Main menu

1 σχόλιο

  1. Αθήνα, 13 Μαρτίου 2020

    Προς:
    ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ Ε.Ε.Σ.»
    Αθανασάκη 2, Τ.Κ. 115-26 ΑΘΗΝΑ

    ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
    Τηλ. 213-2068917/8, Email: prom@0310.syzefxis.gov.gr

    Θέμα: Β΄ΦΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ) – Ημερομηνία Διαβούλευσης 14.03.2020

    Αξιότιμοι κύριοι,

    Η εταιρεία μας HOSPITECNICA Ε.Π.Ε., με εξειδίκευση στις εγκαταστάσεις Κεντρικής Αποστείρωσης κλιβάνων και πλυντηρίων απολύμανσης χειρουργικών εργαλείων ως αντιπρόσωπος του οίκου GETINGE Σουηδίας, με εγκαταστάσεις σε περισσότερα από ογδόντα (80) Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία της χώρας και με Συμβόλαια Συντήρησης σε περίπου πενήντα (50) Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία, λαμβάνοντας γνώση των Τεχνικών Προδιαγραφών που αναρτήθηκαν από το Νοσοκομείο σας στην Β’ Φάση της Διαβούλευσης της 10/03/2020 και επιθυμώντας να λάβει μέρος στην παραπάνω διαβούλευση, διατυπώνουμε τα σχόλιά μας, ως εξής:

    ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ:
    Το ωράριο λειτουργίας της εταιρείας μας είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00π.μ. – 16.00μ.μ.
    Δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε τεχνικούς σταθερά stand by κάθε Σαββατοκύριακο και Αργίες.
    Για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε κλήσεις βλάβης εντός του Σαββατοκύριακου θα πρέπει να το γνωρίζουμε νωρίτερα ώστε βάσει της κείμενης Νομοθεσίας να ενημερώνουμε από πριν σχετικά την Επιθεώρηση Εργασίας και να έχουμε πάρει την σχετική έγκριση. Ανέφικτο να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι βλάβες θα προκύψουν.
    Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε παράνομοι καθώς βάσει του Ν.3846/2010 (ΦΕΚ Α’66/11.05.2010) ΜΕΡΟΣ Α’ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΘΡΟ 8: Εργασία που παρέχεται την έκτη ημέρα της εβδομάδος κατά παράβαση του πενθημέρου.
    «Η εργασία, που παρέχεται την έκτη ημέρα της εβδομάδος, κατά παράβαση του συστήματος πενθήμερης εργασίας, ανεξάρτητα από τις προβλεπόμενες κυρώσεις, αμείβεται με το καταβαλλόμενο ημερομίσθιο προσαυξημένο κατά 30%.
    Δεν υπάγονται στη διάταξη αυτή οι απασχολούμενοι σε ξενοδοχειακές και επισιτιστικές επιχειρήσεις.»
    Όπως αναφέρεται παραπάνω εκτός από το προσαυξημένο ημερομίσθιο που θα πρέπει να καταβάλλουμε το οποίο δεν είναι πρόβλημα, υπάρχουν και διοικητικές κυρώσεις τις οποίες δεν αναφέρει ο Νόμος, δεν τις γνωρίζουμε και δε θα θέλαμε να υποστούμε.

    Ως εκ τούτου, αυτή η απαίτηση δεν μπορεί να καταστεί εφικτή και δεν θα την αποδεχτούμε.
    Εν αντιθέσει προτείνουμε να προμηθευτείτε άμεσα έναν 2ο νέο κλίβανο.
    Δεν είναι δυνατόν τόσο μεγάλο Νοσοκομείο όπως ο ΕΕΣ να έχει μόνο έναν μεγάλο κλίβανο όταν π.χ. το Ντυνάν έχει 3 μεγάλους, το Λαϊκό έχει 3 μεγάλους, ο Ευαγγελισμός έχει 4 μεγάλους κλιβάνους κ.ο.κ.

    Με εκτίμηση,
    HOSPITECNICA ΕΠΕ