Main menu

1 σχόλιο

  1. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
    ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ Ε.Ε.Σ.
    ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
    Σχετικά: Β’ Φάση Δημόσιας Διαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια «Σύστημα Μέτρησης Σακχάρου στο Αίμα» με CPV: 33141000-0
    Τρίπολη 27.03.2020
    Αξιότιμοι κύριοι,
    Ανταποκρινόμενοι στην Ανακοίνωση της Υπηρεσίας σας, η οποία δημοσιεύθηκε σε εφαρμογή του υπ’ αριθμού πρωτοκόλλου 7813/23-03-2020, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε τα ακόλουθα:
    α. Οι αιμοληψίες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας γίνονται κατά βάση από αρτηρία για μέτρηση αερίων αίματος και παράλληλη αξιολόγηση των εργαστηριακών εξετάσεων (γλυκόζη αίματος), οπότε το σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης αίματος θα πρέπει να προορίζεται για την ποσοτική μέτρηση της γλυκόζης σε αρτηριακό και τριχοειδικό ολικό αίμα.
    β. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων αποθηκεύονται στη μνήμη των μετρητών γλυκόζης και μπορούν να μεταφερθούν μέσω προσαρμογέα Bluetooth χωρίς να απαιτείται ειδικό καλώδιο μεταφοράς δεδομένων από τις εταιρείες.
    γ. Δεδομένου ότι το «Σύστημα Μέτρησης Σακχάρου στο Αίμα» προορίζεται και για τους Δικαιούχους του Ν. 4368/2016 κρίνεται απαραίτητο να περιλαμβάνει τη συσκευή τρυπήματος για χρήση με τις ακίδες μιας χρήσης για αυτομέτρηση της γλυκόζης αίματος τους.

    Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω επιτρέψτε μας να προτείνουμε τα ακόλουθα:
    α. Δείγμα αίματος: Αρτηριακό, Τριχοειδικό ολικό αίμα
    β. Μεταφορά δεδομένων μέσω Bluetooth
    γ. Το Σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης αίματος να περιλαμβάνει συσκευή τρυπήματος για χρήση με τις ακίδες μιας χρήσης.

    Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
    Με τιμή,
    Για την MEDICIN EQUIPMENT A. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Ε.
    Ελένη Φάκου