Το Τμήμα Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας, οργανώνει το πρόγραμμα επισκέψεων στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και στα Ολοήμερα (Απογευματινά) Ιατρεία καθώς και την οικονομική τακτοποίηση για την πραγματοποίηση ιατρικών επισκέψεων και Παρακλινικών Εξετάσεων που γίνονται στο Νοσοκομείο μας.

Το Τμήμα Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων και Επειγόντων Περιστατικών βρίσκεται στο ισόγειο της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου (είσοδος από την οδό ΡΟΥΣΣΟΥ) και λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:30 έως 14:30.

Τα απογευματινά ιατρεία λειτουργούν Δευτέρα έως Πέμπτη από 15:30 έως 20:30 και η είσοδος μετά τις 15:30 γίνεται μόνο από την οδό ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ

Ραντεβού για επισκέψεις στα Εξωτερικά Ιατρεία κλείνονται μέσω της Φωνητικής Πύλης “ΙΑΣΙΣ” όλο το 24ωρο καλώντας τον τετραψήφιο αριθμό 1535.

Επίσης, χωρίς χρέωση για τον πολίτη μέσω της ιστοσελίδας www.1535.gr 

 Τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου καθώς και το ωράριο λειτουργίας τους αναφέρονται στον πίνακα.  

Για τους γιατρούς  που συμμετέχουν στα ολοήμερα (απογευματινά) ιατρεία πατήστε εδώ.

                

Εξαιρείται το παρακάτω ιατρείο, για το οποίο τα ραντεβού κλείνονται με κλήση στο αντίστοιχο τηλέφωνο:

                     ΙΑΤΡΕΙΟ                                                   ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων                                             2132068466

Ο προγραμματισμός των επισκέψεων αφορά μόνο το τρέχον εξάμηνο. Η συνταγογράφηση φαρμάκων , γίνεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού με το αντίστοιχο ιατρείο .Ο ασθενής που πρόκειται να επισκεφθεί προγραμματισμένα κάποιο τακτικό ιατρείο ή να πραγματοποιήσει παρακλινικές εξετάσεις, θα πρέπει να προσέρχεται τουλάχιστον μισή ώρα πριν την ώρα του ραντεβού στην Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων και να έχει πάντα μαζί του, τον ΑΜΚΑ, τα παραπεμπτικά για διενέργεια εξετάσεων και όποιο άλλο έγγραφο θεωρείται απαραίτητο (π.χ. απόφαση Υγειονομικής Επιτροπής για ποσοστό αναπηρίας, Κάρτα Πολιτικού Πρόσφυγα. Π.Α.Α.Υ.Π.Α).

Για τις επισκέψεις στα απογευματινά ιατρεία ισχύουν τα οριζόμενα στον ν.3868/2010 (Φ.Ε.Κ. 129/Α/2010) και στην υπ’ αριθμ. Υ4α/147881/2010 Κ.Υ.Α. (Φ.Ε.Κ.1851/Β/2010) όπως αυτή τροποποιήθηκε από την Γ2α/ οικ. 37824/2020 (Φ.Ε.Κ.2495 /Β/2020) .

Στο Τμήμα Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων και Επειγόντων Περιστατικών τηρείται σειρά προτεραιότητας , για το λόγο αυτό οι ασθενείς παρακαλούνται, κατά την προσέλευσή τους, να παίρνουν αριθμό προτεραιότητας από το ειδικό μηχάνημα που βρίσκεται μπροστά από τα ταμεία των Ε.Ι. και να περιμένουν την σειρά τους για να εξυπηρετηθούν.

Προϊσταμένη Τμήματος : ΚΑΡΑΠΙΣΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΑ

Τηλέφωνο :2132068621

FAX: 2132068345

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.