήρα διαμέτρου 8,5Fr). Το μήκος του διαστολέα 10cm
    4)Βελόνα εισαγωγής 18G
    5)Βελόνα έγχυσης
    6) Σύριγγα έγχυσης τύπου Raulerson (δια μέσου της οποίας να διέρχεται το οδηγό σύρμα)
    7)Δύο αρσενικά περιστρεφόμενα πώματα Luer Lock
    8)2 πρόσθετα πτερύγια για την καθήλωση σταθεροποίηση του καθετήρα
    9)Νυστέρι 11Nr
    10)Απαραίτητο να φέρει οδηγίες χρήσης στα ελληνικά

  7. Από ΑΡΗΤΗ Α.Ε.
    Αναφορικά με τις προτεινόμενες στη δημόσια διαβούλευση προδιαγραφές για καθετήρες διάφορους, θα θέλαμε να υποβάλουμε τις παρακάτω προτάσεις της εταιρείας μας:

    Αύξων αριθμός είδους 5
    Port – PICC – Proline
    PICC peripherally inserted central catheter
    Σετ περιφερικά τοποθετούμενου κεντρικού καθετήρα κατασκευασμένοι από μαλακή θερμοευαίσθητη πολυουρεθάνη – βιοσυμβατό υλικό κατάλληλο για σύντομες θεραπείες ή μεγαλύτερης διάρκειας (χρήση έως 1 χρόνο), ανθεκτικό στα αποστειρωτικά του σημείου εξόδου (ιωδιούχα, αλκοολούχα κ.λ.π.)
    Κατάλληλοι για δυναμικές εγχύσεις σκιαγραφικού υγρού ≠ 5ml/sec at 300psi & έγχυση χημειο-θεραπευτικών φαρμάκων.
    Το σετ να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για την ασφαλή τοποθέτηση του καθετήρα PICC (ακτινοσκιερό/βαθμονομημένο), νυστέρι, αποσχιζόμενο διαστολέα (εύκολης προσπέλασης), σύριγγα, βελόνα αγγείου (υπερ-ηχογενούς άκρου), συρμάτινο οδηγό, καπάκια αυλών/εγχύσεων, stat-lock, μέτρο, patient card κλπ.
    Να προσφέρονται απαραιτήτως σετ και με συρμάτινο οδηγό – long wire radiopaque tip.
    Με χρωματικές ενδείξεις επιτρεπόμενης ροής, στα ακόλουθα μεγέθη
    μονού αυλού 3-4Fr.x55cm & 5Fr.x60cm / διπλού αυλού 5Fr.x55cm. & 6Fr.x60cm. / τριπλού αυλού 6Fr.x 60cm.
    Να φέρουν σήμανση CE και να πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.
    ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΦΛΕΒΑΣ (CVC) ΜΕ CUFF ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ
    Σετ περιφερικά ή κεντρικά τοποθετούμενου κεντρικού καθετήρα κατασκευασμένοι από μαλακή θερμοευαίσθητη πολυουρεθάνη – βιοσυμβατό υλικό κατάλληλο για σύντομες θεραπείες ή μεγαλύτερης διάρκειας (χρήση έως 1 χρόνο), ανθεκτικό στα αποστειρωτικά του σημείου εξόδου (ιωδιούχα, αλκοολούχα κ.λ.π.) με υποδόριο τούνελ και cuff σταθεροποίησης. Κατάλληλοι για δυναμικές εγχύσεις σκιαγραφικού υγρού ≠ 5ml/sec at 300psi & έγχυση χημειο-θεραπευτικών φαρμάκων. Το σετ να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για την ασφαλή τοποθέτηση του καθετήρα PICC (ακτινοσκιερό/βαθμονομημένο), νυστέρι, αποσχιζόμενο διαστολέα (εύκολης προσπέλασης), σύριγγα, τροκάρ βελόνα αγγείου (υπερ-ηχογενούς άκρου), συρμάτινο οδηγό, καπάκια αυλών/εγχύσεων, μέτρο, κλπ. Με χρωματικές ενδείξεις επιτρεπόμενης ροής, στα ακόλουθα μεγέθη
    μονού αυλού 5-7Fr.x60cm / διπλού αυλού 6-7Fr.x60cm. / τριπλού αυλού 6Fr.x 60cm.
    Να φέρουν σήμανση CE και να πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.
    Ολικά εμφυτεύσιμοι καθετήρες τύπου PORT
    Σετ ολικά εμφυτεύσιμου καθετήρα φλεβικής προσπέλασης μονού αυλού, ακτινοσκιερού πλαστικού κώδωνα πολυσουλφόνης – μεγέθη κώδωνα χαμηλού, μέσου προφίλ. Διάφραγμα σιλικόνης πολλαπλών παρακεντήσεων. Κώδωνας με προεξοχές κυκλικά για εύκολη ψηλάφηση σε σχήμα με άκρο εισχώρησης για μικρό μέγεθος τομής & θύλακα σταθερής θέσης, με κοίλες πλευρές συγκράτησης
    Κατάλληλοι για CECT – CT διαγνωστική απεικόνιση με ρυθμούς εγχύσεων 5cc/sec στα 300psi, χορήγηση φαρμάκων, παρεντερική διατροφή, λήψη δείγματος, κ.λ.π
    Το αποστειρωμένο σετ να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για την τοποθέτηση του ήτοι καθετήρα, κώδωνα αποσχιζόμενο θηκάρι με βαλβίδα αντεπιστροφής, συνδέσεις ασφαλείας, νυστέρι, βελόνα 18 G, βαθμονομημένο συρμάτινο οδηγό τύπου “J” 0.035″, σύριγγα, τροκάρ, βελόνες huber κτλ.
    Οι καθετήρες από βιοσυμβατό υλικό θερμοευαίσθητη polyurethane με επεξεργασμένο άκρο, συνδέσιμοι κατά την τοποθέτηση ακτινοσκιεροί, βαθμονομημένοι.
    Να προσφέρονται απαραιτήτως
    πλήρη σετ με συνδέσμους καθετήρες 5.0, 6.6 & 8.0 Fr.
    πλήρη σετ με μικρό-εισαγωγέα
    πλήρη σετ με προ-συνδεδεμένους καθετήρες
    ελεύθερες οπές ραμμάτων ή οπές ραμμάτων καλυμμένες με σιλικόνη
    Να φέρουν σήμανση CE και να πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.
    Ολικά εμφυτεύσιμοι καθετήρες τύπου PORT
    Σετ ολικά εμφυτεύσιμου καθετήρα φλεβικής προσπέλασης μονού αυλού, ακτινοσκιερού πλαστικού κώδωνα πολυσουλφόνης – πολύ μικρού (mini) προφίλ. Διάφραγμα σιλικόνης πολλαπλών παρακεντήσεων. Κώδωνας με προεξοχές κυκλικά για εύκολη ψηλάφηση σε σχήμα με άκρο εισχώρησης για μικρό μέγεθος τομής & θύλακα σταθερής θέσης, με κοίλες πλευρές συγκράτησης. Με δυνατότητα τοποθέτησης σε θώρακα – βραχίονα. Κατάλληλοι για CECT – CT διαγνωστική απεικόνιση με ρυθμούς εγχύσεων 5cc/sec στα 300psi, χορήγηση φαρμάκων, παρεντερική διατροφή, λήψη δείγματος, κ.λ.π Το αποστειρωμένο σετ να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για την τοποθέτηση του ήτοι καθετήρα, κώδωνα αποσχιζόμενο θηκάρι με βαλβίδα αντεπιστροφής, συνδέσεις ασφαλείας, νυστέρι, βελόνα 18 G, βαθμονομημένο συρμάτινο οδηγό τύπου “J” 0.035″, σύριγγα, τροκάρ, βελόνες huber κτλ. Οι καθετήρες από βιοσυμβατό υλικό θερμοευαίσθητη polyurethane με επεξεργασμένο άκρο, συνδέσιμοι κατά την τοποθέτηση ακτινοσκιεροί, βαθμονομημένοι.
    Να προσφέρονται απαραιτήτως
    πλήρη σετ με συνδέσμους καθετήρες 5.0, 6.6 & 8.0 Fr.
    πλήρη σετ με μικρό-εισαγωγέα
    πλήρη σετ με προ-συνδεδεμένους καθετήρες
    ελεύθερες οπές ραμμάτων ή οπές ραμμάτων καλυμμένες με σιλικόνη
    Να φέρουν σήμανση CE και να πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.
    Αύξων αριθμός είδους 37
    Σετ μόνιμου υποκλείδιου/σφαγητιδικού/μηριαίου εμφυτεύσιμου ανάδρομης τεχνικής τοποθέτησης καθετήρα διπλού αυλού 14FR περίπου, από βιοσυμβατό υλικό για μακροχρόνια χρήση, ανθεκτικό στα αποστειρωτικά του σημείου εξόδου (ιωδιούχα, αλκοολούχα κ.λ.π.) με αποσχιζόμενους αυλούς μεταβλητού μήκους, τύπου split σε μήκη 24, 28, 32, 36 & 40 εκατοστά με προτοποθετημένο σταθερό cuff και με ενδοαυλικό οδηγό. Το αποστειρωμένο σετ να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για την τοποθέτηση του καθετήρα με ανάδρομη τεχνική: καθετήρα διπλού αυλού, με τις αντίστοιχες αρτηριακές/φλεβικές προεκτάσεις στις απολήξεις τους, συρμάτινους οδηγούς τύπου J, αποσχιζόμενο αγγειακό διαστολέα/οδηγό, τροκάρ, πώματα, βελόνα παρακέντησης, αγγειακούς διαστολείς, κλπ.
    Ακτινοσκιερός, κατάλληλος για αιμοκάθαρση, αιμοδιήθηση, πλασμαφαίρεση, CVVH κλπ.
    Η παροχή αίματος να είναι περίπου 500 ml/min.
    Να προσφέρονται απαραιτήτως σετ ανταλλακτικών άκρων
    Να αναφέρεται ο όγκος πλήρωσης των αυλών στα σκέλη του καθετήρα.
    Να φέρουν σήμανση CE και να πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.
    Μόνιμος
    Σετ μόνιμου υποκλείδιου/σφαγητιδικού/μηριαίου εμφυτεύσιμου καθετήρα διπλού αυλού 15,5FR περίπου με αρτηριακό σκέλος άκρου γωνίας 900 από βιοσυμβατό υλικό για μακροχρόνια χρήση, ανθεκτικό στα αποστειρωτικά του σημείου εξόδου (ιωδιούχα, αλκοολούχα κλπ) και σε διάφορα μήκη 24, 28, 32, 36, 40 & 55 εκατοστά με προτοποθετημένο σταθερό cuff. Το αποστειρωμένο σετ να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για την τοποθέτησή του: καθετήρα διπλού αυλού με ενδοαυλικό οδηγό, αποσχιζόμενο αγγειακό διαστολέα/οδηγό, αγγειακούς διαστολείς, τροκάρ, βελόνα παρακέντησης, συρμάτινο οδηγό, ειδικά πώματα κλπ.
    Ακτινοσκιερός, κατάλληλος για αιμοκάθαρση, αιμοδιήθηση, πλασμαφαίρεση, CVVH κλπ.
    Η παροχή αίματος να είναι περίπου 500 ml/min.
    Να προσφέρονται απαραιτήτως σετ με προ-κεκαμμένο κορμό για χαμηλή σφαηιτιδική προσπέλαση και σετ με καθετήρες χωρίς πλευρικές οπές για πλήρωση με ινωδογόνολυτικά
    Να αναφέρεται ο όγκος πλήρωσης των αυλών στα σκέλη του καθετήρα.
    Να φέρουν σήμανση CE και να πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.
    Σετ 2 ανεξάρτητων υποκλείδιων/σφαγητιδικών/μηριαίων εμφυτεύσιμων μόνιμων καθετήρων ανάδρομης τεχνικής τοποθέτησης μονού αυλού 10FR περίπου, από βιοσυμβατό υλικό για μακροχρόνια χρήση, ανθεκτικό στα αποστειρωτικά του σημείου εξόδου (ιωδιούχα, αλκοολούχα κλπ), με προτοποθετημένο σταθερό cuff. Το αποστειρωμένο σετ να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για την τοποθέτησή τους με ανάδρομη τεχνική:
    αρτηριακό καθετήρα & φλεβικό καθετήρα με τις αντίστοιχες προεκτάσεις και απολήξεις τους, τροκάρ, αποσχιζόμενους αγγειακούς οδηγούς/διαστολείς, κυλινδρικούς οδηγούς καθετήρων, καπάκια εγχύσεων, βελόνες παρακέντησης, συρμάτινους οδηγούς τύπου J, κλπ.
    Ακτινοσκιεροί, κατάλληλοι για αιμοκάθαρση, αιμοδιήθηση, πλασμαφαίρεση, CVVH κλπ.
    Η ροή αίματος να είναι περίπου 500 ml/min.
    Να προσφέρονται απαραιτήτως σετ ανταλλακτικών άκρων, πλήρη σετ δεξιάς ή αριστερής προσπέλασης και παιδιατρικοί
    Να αναφέρεται ο όγκος πλήρωσης στα σκέλη του καθετήρα.
    Να διατίθενται σε διάφορα μήκη.
    Να φέρουν σήμανση CE και να πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.
    Αύξων αριθμός είδους 97
    ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΕΤ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ
    Σετ προσωρινού υποκλείδιου/σφαγητιδικού/μηριαίου καθετήρα διπλού αυλού 11,5 & 13,5FR από σιλικόνη και σε μήκη 15, 20, 24, 28 & 32 εκατοστά με διάταξη αυλών side by side. Το σετ να περιλαμβάνει : Ακτινοσκιερό καθετήρα διπλού αυλού από σιλικόνη, κατάλληλο για αιμοκάθαρση, αιμοδιήθηση, πλασμαφαίρεση κλπ, βελόνα παρακέντησης, αγγειακούς διαστολείς, συρμάτινο οδηγό τύπου J, πώματα , καθώς και ειδικό κλιπ για την κάμψη και σταθεροποίηση των άκρων του καθετήρα σε περίπτωση τοποθέτησης στην έσω σφαγήτιδα.
    Η παροχή αίματος να είναι περίπου 300 ml/min.
    Να αναφέρεται ο όγκος πλήρωσης των αυλών στα σκέλη του καθετήρα.
    Να φέρουν σήμανση CE και να πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.
    Αύξων αριθμός είδους 98
    Σετ προσωρινού σφαγητιδικού καθετήρα διπλού αυλού 11,5FR από μαλακή θερμοευαίσθητη πολυουρεθάνη και σε μήκη 12, 15, & 20 εκατοστά με ομόκεντρη διάταξη αυλών και προκεκαμμένο “U” κορμό. Το σετ να περιλαμβάνει : καθετήρα προκεκαμμένο διπλού αυλού, βελόνα παρακέντησης, συρμάτινο οδηγό τύπου J tip, αγγειακό διαστολέα, πώματα, κλπ. Ακτινοσκιερός, κατάλληλος για αιμοκάθαρση, αιμοδιήθηση, πλασμαφαίρεση, CVVH κλπ.
    Η παροχή αίματος να είναι περίπου 300 ml/min. Να αναφέρεται ο όγκος πλήρωσης των αυλών στα σκέλη του καθετήρα.
    Να φέρουν σήμανση CE και να πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.
    Αύξων αριθμός είδους 103
    Σετ προσωρινού υποκλείδιου/σφαγιτιδικού/μηριαίου καθετήρα διπλού αυλού 11,5 & 13FR από μαλακή thermosensitive πολυουρεθάνη και σε μήκη 15, 17.5 ,20 & 25 εκατοστά με σχεδιασμό άκρου χωρίς πλευρικές οπές .
    Το σετ να περιλαμβάνει : καθετήρα διπλού αυλού, βελόνα παρακέντησης, συρμάτινο οδηγό τύπου J tip, αγγειακό διαστολέα, πώματα, κλπ.
    Ακτινοσκιερός, κατάλληλος για αιμοκάθαρση, αιμοδιήθηση, πλασμαφαίρεση, CVVH κλπ.
    Η παροχή αίματος να είναι πάνω απο 300 ml/min.
    Να αναφέρεται ο όγκος πλήρωσης των αυλών στα σκέλη του καθετήρα.
    Οι σφαγιτιδικοί καθετήρες να έχουν κεκαμένα σκέλη ίδιας φόρας με ενδοαυλικό οδηγό για εύκολη τοποθέτηση.
    Να φέρουν σήμανση CE και να πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.
    Αύξων αριθμός είδους 104
    Σετ προσωρινού υποκλείδιου/σφαγιτιδικού/μηριαίου καθετήρα διπλού αυλού 11,5 & 13FR από μαλακή thermosensitive πολυουρεθάνη και σε μήκη 15, 17.5 ,20 & 25 εκατοστά με σχεδιασμό άκρου χωρίς πλευρικές οπές .
    Το σετ να περιλαμβάνει : καθετήρα διπλού αυλού, βελόνα παρακέντησης, συρμάτινο οδηγό τύπου J tip, αγγειακό διαστολέα, πώματα, κλπ.
    Ακτινοσκιερός, κατάλληλος για αιμοκάθαρση, αιμοδιήθηση, πλασμαφαίρεση, CVVH κλπ.
    Η παροχή αίματος να είναι πάνω απο 300 ml/min.
    Να αναφέρεται ο όγκος πλήρωσης των αυλών στα σκέλη του καθετήρα.
    Οι σφαγιτιδικοί καθετήρες να έχουν κεκαμένα σκέλη ίδιας φόρας με ενδοαυλικό οδηγό για εύκολη τοποθέτηση.
    Να φέρουν σήμανση CE και να πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

    Οι προτεινόμενες τεχνικές προδιαγραφές συνάδουν με τα κριτήρια της ισότιμης, αμερόληπτης και αντικειμενικής αντιμετώπισης των υποψηφίων, αλλά και του πραγματικού – υγιούς ανταγωνισμού.

  8. Κύριοι,

    Σε συνέχεια της πρόσκλησης του Νοσοκομείου με αριθμό πρωτ. 14233 για την διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών για προμήθεια του είδους «Ιατρικά Αναλώσιμα (Καθετήρες)» με cpv 33140000-3 και για την ορθότερη και ευρύτερη περιγραφή των συγκεκριμένων υλικών και την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των ασθενών προτείνουμε την τροποποίηση της προδιαγραφής του α/α 37 ως εξής

    ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΑΙΜΟΔΙΑΛΥΣΗΣ ΔΥΟ ΑΥΛΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ/ΚΑΡΒΟΘΑΝΗ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΗ (ΜΟΝΙΜΟΣ)
    Καθετήρες αιμοκάθαρσης για μακροχρόνια χρήση (μόνιμος) διαμέτρου 14.5-15Fr ευθύς ή/ και με προκεκκαμένο σώμα σχήματος άλφα, από καρμποθάνη με θηκάρι ασφαλείας με βαλβίδα Αirguard 15F για την αποφυγή των αιμορραγιών και της εμβολής αέρα. Ο καθετήρας να είναι συμβατός με την πλειοψηφία των χρησιμοποιούμενων αντησηπτικών για τον καθαρισμό του δέρματος. Το υλικό και ο τρόπος κατασκευής του καθετήρα τον καθιστούν κατάλληλο για πολύ υψηλές ροές με πολύ χαμηλή κλίση η ροή 500ml/min να έχει κλίση πιέσεων στα 210 mg Hg στο φλεβικό σκέλος και 261 mm Hg στο αρτηριακό σκέλος. Η επανακυκλοφορία να είναι μικρότερη του 1% σε κανονική και ανάστροφη χρήση αυλών για διασφάλιση καλύτερης αιμοκάθαρσης. Επιπροσθέτως , το άκρο του να είναι συμμετρικού τύπου κωνικό με ανεστραμμένες την είσοδο και την έξοδο και πλαινές οπές ώστε να βελτιστοποιεί τα διανύσματα της ροής του αίματος στο άκρο του καθετήρα σε τρείς διαστάσεις και να εξασφαλίζει την ελαχιστοποίησε του ποσοστού ανακύκλωσης και την πιθανότητα έμφραξης του καθετήρα. Οι καθετήρες να είναι διαθέσιμοι σε μήκη cuff to tip 19 cm , 23 cm , 27 cm , 31 cm , 42 cm και 55 cm.

    Προτείνουμε την συγκεκριμένη προδιαγραφή για τους κάτωθι λόγους:
    • Με την συγκεκριμένη προδιαγραφή προτείνεται η χρήση συγκεκριμένης εταιρίας και προϊόντος με αποτέλεσμα να μην μπορούν προσφερθούν ισοδύναμης και ανώτερης τεχνολογίας προϊόντα όπως είναι της εταιρίας μας. Με την τεχνική ανάστροφης τοποθέτησης (retrograde) δεν προσφέρεται πλεονέκτημα και όφελος στον ασθενή, αντιθέτως δε, αυξάνεται το συνολικό κόστος της θεραπείας, διότι τα εξωτερικά στελέχη χρήζουν αντικατάστασης λόγω φθοράς.
    • Επιπρόσθετα δε, το προϊόν με τις προτεινόμενες προδιαγραφές αποδίδει παραπάνω από τις τεχνικές ζητούμενες τιμές που αφορούν τις πιέσεις (αρτηριακό και φλεβικό σκέλος) στην μέγιστη ροή του καθετήρα, καθώς ο ρυθμός αιμοκάθαρσης με υψηλές ταχύτητες αλλά σε χαμηλή πίεση (ροές έως και 500ml/min και επανακυκλοφορία μικρότερη του 1% σε κανονική και ανάστροφη χρήση αυλών) έχει ως αποτέλεσμα λιγότερο χρόνο παραμονής του ασθενούς στο μηχάνημα, με τελικό αποτέλεσμα την οικονομικότερη και αποδοτικότερη διενέργεια της θεραπείας του ασθενούς.

    Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.
    Με εκτίμηση,
    Για την Bard Ελλάς Α.Ε.
    Ευγένιος Αργύρης
    Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών

  9. Από: ARETEION MEDICALS AE
    Τηλ/fax: 210-7701101 / 210-7700115
    e-mail: areteion@acci.gr

    Προς: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ Ε.Ε.Σ
    Τμήμα: ΓΡ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
    Τηλ/fax: 213-2068917-18 / 213-2068259
    e-mail: prom@0310.syzefxis.gov.gr

    Θέμα : Α ΦΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ) ΚΩΔ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΔΟΥΣ CPV : 33140000-3
    Υποβολή μέχρι: 06/07/2017

    Αξιότιμοι Κύριοι
    Σε συνέχεια της ανάρτησης των τεχνικών προδιαγραφών σας, η εταιρεία μας ως
    αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου VYGON Γαλλίας έχει την ευχαρίστηση να σας υποβάλει τις παρακάτω παρατηρήσεις-προδιαγραφές για υλικά καθετήρων διάφορων.

    – ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210-7701101/6937262495

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ,
    ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    1. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 5 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ) ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Καθετήρες υποκλειδίου χημειοθεραπείας , μονού αυλού, σιλικόνης, ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, με cuff dacron για στερέωση και αποφυγή λοιμώξεων υποδερμικά, με πώμα πολλαπλών εγχύσεων και clips στον καθετήρα. Το σετ να είναι πλήρες με καθετήρα, βελόνα για τούνελ και με εισαγωγέα θηκάρι σχιστό εξερχόμενο και να προσφερθεί σε μεγέθη 6,6 F και 9,6 F μήκους 90cm. Να είναι Latex-free & DEHP-free, μ.χ, αποστειρωμένο σε διπλή συσκευασία ασφαλείας.

    Καθετήρες υποκλειδίου χημειοθεραπείας ,σιλικόνης, μονού αυλού, εμπλουτισμένο με αντιμικροβιακό υλικό ιόντων αργύρου που έχουν την ιδιότητα βραδείας απελευθέρωσής τους εξασφαλίζοντας μακροχρόνια προστασία από λοιμώξεις για 360 ημέρες τουλάχιστον, ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, με cuff dacron για στερέωση και αποφυγή λοιμώξεων υποδερμικά, με πώμα πολλαπλών εγχύσεων και δύο επιπλέον πτερύγια στήριξης ραμμάτων και clips στον καθετήρα . Το σετ να είναι πλήρες με καθετήρα, βελόνα για τούνελ και με εισαγωγέα θηκάρι σχιστό εξερχόμενο και να προσφερθεί σε μέγεθος 6,6 F και 9,6 F μήκους 90cm. Να είναι Latex-free & DEHP-free, μ.χ, αποστειρωμένο σε διπλή συσκευασία ασφαλείας.

    Καθετήρες υποκλειδίου χημειοθεραπείας , διπλού αυλού, σιλικόνης, ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, με cuff dacron για στερέωση και αποφυγή λοιμώξεων υποδερμικά, με πώμα πολλαπλών εγχύσεων και clips στον καθετήρα. Το σετ να είναι πλήρες με καθετήρα, βελόνα για τούνελ και με εισαγωγέα θηκάρι σχιστό εξερχόμενο και να προσφερθεί σε μεγέθη 7 F ,9 F, 9,5F, 11 F και 14F μήκους 93cm. Να είναι Latex-free & DEHP-free, μ.χ, αποστειρωμένο σε διπλή συσκευασία ασφαλείας.

    Καθετήρες υποκλειδίου χημειοθεραπείας , σιλικόνης, διπλού αυλού, εμπλουτισμένο με αντιμικροβιακό υλικό ιόντων αργύρου που έχουν την ιδιότητα βραδείας απελευθέρωσής τους εξασφαλίζοντας μακροχρόνια προστασία από λοιμώξεις για 360 ημέρες τουλάχιστον ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, με cuff dacron για στερέωση και αποφυγή λοιμώξεων υποδερμικά, με πώμα πολλαπλών εγχύσεων και clips στον καθετήρα. Το σετ να είναι πλήρες με καθετήρα, βελόνα για τούνελ και με εισαγωγέα θηκάρι σχιστό εξερχόμενο και να προσφερθεί σε μεγέθη 9,5F μήκους 93cm. Να είναι Latex-free & DEHP-free, μ.χ, αποστειρωμένο σε διπλή συσκευασία ασφαλείας. >>
    << Καθετήρες υποκλειδίου χημειοθεραπείας , τριπλού αυλού, σιλικόνης, ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, με cuff dacron για στερέωση και αποφυγή λοιμώξεων υποδερμικά, με πώμα πολλαπλών εγχύσεων και clips στον καθετήρα. Το σετ να είναι πλήρες με καθετήρα, βελόνα για τούνελ και με εισαγωγέα θηκάρι σχιστό εξερχόμενο και να προσφερθεί σε μέγεθος 12,5 F μήκους 72cm. Να είναι Latex-free & DEHP-free, μ.χ, αποστειρωμένο σε διπλή συσκευασία ασφαλείας.

    2. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 13 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ LEVIN, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Καθετήρες LEVIN κλειστού άκρου από P.V.C. Να είναι ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί με 4 πλάγιες οπές, διαφανείς, βαθμονομημένοι από τα 5 έως 75 cm ανά εκατοστό, και να έχουν μήκος 125cm. Να προσφερθούν σε μεγέθη: 6,8 και 10 Fr με καπάκι για το κλείσιμο του καθετήρα και 12,14,16,18,21 Fr με εύελικτη χοάνη. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    Καθετήρες LEVIN ανοικτού άκρου από PVC. Να είναι ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί με 4 πλάγιες οπές, διαφανείς, βαθμονομημένοι από τα 5 έως 75cm ανά εκατοστό. Να προσφερθούν σε μεγέθη 10,12,14,16,18,21 Fr μήκους 100cm. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι

    Καθετήρες LEVIN διπλού αυλού, από P.V.C. Να είναι ακτινοσκιεροί, διαφανείς, ατραυματικοί (κλειστού άκρου με 10 πλάγιες οπές), βαθμονομημένοι στα 45,55,65 και 75 cm από το άκρο, με συνδετικό για το κλείσιμο των δυο αυλών. Να προσφερθούν σε μεγέθη 12,14,16,18,21,30,36 Fr και να έχουν μήκος 120cm. Να είναι LATEX Free , DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    3. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 14 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΩΝ 24-25, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Καθετήρες σωλήνες αερίων από PVC , διαφανείς ,ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί με ελαστική υποδοχή . Να προσφερθούν σε μεγέθη Νο 18,21,24,27,30,33 και 36 Fr μήκους 40cm. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    4. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 16 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Νο 10, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 10 μήκους 35 cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, βαθμονομημένοι ανά εκατοστό από τα 5 έως 20cm, ανοικτού άκρου με διαφανή βαλβίδα ελεγχόμενης αναρρόφησης. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 10 μήκους 47 cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, ανοικτού άκρου με πλαϊνές οπές . Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 10 μήκους 57cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, ανοικτού άκρου με πλαϊνές οπές . Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    5. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 17 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Νο 12, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 12 μήκους 42 cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, βαθμονομημένοι ανά εκατοστό από τα 5 έως 20cm, ανοικτού άκρου με διαφανή βαλβίδα ελεγχόμενης αναρρόφησης. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 12 μήκους 47 cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, ανοικτού άκρου με πλαϊνές οπές . Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 12 μήκους 57cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, ανοικτού άκρου με πλαϊνές οπές . Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    6. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 18 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Νο 14, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 14 μήκους 42 cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, βαθμονομημένοι ανά εκατοστό από τα 5 έως 20cm, ανοικτού άκρου με διαφανή βαλβίδα ελεγχόμενης αναρρόφησης. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 14 μήκους 47 cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, ανοικτού άκρου με πλαϊνές οπές . Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 14 μήκους 57cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, ανοικτού άκρου με πλαϊνές οπές . Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    7. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 19 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Νο 16, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 16 μήκους 42 cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, βαθμονομημένοι ανά εκατοστό από τα 5 έως 20cm, ανοικτού άκρου με διαφανή βαλβίδα ελεγχόμενης αναρρόφησης. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 16 μήκους 47 cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, ανοικτού άκρου με πλαϊνές οπές . Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 16 μήκους 57cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, ανοικτού άκρου με πλαϊνές οπές . Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    8. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 20 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Νο 18, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 18 μήκους 42 cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, βαθμονομημένοι ανά εκατοστό από τα 5 έως 20cm, ανοικτού άκρου με διαφανή βαλβίδα ελεγχόμενης αναρρόφησης. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 18 μήκους 47 cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, ανοικτού άκρου με πλαϊνές οπές . Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 18 μήκους 57cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, ανοικτού άκρου με πλαϊνές οπές . Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    9. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 21 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Νο 20, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 18 μήκους 57cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, ανοικτού άκρου με πλαϊνές οπές . Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    10. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 22 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Μ.Χ ΜΕ ΒΑΛΒΙΔΑ Νο 14, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
    Καθετήρες αναρρόφησης Νο 14 μήκους 42 cm από P.V.C , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, λείοι, βαθμονομημένοι ανά εκατοστό από τα 5 έως 20cm, ανοικτού άκρου με διαφανή βαλβίδα ελεγχόμενης αναρρόφησης. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    11. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 26 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΕΓΧΥΣΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΗΣ Κ.Φ.Π ΜΕΣΩ ΜΕΣΟΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΦΛΕΒΑΣ 14 ΕΩΣ 18G, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Καθετήρες αποκάλυψης φλέβας. Να είναι από πολυουρεθάνη, ακτινοσκιεροί, βαθμονομημένοι ανά εκατοστό από 10 έως 30 cm. Να έχουν ατραυματική βελόνα και προστατευτικό κάλυμμα . Να προσφερθούν σε μεγέθη καθετήρα: 14,16,17,18,19 και 22G μήκους 30 cm και βελόνα ανάλογη του μεγέθους του καθετήρα. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    Καθετήρες αποκάλυψης φλέβας. Να είναι από πολυουρεθάνη, ακτινοσκιεροί, βαθμονομημένοι ανά εκατοστό από 10 έως 30 cm. Να έχουν ατραυματική βελόνα και προστατευτικό κάλυμμα . Να προσφερθούν σε μεγέθη καθετήρα: 14,16,17,18,19 G , μήκους 60cm και βελόνα ανάλογη του μεγέθους του καθετήρα. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.
    Καθετήρες αποκάλυψης φλέβας. Να είναι από πολυουρεθάνη, ακτινοσκιεροί, βαθμονομημένοι ανά εκατοστό από 10 έως 30 cm. Να έχουν ατραυματική βελόνη και προστατευτικό κάλυμμα . Να προσφερθούν σε μεγέθη καθετήρα: 14,16,17G μήκους 75cm με βελόνα ανάλογη του μεγέθους του καθετήρα. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    12. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 35 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΛΗΨΕΩΣ ΒΡΟΓΧΙΚΩΝ ΕΚΚΡΙΣΕΩΝ…………. ΠΩΜΑ ΚΑΙ ΕΤΙΚΕΤΑ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Συσκευές αναρροφήσεως και συλλογής βρογχικών εκκριμάτων με φιαλίδιο περισυλλογής 25ml , με καθετήρα Νο 16 , ακτινοσκιερό, βαθμονομημένο, με προέκταση και συνδετικό για αναρρόφηση, με πρόσθετο καπάκι φιαλιδίου και αυτοκόλλητο για αναγραφή των στοιχείων του ασθενή. Να είναι LATEX Free και DEHP free , μ.χ ,αποστειρωμένοι.

    13. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 38 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ NELATON Μ.Χ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Καθετήρες NELATON από PVC , ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, διαφανείς, κλειστού άκρου με δύο πλαινές οπές και με κυλινδική κεφαλή. Να προσφερθούν σε μεγέθη 6,8,10,12,14,16,18,21 και 24Fr μήκους 40cm. Να είναι LATEX free και DEHP free μ.χ αποστειρωμένοι

    14. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 62 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΘΩΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΡΟΚΑΡ ………… ΜΠΙΛΑΟΥ , ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Καθετήρες παροχέτευσης θώρακος με trocar από PVC, ακτινοσκιεροί, βαθμονομημένοι κάθε 2 cm. Nα φέρουν trocar αιχμηρό, ατραυματικό με δακτύλιο στερέωσης και να έχουν δύο πλαϊνές οπές. Να προσφερθούν σε μεγέθη 14,18,20,24,28 και 30 Fr μήκους 28cm και 20,24,28 και 32Fr μήκους 40cm. Να είναι LATEX free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    15. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 63 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΡΙΝΟΓΑΣΤΡΙΚΟΙ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Καθετήρες ρινογαστρικοί εντερικής σίτισης πολυουρεθάνης .Να είναι διαφανείς, ακτινοσκιεροί, βαθμονομημένοι ανά εκατοστό από τα 5 cm έως 75cm. Να έχουν κλειστό ατραυματικό άκρο και τέσσερις πλαϊνές οπές. Να προσφερθούν σε μεγέθη Νο 10,12,14,16, 18 και 21 Fr μήκους 125cm. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ αποστειρωμένοι.

    16. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 75 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡEΣ ΥΠΟΚΛΕΙΔΙΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΑΥΛΟΥ ΑΠΟ PVC, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Kαθετήρες υποκλειδίου τριπλού αυλού .Να προσφερθούν σε σετ τεχνικής Seldinger που να περιέχει : Καθετήρα πολυουρεθάνης 7,5fr με ένα αυλό 14G, για μεγάλους όγκους χορηγήσεων, μήκους 15cm ή 20cm, ακτινοσκιερο ,βαθμονομημένο ανά εκατοστό. Το σετ να περιέχει βελόνα παρακέντησης 18G, φλεβοκαθετήρα 18G, συρμάτινο οδηγό “J” ,διαστολέα, πώματα και πτερύγια συρραφής. Να είναι LATEX free και DEHP free ,μ.χ ,αποστειρωμένοι.

    17. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 86 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΣΕΤ ΜΗΡΙΑΙΑΣ ΑΡΤΗΡΙΑΣ (ΑΡΤΗΡΙΑΚΟΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΜΟΝΟΥ ΑΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΡΙΑΙΑ ΑΡΤΗΡΙΑ), ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Σετ καθετήρα μηριαίας αρτηρίας μεθόδου SELDINGER. Το σετ να περιέχει α) καθετήρα πολυαιθυλενίου εύρους: 16,17 ή 18G μήκους 18 cm, ακτινοσκιερό, β) Βελόνα παρακέντησης 19G με βέλος ένδειξης για την σωστή εισαγωγή της , γ) προέκταση υψηλών πιέσεων 30 cm με 3way, δ) χειρ/κο πεδίο, ε) σύριγγα 10 ml και στ) οδηγό σύρμα ευθύ και μαλακό. Να είναι LATEX free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένο.

    18. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 90 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΣΕΤ ΥΠΟΚΛΕΙΔΙΟΥ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΜΕ ΕΜΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΟ Η ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    – Καθετήρες αντιμικροβιακοί (ΚΦΠ- υποκλειδίου/σφαγίτιδος) διπλού αυλού. Να είναι πολυουρεθάνης και μοριακά ενοποιημένα ιόντα αργύρου, τα οποία εκπέμπει βραδέως, εσωτερικά και εξωτερικά του αυλού έτσι ώστε να μπορεί να διατηρεί την αντιμικροβιακή του δράση για 30 ημέρες (τεχνολογία AgION) . Να είναι εύρους 7,5Fr μήκους 16 και 20cm με αυλούς 16 και 18G. Να είναι ακτινοσκιεροί , βαθμονομημένοι ανά εκατοστό σε σετ seldinger. Να είναι LATEX free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.
    – Καθετήρες αντιμικροβιακοί (ΚΦΠ- υποκλειδίου/σφαγίτιδος) τριών αυλών . Να είναι πολυουρεθάνης και μοριακά ενοποιημένα ιόντα αργύρου, τα οποία εκπέμπει βραδέως, εσωτερικά και εξωτερικά του αυλού έτσι ώστε να μπορεί να διατηρεί την αντιμικροβιακή του δράση για 30 ημέρες (τεχνολογία AgION) . Να είναι εύρους 7,5Fr σε μήκη 16 και 20 cm, με ένα αυλό οπωσδήποτε 14G για μεγάλους όγκους χορηγήσεων. Να είναι ακτινοσκιεροί , βαθμονομημένοι ανά εκατοστό σε σετ seldinger. Να είναι LATEX free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    – Καθετήρες αντιμικροβιακοί (ΚΦΠ- υποκλειδίου/σφαγίτιδος) τεσσάρων αυλών. Να είναι πολυουρεθάνης και μοριακά ενοποιημένα ιόντα αργύρου, τα οποία εκπέμπει βραδέως, εσωτερικά και εξωτερικά του αυλού έτσι ώστε να μπορεί να διατηρεί την αντιμικροβιακή του δράση για 30 ημέρες (τεχνολογία AgION) . Να είναι 8,5Fr σε μήκη 16 και 20 cm, με ένα αυλό οπωσδήποτε 14G για μεγάλους όγκους χορηγήσεων, 1 αυλό 16G και 2 αυλούς 18G. Να είναι ακτινοσκιεροί , βαθμονομημένοι ανά εκατοστό σε σετ seldinger. Να είναι LATEX free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    – Καθετήρες αντιμικροβιακοί (ΚΦΠ – υποκλειδίου/σφαγίτιδος) τριών αυλών. Να είναι πολυουρεθάνης μοριακά ενοποιημένα με Rifampicin και Miconazole για προστασία από λοιμώξεις. Το εύρος του καθετήρα να είναι 7,5 Fr, με σύρμα οδηγό από Nitinol, με ένα αυλό οπωσδήποτε 14G για μεγάλους όγκους χορηγήσεων, μήκους 16 και 20 cm. Να είναι ακτινοσκιερός , βαθμονομημένος ανά εκατοστό σε σετ seldinger. Να είναι ακτινοσκιεροί , βαθμονομημένοι ανά εκατοστό σε σετ seldinger. Να είναι LATEX free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    – Καθετήρες αντιμικροβιακοί (ΚΦΠ – υποκλειδίου/σφαγίτιδος) τεσσάρων αυλών. Να είναι πολυουρεθάνης μοριακά ενοποιημένα με Rifampicin και Miconazole για προστασία από λοιμώξεις. Το εύρος του καθετήρα να είναι 8,5 Fr, με σύρμα οδηγό από Nitinol, με ένα αυλό οπωσδήποτε 14G για μεγάλους όγκους χορηγήσεων, ένα αυλό 16G και δύο αυλούς 18G, μήκους 16 και 20 cm. Να είναι ακτινοσκιερός , βαθμονομημένος ανά εκατοστό σε σετ seldinger. Να είναι ακτινοσκιεροί , βαθμονομημένοι ανά εκατοστό σε σετ seldinger. Να είναι LATEX free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    19. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 92 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΚΟΝΤΟΙ AUTO GUARD Νο 16, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Φλεβοκαθετήρες Νο 16 από Teflon (P.T.F.E.) με ατραυματική βελόνα σχήματος V, πτερύγια στήριξης με οπές για την σταθεροποίησή τους και βαλβίδα μη παλινδρόμησης προς το σύστημα ορού , σιλικόνης για έγχυση φαρμάκων. Να είναι LATEX FREE και DEHP-FREE, μ.χ , αποστειρωμένοι .

    20. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 93 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΚΟΝΤΟΙ AUTO GUARD Νο 18, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Φλεβοκαθετήρες Νο 18 από Teflon (P.T.F.E.) με ατραυματική βελόνα σχήματος V, πτερύγια στήριξης με οπές για την σταθεροποίησή τους και βαλβίδα μη παλινδρόμησης προς το σύστημα ορού , σιλικόνης για έγχυση φαρμάκων. Να είναι LATEX FREE και DEHP-FREE, μ.χ , αποστειρωμένοι .

    21. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 94 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΚΟΝΤΟΙ AUTO GUARD Νο 20, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Φλεβοκαθετήρες Νο 20 από Teflon (P.T.F.E.) με ατραυματική βελόνα σχήματος V, πτερύγια στήριξης με οπές για την σταθεροποίησή τους και βαλβίδα μη παλινδρόμησης προς το σύστημα ορού , σιλικόνης για έγχυση φαρμάκων. Να είναι LATEX FREE και DEHP-FREE, μ.χ , αποστειρωμένοι .

    22. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 95 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΚΟΝΤΟΙ AUTO GUARD Νο 22, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    Φλεβοκαθετήρες Νο 22 από Teflon (P.T.F.E.) με ατραυματική βελόνα σχήματος V, πτερύγια στήριξης με οπές για την σταθεροποίησή τους και βαλβίδα μη παλινδρόμησης προς το σύστημα ορού , σιλικόνης για έγχυση φαρμάκων. Να είναι LATEX FREE και DEHP-FREE, μ.χ , αποστειρωμένοι .

    23. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 96 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ LEVIN ΜΕ ΕΛΑΙΑ ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΗ Νο 10-12-14-16, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

    – Καθετήρες LEVIN με μεταλλική ελαία τύπου RYLE, Νο 10,12,14,16,18 και 20 από P.V.C , ακτινοσκιεροί, βαθμονομημένοι στα 45, 55, 65 & 75cm, ατραυματικοί, κλειστού άκρου με τέσσερις πλαϊνές οπές, μήκους 125cm. Να είναι LATEX FREE και DEHP-FREE, μ.χ , αποστειρωμένοι.

    – Καθετήρες LEVIN σιλικόνης , Νο 10,12,14,16,18,21 , ακτινοσκιεροί, βαθμονομημένοι με μεταλλική ελαία στο άκρο, μήκους 125cm με τέσσερις πλαϊνές οπές . Να είναι LATEX FREE και DEHP-FREE, μ.χ , αποστειρωμένοι.

    – Καθετήρες LEVIN εντερικής σίτισης με ελαία βολφραμίου . Να είναι από πολυουρεθάνη, διαφανείς, ακτινοσκιεροί, βαθμονομημένοι ανά εκατοστό από τα 20 έως 70 εκ. Να έχουν κλειστό άκρο ατραυματικό με τέσσερεις πλαϊνές οπές και να φέρουν ελαία βολφραμίου στο κάτω άκρο για ευκολότερη προώθηση στη νήστιδα. Να προσφερθούν σε μεγέθη 9,14 και 18Fr μήκους 125cm. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    24. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 97 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΙ ΔΙΠΛΟΥ ΑΥΛΟΥ , ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
    Καθετήρες αιμοκάθαρσης αντιμικροβιακοί δύο αυλών με ευθέα άκρα. Να είναι κατασκευασμένοι με τεχνολογία AgION ( βιοσυμβατό αντιμικροβιακό υλικό ) κατά την οποία ο καθετήρας πολυουρεθάνης εμπλουτίζεται μοριακά με ιόντα αργύρου, και τα εκπέμπει εσωτερικά και εξωτερικά του αυλού έτσι ώστε να μπορεί να διατηρηθεί η αντιμικροβιακή του δράση για 30 ημέρες . Να προσφερθούν σε σετ seldinger, με εύρος καθετήρα 12Fr μήκους 15cm και 20 cm, με ροές 410ml/min και 390ml/min ανά αυλό αντίστοιχα. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    25. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 98 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΙ ΔΙΠΛΟΥ ΑΥΛΟΥ ΜΕ ΚΕΚΚΑΜΕΝΑ ΑΚΡΑ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
    Καθετήρες αιμοκάθαρσης αντιμικροβιακοί δύο αυλών με κεκαμένα άκρα. Να είναι κατασκευασμένοι με τεχνολογία AgION ( βιοσυμβατό αντιμικροβιακό υλικό ) κατά την οποία ο καθετήρας πολυουρεθάνης εμπλουτίζεται μοριακά με ιόντα αργύρου, και τα εκπέμπει εσωτερικά και εξωτερικά του αυλού έτσι ώστε να μπορεί να διατηρηθεί η αντιμικροβιακή του δράση για 30 ημέρες αντί να είναι επικαλυμμένος μόνο εξωτερικά . Να προσφερθούν σε σετ seldinger, με εύρος καθετήρα 12Fr μήκους 15cm και 20 cm, με ροές 380/410ml/min και 360/380ml/min ανά αυλό αντίστοιχα. Να φέρουν ειδικό clip για την κάμψη και σταθεροποίηση. Να είναι μ.χ. αποστειρωμένοι , LATEX Free και DEHP free

    26. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 99 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΘΩΡΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΚΑΡ Νο 24……..ΜΠΙΛΑΟΥ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
    Καθετήρες παροχέτευσης θώρακος Νο 24 μήκους 50cm , σιλικόνης χωρίς trocar . Nα είναι διαφανείς ,ακτινοσκιεροί, ευθείς με στρογγυλεμένο ατραυματικό άκρο. Να είναι LATEX free και DEHP free, μ.χ , αποστειρωμένοι.
    Καθετήρες παροχέτευσης θώρακος Νο 24 μήκους 50cm από PVC χωρίς trocar. Να είναι ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, βαθμομημένοι ανά 2εκ. από 2 έως 24εκ. Να έχουν 6 πλάγιες οπές. Να είναι LATEX free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    27. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 100 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΘΩΡΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΚΑΡ Νο 28……..ΜΠΙΛΑΟΥ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
    Καθετήρες παροχέτευσης θώρακος Νο 27 μήκους 50cm , σιλικόνης χωρίς trocar . Nα είναι διαφανείς ,ακτινοσκιεροί, ευθείς με στρογγυλεμένο ατραυματικό άκρο. Να είναι LATEX free και DEHP free, μ.χ , αποστειρωμένοι.
    Καθετήρες παροχέτευσης θώρακος Νο 28 μήκους 50cm από PVC χωρίς trocar. Να είναι ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, βαθμομημένοι ανά 2εκ. από 2 έως 24εκ. Να έχουν 6 πλάγιες οπές. Να είναι LATEX free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    28. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 101 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΘΩΡΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΚΑΡ Νο 32……..ΜΠΙΛΑΟΥ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
    Καθετήρες παροχέτευσης θώρακος Νο 33 μήκους 50cm , σιλικόνης χωρίς trocar . Nα είναι διαφανείς ,ακτινοσκιεροί, ευθείς με στρογγυλεμένο ατραυματικό άκρο. Να είναι LATEX free και DEHP free, μ.χ , αποστειρωμένοι.
    Καθετήρες παροχέτευσης θώρακος Νο 32 μήκους 50cm από PVC χωρίς trocar. Να είναι ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, βαθμομημένοι ανά 2εκ. από 2 έως 24εκ. Να έχουν 6 πλάγιες οπές. Να είναι LATEX free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    29. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 103 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΦΛΕΒΑΣ ΔΙΠΛΟΥ ΑΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
    Καθετήρες αιμοκάθαρσης αντιμικροβιακοί δύο αυλών με ευθέα άκρα. Να είναι κατασκευασμένοι με τεχνολογία AgION ( βιοσυμβατό αντιμικροβιακό υλικό ) κατά την οποία ο καθετήρας πολυουρεθάνης εμπλουτίζεται μοριακά με ιόντα αργύρου, και τα εκπέμπει εσωτερικά και εξωτερικά του αυλού έτσι ώστε να μπορεί να διατηρηθεί η αντιμικροβιακή του δράση για 30 ημέρες . Να προσφερθούν σε σετ seldinger, με εύρος καθετήρα 12Fr μήκους 15cm και 20 cm, με ροές 410ml/min και 390ml/min ανά αυλό αντίστοιχα. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ, αποστειρωμένοι.

    30. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 104 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΑΙΜΟΔΙΑΛΥΣΗΣ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΣ……….ΜΗΚΟΣ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
    Καθετήρες αιμοκάθαρσης αντιμικροβιακοί δύο αυλών με κεκαμένα άκρα. Να είναι κατασκευασμένοι με τεχνολογία AgION ( βιοσυμβατό αντιμικροβιακό υλικό ) κατά την οποία ο καθετήρας πολυουρεθάνης εμπλουτίζεται μοριακά με ιόντα αργύρου, και τα εκπέμπει εσωτερικά και εξωτερικά του αυλού έτσι ώστε να μπορεί να διατηρηθεί η αντιμικροβιακή του δράση για 30 ημέρες αντί να είναι επικαλυμμένος μόνο εξωτερικά . Να προσφερθούν σε σετ seldinger, με εύρος καθετήρα 12Fr μήκους 15cm και 20 cm, με ροές 380/410ml/min και 360/380ml/min ανά αυλό αντίστοιχα. Να φέρουν ειδικό clip για την κάμψη και σταθεροποίηση. Να είναι μ.χ. αποστειρωμένοι , LATEX Free και DEHP free

    31. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 105 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΥΠΟΚΛΕΙΔΙΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΑΥΛΟΥ ΑΠΟ PVC, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
    – Kαθετήρες κεντρικών φλεβών δύο αυλών . Να προσφερθούν σε σετ τεχνικής Seldinger
    που να περιέχει : Καθετήρα πολυουρεθάνης 7,5fr με αυλούς 16&18G, μήκους 16cm ή 20cm, ακτινοσκιεροί, βαθμονομημένοι ανά εκατοστό. Βελόνα παρακέντησης 18G, φλεβοκαθετήρα 18G, συρμάτινο οδηγό “J” ,διαστολέα,πώματα και πτερύγια συρραφής. Να είναι LATEX free και DEHP free ,μ.χ ,αποστειρωμένοι.

    – Kαθετήρες κεντρικών φλεβών δύο αυλών .Να προσφερθούν σε σετ τεχνικής Seldinger που να περιέχει :Καθετήρα πολυουρεθάνης 8fr με δύο αυλούς 14G,για μεγάλους όγκους χορηγήσεων, μήκους 15cm ή 20cm,ακτινοσκιεροί,βαθμονομημένοι ανά εκατοστό. Βελόνα παρακέντησης 18G, φλεβοκαθετήρα 18G,συρμάτινο οδηγό “J” ,διαστολέα,πώματα και πτερύγια συρραφής.Να είναι LATEX free και DEHP free ,μ.χ ,αποστειρωμένοι.

    32. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 106 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΥΠΟΚΛΕΙΔΙΟΥ MONOY ΑΥΛΟΥ ΠΛΗΡΕΣ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
    Καθετήρας σφαγιτιδος – υποκλειδίου μονού αυλού μεθόδου Seldinger σε σετ το οποίο να αποτελείται από : βελόνα παρακέντησης 70mm, σύρμα οδηγό j μήκους 46cm, σύριγγα 10ml, καθετήρα μονού αυλού 6F ή 5F ή 4,5F από πολυαιθυλένιο μήκους 18cm,ακτινοσκιερό, με πτερύγια στηρίξεως και κολάρο anti kink και προέκταση από PVC μήκους 25cm με ενσωματωμένο 3waystopcock που φέρει πώμα πολλαπλών εγχύσεων. Να είναι LATEX free και DEHP free ,μ.χ ,αποστειρωμένοι.

    33. ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ Α/Α 107 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΥΠΟΚΛΕΙΔΙΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΑΥΛΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ ΠΛΗΡΕΣ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
    Kαθετήρες κεντρικών φλεβών τριών αυλών .Να προσφερθούν σε σετ τεχνικής Seldinger που να περιέχει : Καθετήρα πολυουρεθάνης 7,5fr με ένα αυλό 14G, για μεγάλους όγκους χορηγήσεων, μήκους 15cm ή 20cm, ακτινοσκιερο ,βαθμονομημένο ανά εκατοστό. Το σετ να περιέχει βελόνα παρακέντησης 18G, φλεβοκαθετήρα 18G, συρμάτινο οδηγό “J” ,διαστολέα,πώματα και πτερύγια συρραφής. Να είναι LATEX free και DEHP free,μ.χ ,αποστειρωμένοι