Main menu

1 σχόλιο

  1. Αξιότιμοι κύριοι,

    Η εταιρεία μας HOSPITECNICA Ε.Π.Ε., με εξειδίκευση στις εγκαταστάσεις Κεντρικής Αποστείρωσης κλιβάνων και πλυντηρίων απολύμανσης χειρουργικών εργαλείων ως αντιπρόσωπος του οίκου GETINGE Σουηδίας, με εγκαταστάσεις σε περισσότερα από ογδόντα (80) Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία της χώρας και με Συμβόλαια Συντήρησης σε περίπου πενήντα (50) Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία, λαμβάνοντας γνώση των Τεχνικών Προδιαγραφών που αναρτήθηκαν από το Νοσοκομείο σας στην Α’ Φάση της Διαβούλευσης της 16/01/2020 και επιθυμώντας να λάβει μέρος στην παραπάνω διαβούλευση, διατυπώνουμε τα σχόλιά μας, ως εξής:

    ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ:
    Το ωράριο λειτουργίας της εταιρείας μας είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00π.μ. – 16.00μ.μ.
    Δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε τεχνικούς σταθερά stand by κάθε Σαββατοκύριακο και Αργίες.
    Στα τόσα χρόνια που έχουμε Συμβάσεις με Νοσοκομεία ελάχιστες φορές προέκυψε πρόβλημα εντός του Σαββατοκύριακου και σχεδόν πάντοτε με τηλεφωνική επικοινωνία και καθοδήγηση από τους τεχνικούς μας μπορούσαμε να λύσουμε τα προβλήματα.
    Για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε κλήσεις βλάβης εντός του Σαββατοκύριακου θα πρέπει να το γνωρίζουμε νωρίτερα ώστε βάσει της κείμενης Νομοθεσίας να ενημερώνουμε από πριν σχετικά την Επιθεώρηση Εργασίας και να έχουμε πάρει την σχετική έγκριση. Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε παράνομοι.
    Ως εκ τούτου, αυτή η απαίτηση δεν μπορεί να καταστεί εφικτή και δεν θα την αποδεχτούμε.
    Εν αντιθέσει προτείνουμε να προμηθευτείτε άμεσα έναν 2ο νέο κλίβανο.

    ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ:
    Η εταιρεία μας διατηρεί σε στοκ επαρκή ποσότητα ανταλλακτικών για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών του Νοσοκομείου. Η παράδοση των υλικών θα είναι άμεση ή εντός 24 ωρών για αυτά που είναι σε στοκ και εντός 3 – 5 ημερών για τα υπόλοιπα υλικά που θα πρέπει να εισαχθούν από τον κατασκευαστικό οίκο, στην περίπτωση που είναι διαθέσιμα.
    Τα μηχανήματα που διαθέτετε στην Κ. Αποστείρωση του Νοσοκομείου σας είναι END OF LIFE, 14 – 20 ετών περίπου. Πολλά ανταλλακτικά τυχόν να μην είναι πλέον διαθέσιμα από τον κατασκευαστικό οίκο GETINGE, καθώς ο οίκος υποχρεούται να διατηρεί σε στοκ όλα τα ανταλλακτικά τουλάχιστον για 10 χρόνια από την παύση παραγωγής του μοντέλου του μηχανήματος. Πέραν αυτής της ημερομηνίας το εργοστάσιο δεν δεσμεύεται για την ύπαρξη του συνόλου των ανταλλακτικών. Τα ανταλλακτικά θα διατίθενται μέχρι εξάντλησης του στοκ του εργοστασίου.
    Έτσι σε περίπτωση που τυχόν απαιτηθεί κάποιο ανταλλακτικό που δεν είναι πλέον διαθέσιμο από το εργοστάσιο του οίκου GETINGE, η εταιρεία μας δεν θα φέρει ευθύνη.
    Ως εκ τούτου, για όλα τα παραπάνω η απαίτηση για παράταση του χρόνου της σύμβασης σε περίπτωση αδυναμίας αντικατάστασης με ανταλλακτικά της κατασκευάστριας εταιρείας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από εμάς και προτείνουμε να τροποποιηθεί για μηχανήματα που είναι πέραν της 10ετίας, καθώς εάν τα ανταλλακτικά δεν είναι διαθέσιμα από τον κατασκευαστή δεν φέρει ευθύνη ο προμηθευτής.

    Ευελπιστούμε ότι τα σχόλια και οι διευκρινήσεις θα είναι χρήσιμα στην επιτροπή προδιαγραφών.

    Με Εκτίμηση
    HOSPITECNICA Ε.Π.Ε.