ΕΞΙΤΗΡΙΑ

έκδοση

Πιστοποιητικά νοσηλείας και βεβαιώσεις εξέτασης από τα Εξωτερικά Ιατρεία, παραλαμβάνονται από την Γραμματεία του Νοσοκομείου,

μετά από υποβολή σχετικής αίτησης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η έκδοσή τους για τους ενδιαφερόμενους χρήστες των παρεχόμενων από το νοσοκομείο υπηρεσιών υγείας  γίνεται μέσα στο χρονικό διάστημα που ορίζει ο νόμος 2690/1999.

Τα πιστοποιητικά νοσηλείας ή εξέτασης ασθενούς, καθώς και ο Ιατρικός του Φάκελος θεωρούνται απολύτως προσωπικά και αυστηρώς απόρρητα και παραδίδονται αποκλειστικά και μόνο στον ίδιο τον ασθενή ή σε νόμιμα εξουσιοδοτημένο τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση θανάτου, τα πιστοποιητικά νοσηλείας ή εξέτασης ασθενούς, καθώς και ο Ιατρικός του Φάκελος παραδίδονται στους νόμιμους κληρονόμους του, εφόσον είναι συγγενείς μέχρι τετάρτου βαθμού με την προσκόμιση:

  • Ληξιαρχικής πράξης θανάτου

     

  • Πιστοποιητικού εγγυτέρων συγγενών

     

  • Πιστοποιητικό περί μη δημοσιεύσεως διαθήκης και σε περίπτωση δημοσιεύσεως διαθήκης πιστοποιητικό περί μη δημοσιεύσεως ετέρας διαθήκης και αντίγραφο διαθήκης

 

Στοιχεία Επικοινωνίας Τμήματος

Τηλέφωνα: 2132068925, 2132068919

Fax: 2106910263