Main menu

1 σχόλιο

  1. Αθήνα, 31/12/2020

    Προς:
    ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
    ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ- ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ ΕΕΣ
    Αθανασάκη 2, 11526 Αθήνα
    Υπόψη: Γραφείο Προμηθειών, Επιτροπή Διαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών

    ΘΕΜΑ: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ A’ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΝΤΕΡΙΚΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΜΕΣΩ ΑΝΤΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘ»
    Αρ. Πρωτ: 33187/16-12-2020 έγγραφο σας

    Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες,
    Καταρχάς σας ευχαριστούμε που μας δίνετε την ευκαιρία να σας υποβάλουμε τις παρατηρήσεις μας επί των τεχνικών προδιαγραφών για τις συσκευές χορήγησης εντερικής σίτισης μέσω αντλίας.
    Για την αποτελεσματικότερη κάλυψη και διαιτητική διαχείριση των ασθενών σας προτείνουμε τροποποίηση της υπό διαβούλευσης προδιαγραφής ως ακολούθως:

    ΣΥΣΚΕΥΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΝΤΕΡΙΚΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΜΕΣΩ ΑΝΤΛΙΑΣ
    Αποστειρωμένη συσκευή χορήγησης εντερικής σίτισης μέσω αντλίας με διπλό συνδετικό ΕΝ Plus (τύπου ακίδας/spike) αλλά και ευρύ στόμιο ώστε να επιτρέπει σύνδεση με κάθε τύπο περιέκτη εντερικής σίτισης. Η συσκευή θα πρέπει να φέρει απόληξη με διπλή επιλογή μεταξύ συμβατικού ή τύπου ΕΝ Fit άκρου για σύνδεση με κάθε τύπο καθετήρα σίτισης. Το μήκος της συσκευής θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 250cm ώστε να διευκολύνονται οι χειρισμοί και να φέρει διακλάδωση τριών δρόμων (3way) με υποδοχή ΕΝ Fit για τη χορήγηση φαρμάκων.
    Η συσκευή να είναι απόλυτα συμβατή με ηλεκτρονική αντλία σίτισης που να φέρει τις εξής προδιαγραφές:
    • Φορητή (1,4 kg)
    • Με ενσωματωμένο σύστημα προσάρτησης στο στατό του ορού
    • Με περισταλτική, περιστροφική τεχνολογία χορήγησης σίτισης (5-295 mL/ώρα) και ρότορα σχήματος «τριφυλλιού» ώστε να καθιστά ορατή από απόσταση την ομαλή λειτουργία της αντλίας.
    • Με ευανάγνωστη διπλή οθόνη LED
    • Σύστημα απλών ηχητικών και οπτικών συναγερμών
    • Προηγμένο λογισμικό που διατηρεί το ιστορικό της αντλίας ακόμη και σε περίπτωση απενεργοποίησης.
    • Δυνατότητα λειτουργίας με μπαταρία (αυτονομία τουλάχιστον 6 ωρών).

    Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή τεκμηρίωση καθώς και για τον δειγματισμό του υλικού.

    Με εκτίμηση,
    ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Α.Ε.