Main menu

1 σχόλιο

  1. Αξιότιμοι κύριοι,

    Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησή σας ( 21/01/2016, Αρ. Πρωτ.: 1153) για δημόσια διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια συσκευών υπερηχοτομογραφίας (σύστημα υπερηχοτομογραφίας ακτινολογικού), σας παραθέτουμε αναλυτικά τις παρατηρήσεις μας.
    Η εταιρεία μας με πλέον των 100 ετών συνεχούς παρουσίας στην υπηρεσία της υγείας διαθέτει άριστα οργανωμένο service που εγγυάται την γρήγορη & αποτελεσματική ανταπόκριση σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα.
    Για κάθε διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

    Αναλυτικά οι παρατηρήσεις μας, που γίνονται με γνώμονα τη διεύρυνση του ανταγωνισμού και την ισότιμη συμμετοχή της εταιρείας μας.

    • Στην ενότητα «ΤΥΠΟΙ ΥΧΟΒΟΛΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ» απαιτείται προς επιλογή :

    «4D Linear Array : Aπο 5 MHz έως 13MHz»

    Η απαίτηση της εν λόγω προδιαγραφής είναι φωτογραφική και περιοριστική για τη συμμετοχή όλων των εταιρειών, πρωτίστως για την ανάπτυξη του ανταγωνισμού, προτείνουμε την απαλοιφή του εν λόγω σημείου της προδιαγραφής, και την τελική της διαμόρφωση ως εξής:

    «4D Linear Array ή Linear array 256 κρυστάλλων υψηλής ανάλυσης : Aπο 6 MHz έως 16MHz»

    • Στην ενότητα «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ – ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ» απαιτείται:

    «Υψηλό δυναμικό εύρος ( Dynamic range ) ≥ 200 db»

    Η απαίτηση της εν λόγω προδιαγραφής είναι φωτογραφική και περιοριστική για τη συμμετοχή όλων των εταιρειών, η αλλαγή που προτείνουμε δεν θα επηρεάσει την απόδοση του συστήματος αλλά θα βοηθήσει να συμμετέχουν περισσότερες εταιρίες. Για την ανάπτυξη του ανταγωνισμού, προτείνουμε την απαλοιφή του εν λόγω σημείου της προδιαγραφής, και την τελική της διαμόρφωση ως εξής:

    «Υψηλό δυναμικό εύρος ( Dynamic range ) ≥ 180 db»
    • Στην ενότητα «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ – ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ» απαιτείται:

    «Μέγιστο βάθος σάρωσης ≥ 28 cm»

    Επειδή το σύστημα προορίζεται για χρήση στο ακτινολογικό τμήμα και επειδή είναι σημαντικό το μηχάνημα που θα προμηθευτείτε να έχει ικανότητα απεικόνισης σε δύσκολους ασθενείς, προτείνουμε την αλλαγή του εν λόγω σημείου της προδιαγραφής, και την τελική της διαμόρφωση ως εξής:

    «Μέγιστο βάθος σάρωσης ≥ 38 cm»

    • Στην ενότητα «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ – ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ» απαιτείται:

    «Δυνατότητα ανάκλησης εξετάσεων από όλα τα απεικονιστικά συστήματα του Νοσοκομείου όπως αξονικό τομογράφο, μαστογράφο, γ κάμερα, μαγνητικό τομογράφο και απεικόνισης αυτών στην εικόνα του υπερηχογράφου για σύγκριση και ταυτοποίηση των παθολογικών ευρημάτων με την εικόνα του υπερηχογράφου κατά την διάρκεια πραγματικού χρόνου υπερηχογραφικής εξέτασης»

    Η απαίτηση της εν λόγω προδιαγραφής είναι φωτογραφική και περιοριστική για τη συμμετοχή όλων των εταιρειών πλην μίας. Η προς επιλογή λειτουργία δεν εξασφαλίζει την διακριτική ικανότητα ενός συστήματος. Ετουμαστε την τροποποίηση της εν λόγο προδιαγραφής ώστε να είναι δυνατή η συμμέτοχη περισσότερων εταιριών.

    «Θα εκτιμηθεί θετικά η δυνατότητα ανάκλησης εξετάσεων από όλα τα απεικονιστικά συστήματα του Νοσοκομείου όπως αξονικό τομογράφο, μαστογράφο, γ κάμερα, μαγνητικό τομογράφο και απεικόνισης αυτών στην εικόνα του υπερηχογράφου για σύγκριση και ταυτοποίηση των παθολογικών ευρημάτων με την εικόνα του υπερηχογράφου κατά την διάρκεια πραγματικού χρόνου υπερηχογραφικής εξέτασης»

    Παρακαλούμε για την αποδοχή των παρατηρήσεών μας, ώστε η εταιρεία μας να μπορεί να συμμετάσχει ισότιμα και να αναπτυχθεί ο υγιείς ανταγωνισμός.

    Με τιμή

    Τσατσαρός Γεώργιος
    Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας
    Τμήμα Πωλήσεων