Main menu

2 Comments

  1. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας δίνετε τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε στη διαμόρφωση των προδιαγραφών.
    Μελετήσαμε τις προδιαγραφές σας και λάβαμε υπόψη και τον αριθμό των μονάδων που θέλετε να αγοράσετε. Συμπεραίνουμε ότι θα προβείτε σε αγορά που θα πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες όλου του Νοσοκομείου σας για τα επόμενα 10 χρόνια. Για τους λόγους αυτούς πιστεύουμε ότι θα πρέπει να αναζητήσετε μηχανήματα που να έχουν δυνατότητες περισσότερες από τις συμβατικές (π.χ. μέτρηση θερμοκρασίας, μέτρηση καπνογραφίας CO2 για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε τμήματος), να έχουν δυνατότητες επεξεργασίας των δεδομένων για την εκτίμηση της πορείας της θεραπείας του ασθενούς, να μπορούν να στέλνουν δεδομένα σε απομακρυσμένους σταθμούς, να μπορούν να δέχονται barcode scanner για τον ηλεκτρονικό φάκελο του ασθενούς, να έχουν οθόνη αφής (ταχύτητα χειρισμών) με μέγεθος >8″ ώστε να είναι ορατή από μεγάλη απόσταση. Με τέτοιες προδιαγραφές θα προμηθευτείτε σύγχρονα μηχανήματα, υψηλής ποιότητας, που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας για πολλά χρόνια. Ακόμη, από τη στιγμή που ζητάτε αυτονομία με μπαταρία >8 ώρες (= χρήση σαν φορητό) θα ήταν σκόπιμο να ζητάτε και χαμηλό βάρος <2,5 κιλών με την μπαταρία.
    Ευχαριστούμε για την προσοχή σας κι ευχόμαστε, με τις παρατηρήσεις μας, να καταλήξετε σε ένα μοντέρνο, αξιόπιστο, λειτουργικό και αναβαθμίσιμο μόνιτορ.

    Παραμένω πάντα στη διάθεσή σας
    Κώστας Ιατρίδης
    Υπεύθυνος πωλήσεων
    Βιοιατρική Τεχνολογία ΙΚΕ

  2. ΘΕΜΑ: Β Φάση Δημόσιας διαβούλευσης τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια συστήματος παρακολούθησης των ασθενών(τροχήλατα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα-οξύμετρα, τεμ.30) για τις ανάγκες του Νοσοκομείου.

    Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα της υπηρεσίας σας για την Β Φάση δημόσιας διαβούλευσης επί των τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια συστήματος παρακολούθησης των ασθενών(τροχήλατα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα-οξύμετρα, τεμ.30) για τις ανάγκες του Νοσοκομείου, ευχαρίστως σας παραθέτουμε τις παρατηρήσεις μας στις παραγράφους που εμφανίζονται κατά σειρά στο κείμενο των προδιαγραφών ως κάτωθι:

    Παράγραφος:

    « Να διαθέτει μνήμη 1000 σετ μετρήσεων τουλάχιστον»

    Θα πρέπει να γίνεται σαφής αναφορά στο τι θα αποθηκεύεται στην μνήμη καθώς οι μετρήσεις της οξυμετρίας αποθηκεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα αυτόματα με αποτέλεσμα το Trend αυτού να μετριέται σε ώρες ενώ οι μετρήσεις της πίεσης μετριόνται αριθμητικά

    Προτείνουμε την τροποποίηση της προδιαγραφής ως εξής:

    «Να διαθέτει μνήμη 1000 μετρήσεων της πίεσης και των τελευταίων 48 ωρών της οξυμετρίας»

    Με εκτίμηση,
    Κωνσταντίνος Χρονάκης
    Product Manager
    Critical Care