Main menu

1 σχόλιο

  1. Σχετικά με την λίστα των προτεινόμενων τεχνικών προδιαγραφών για τα υλικά με τίτλο “ΛΕΥΚΟΠΛΑΣΤ” , επιτρέψτε μας να καταθέσουμε τις παρατηρήσεις μας καθόσον έχουμε ισχυρό ενδιαφέρον συμμετοχής στον αναφερόμενο διαγωνισμό όταν αυτός δημοσιευθεί.
    Αρχικά, με την διαδικασία που ακολουθήσατε να αναρτήσετε στην ιστοσελίδα σας τις προτεινόμενες Τεχνικές Προδιαγραφές για την προμήθεια «ΛΕΥΚΟΠΛΑΣΤ» επιβεβαιώσατε την απεριόριστη εμπιστοσύνη και βεβαιότητα που είχαμε στην προσήλωση σας να τηρηθεί η διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης και Διαφάνειας κατά την σύνταξη των τεχνικών προδιαγραφών.
    Είμαστε επίσης βέβαιοι ότι συμμερίζεστε απόλυτα το γεγονός ότι σκοπός της Υπηρεσίας σας αλλά και κάθε Αναθέτουσας Αρχής πρέπει να είναι, σύμφωνα με τις επιταγές του Νόμου, η διενέργεια Δημόσιων Διαγωνισμών όπου να προβλέπεται και να ενισχύεται η ελεύθερη και η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή προκειμένου το Δημόσιο να επωφεληθεί τελικώς από τον μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, τον ανταγωνισμό που θα προκύψει και τελικώς, τις καλύτερες τιμές στα ζητούμενα είδη μέσα από το τρίπτυχο κόστους, ποιότητας και ωφέλους.
    Ως προμηθεύτρια εταιρεία έχουμε να προτείνουμε τις παρακάτω γενικές τεχνικές προδιαγραφές οι οποίες εκτιμούμε ότι ανταποκρίνονται στο πνεύμα και την φιλοσοφία που περιγράψαμε παραπάνω διότι συμπληρώνουν τις υπάρχουσες συμβατικές τεχνολογίες και ποιότητες υλικών με νέες, σύγχρονες τεχνικές αλλά και τεχνολογίες οι οποίες προσφέρουν στους ασθενείς καλύτερη ποιότητα ζωής, μεγαλύτερο προσδόκιμο και καθιστούν το σύστημα υγείας αποδοτικότερο καθότι ο χρόνος παραμονής των ασθενών στο νοσοκομείο μειώνεται ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται μικρότερη απασχόληση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού
    Στην υπό διαμόρφωση λίστα τεχνικών προδιαγραφών έχουμε να προτείνουμε την παρακάτω τεχνική προδιαγραφή που είναι γενική και αφορά όλες τις επιδεσμικές ταινίες :
    Οι προσφερόμενες χειρουργικές ταινίες να είναι ακτινοδιαπερατές και κατασκευασμένες σύμφωνα με το ISO 10993 για την βιοσυμβατότητα με το δέρμα. H κατασκευάστρια εταιρία, για την απόδειξη των ανωτέρω, θα πρέπει να δηλώνει με επίσημο έγγραφο την συμμόρφωση με τα ανωτέρω. Προσφορά στην οποία δεν θα εμπεριέχονται τα ανωτέρω θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη.
    Στην διάθεση σας για όποια επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση απαιτηθεί.